• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süre Etkisinden Kurtulamadığınız Kitaplar

Stephen King- Yeşil Yol kitabı okuduktan sonra uzun zaman etkisinden çıkamamıştım.

ayşe kulin veda
elif şafak aşk
sinan yağmur aşkın gözyaşları şems
sinan yağmur aşkın gözyaşları mevlana
demet soyadını hatırlayamadığı bi yazarın mihrimah sultan adlı kitabı
ayşe kulin füreya

Evet bu kitapların hepsi de çok güzeldi.Demet Altınyeleklioğlu.Mihrimah sultan kitabını henüz okumadım ama hürremi okumuştum.Güzeldi.

Philippa Gregory / Boleyn Kızı kitabı çok güzeldi.Serinin tüm kitapları güzel fakat bu çok etkilemişti beni.

Ama en etkisinde kaldığım kitap
Milenyum serisi diyede geçiyor kitaplar(3 adet kitaptan oluşuyor çünkü yazarı(stieg larsson) son kitaptan sonra öldü:((( ;
1-ejderha dövmeli kız
2-ateşle oynayan kız
3-arı kovanına çomak sokan kız.Her biri birbirinden güzeldi.

Canan tan -Piraye diyorum başka hiç bişe diyemiyorum ...çook kitap okurum ama beni ağlatan hatta hüngür hüngür ağlatan tek kitaptır....muhteşem bi kitap...tavsiye ederim....

Son düzenleme:
Canan tan -Piraye diyorum başka hiç bişe diyemiyorum ...çook kitap olurum ama beni ağlatan hatta hüngür hüngür ağlatan tek kitaptır....muhteşem bi kitap...tavsiye ederim....

ayyy o kitaba ben de bayıldım yaaaaa.kesinlikle ben de tavsiye ederim :):)

olasılıksız kitabını okurken baya bi etkisinde kalmıştım
ha birde harry potter bu kadar meşhur olmadan önce kitaplarını almıştım onun serisi de beni etkilemişti

böyle buyurdu zerdüşt Friedrich Nietzsche(felsefe)
alışılmışın dışında yaklaşımı,içten ve vurucu tavrıyla...bazı notlar,okurken altını çizdiğim.kendi kendinin acısını çekene artık başka kurtuluş tolu yoktur...güzelliğin sesi yavaş ve sessiz konuşur.o ses,yalnız en uyanık ruhlara sokulabilir.kendine inanmayan her zaman yalan söyler...çok şey görmek için dikkatini kendinden uzaklaştırmak şarttır...insanlar arasında yaşanılırsa insan unutulur...insanlar arasında bulunduğum en iğrenç tip,sevmek istemediği halde yine sevgiden geçinmek isteyen parazitlerdir...her şeyin dibine bakarım,acaba o büyük mü küçük mü?...eğer ineklere benzemezsek cennete giremeyiz.biz onlardan geviş getirmeyi öğrenmeliyiz...

düşünür burda üstün insana giden yolu göstermeye çalışır.kitabın dili de etkileyici.

Lise yıllarımda okuduğum Çalıkuşu'ndan çok etkilenmiştim. Hatta o yüzden öğretmen olmayı bile düşünmüştüm. :)
Bir de Gece Evi Serisi ve Alacakaranlık Serisi.

Evet bu kitapların hepsi de çok güzeldi.Demet Altınyeleklioğlu.Mihrimah sultan kitabını henüz okumadım ama hürremi okumuştum.Güzeldi.

Philippa Gregory / Boleyn Kızı kitabı çok güzeldi.Serinin tüm kitapları güzel fakat bu çok etkilemişti beni.

Ama en etkisinde kaldığım kitap
Milenyum serisi diyede geçiyor kitaplar(3 adet kitaptan oluşuyor çünkü yazarı(stieg larsson) son kitaptan sonra öldü:((( ;
1-ejderha dövmeli kız
2-ateşle oynayan kız
3-arı kovanına çomak sokan kız.Her biri birbirinden güzeldi.

ayyyy bu serinin etkisinden uzun süre kurtulamadımm evet ölmeseydi keşke:(
resmen eve gitsemde kitabımı okusam diye çıldırırdım harika bir seri!!!! milenyum serisi çok iyi
birde son zamanlarda bay mükemmel adlı bir kitap aldım oda çok iyi çok akıcıydı olayı erkenden çözüyorsunuz ama kitap kahramanının yaşadığı aşk eğlenceli çözsenizde ayy bunlar bi evlense nasıl olur falan diye bekliyosunuz :) sonuç sadece karar veriyolar :)

KÜÇÜK KADINLAR

bir dünya klasiği... ne zaman canım sıkılsa bu kitabı okurum.

kızların saf sevgisi, neşeleri, sıkıntıları beni kendi dünyamdan uzaklaştırır.

GÖÇEBE -Stephenie Meyer

bu kitaptaki sevgi de beni çok ama çok etkilemiştir.

Cocuklugumda victor hugo sefiller kitap okumaya asik etmisti beni

Gecensene osho nun egosunu okudum bayildim

Nihal Atsız'ın Ruh Adam isimli kitabı okuduğum ilk psikolojik romandı...müthiş etkilenmiştim

1-Maxim Gorki -Ana (ortaokuldayken okumuştum ve ağladığımı hatırlıyorum)
2-Reşat nuri Güntekin -Acımak
3-Kürk mantolu Madonna
4-Ahmet Ümit Beyoğlu Rapsodisi

bir düş için ağıt... filmini inatla izlemedim zaten genelde kitaptaki tadı vermez ama kitap benim için sarsıcıydı

Back