• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süre Etkisinden Kurtulamadığınız Kitaplar

nietzsche ağladığında yı nasıl unuttum galanodel de ağlamıştı:2: gerçi sanırım kafka'nın dönüşüm ü kadar olamayacak hiçbiri, bu kadar ince ve hayret doğrusu:ssz:

hiç sorma o kitap bana sonunu yazamadığı şato yu okutturdu, kitap bitti ben öylece kaldım hep dönüşüm yüzünden :55:
ah bir de yüzyıllık yalnızlık tek kelimeyle lezizdir derken üç kelime oldu :21:

yüzyıllık yalnızlık uzun zamandır okumak istediğim kitaplar arasında, henüz okumadım.. hatırlattığın süper oldu :)

uzun beyaz bulut (gelibolu)...doğunun limanları.......

Son düzenleme:
15 sene önce olsa kesinlikle 'Eroin' Christiane F.'in Korkunç Anıları derdim,okumayan varsa mutlaka okumalıdır!!
Ama bugün için,etkilediğim kitaplar ve yazalar olsa da etkisi ergenliğimdeki gibi uzun sürmüyor.

Alaca karanlık serisi muhteşem.Filmini izlememiştim ben o yüzden kitaplarını aldım okudum sonra filmini izledim.Ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Kitap herzamanki gibi filmlerden daha güzel.

Fısıltı serisi oda çok güzel.

Ve elli ton serisinide çok severek okudum.

Debbie Macomber'in kitap serisine hayran kaldim ..

$debbie-macomber-seti-5-kitap-takim20121213194209.jpg:128::128:

Pucca yı sevmiştim gülmek için açtığım bir kitap'tır. Birde tanrının arbaları güzeldi hala düşündürücü yönleri üzüerimde:ssz:

Kesinlikle Zülfü Livaneli - Serenad...
Okurken birkaç damla gözyaşı bırakmışımdır üzerinde.

uçurtma avcısı - khaled hosseını

Aşk - Elif Şafak

BANA DÜŞLERİNİ ANLAT SIDNEY SHELDON

ÇATI SERİSİ - V.C. Andrews

1-çatı
2-çatıda ki rüzgar
3-gazap tohumları
4-çatıdaki dikenler

Kız Kardeşim İçin / Jodi Picoult

Son düzenleme:
Back