Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nietzsche ağladığında yı nasıl unuttum galanodel de ağlamıştı:2: gerçi sanırım kafka'nın dönüşüm ü kadar olamayacak hiçbiri, bu kadar ince ve hayret doğrusu
hiç sorma o kitap bana sonunu yazamadığı şato yu okutturdu, kitap bitti ben öylece kaldım hep dönüşüm yüzünden ah bir de yüzyıllık yalnızlık tek kelimeyle lezizdir derken üç kelime oldu
15 sene önce olsa kesinlikle 'Eroin' Christiane F.'in Korkunç Anıları derdim,okumayan varsa mutlaka okumalıdır!! Ama bugün için,etkilediğim kitaplar ve yazalar olsa da etkisi ergenliğimdeki gibi uzun sürmüyor.
Alaca karanlık serisi muhteşem.Filmini izlememiştim ben o yüzden kitaplarını aldım okudum sonra filmini izledim.Ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Kitap herzamanki gibi filmlerden daha güzel.