Uzun süre ayrı kalıp eşiyle barışan var mı?

Melikers

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
7
5
1
Arkadaşlar sorum eşiyle boşanma noktasına gelen arkadaşlara??
Eşinizle boşanma noktasına gelip,davanın acıldığı ve aylarca ayrı kaldığınız ve bu sonunda tekrar birleştiğiniz oldu mu?
Yani evlilik de böyle birşey yasayan varsa,nasıl olduğunu neler yasadığını paylasabilir mi??

Her birey farklıdır cnm sorun neyse suc kimdeyse düzelmesi lazm sorunu cozecek biriyse ayrı kalmak aklını basına getirecek biriyse tabiki barısılır ama ayrı kalıpda düzelmeyen cok insan var

Her birey farklıdır cnm sorun neyse suc kimdeyse düzelmesi lazm sorunu cozecek biriyse ayrı kalmak aklını basına getirecek biriyse tabiki barısılır ama ayrı kalıpda düzelmeyen cok insan var
Aramizda problem yoktu Sorun ailesi (annesi!) Annesi benimle evlenmesini de istemedi evlendikten sonra da ayrılmamız için mücadele etti.eşim beni terketti annesinin telkinleriyle.

Ayrılıp 12 yıl sonra tekrar evlenip hiçbirşeyi değişmediğini görüp yeniden ayrılan bi tanıdığım da var,
Ayrılıp 6 yıl sonra birleşip yeniden çocuk yapıp mutlu olan da...
Tamamen kişisel meseleler.

Evet haklisiniz.bu noktada doğru kararı nasil verebiliriz acaba ?? Bir kere terkeden hep mi terkeder ? evliliğin en güzel zamanlarında cehennem hayatı yaşatan biri sonradan çok mutlu edebilir mi ? yok sa çoğu erkek evliliğin ilk zamanları böyle mi sonradan mı düzeldi? Balık baştan mi kokar ? Aşırı sorular var kafamda

Bazen şartlar insanı ayrılığa sürükler ama durum eğer bahsettiğin gibiyse ben cesaret edemezdim arkadaşım.

Bazen şartlar insanı ayrılığa sürükler ama durum eğer bahsettiğin gibiyse ben cesaret edemezdim arkadaşım.
Ben de cesaret edemiyorum ve bu konuda bu zamana kadar bir adım atamadım bu yüzden.karsi taraftan da zaten hiç bir mücadele yok.ne yapacağımı bilemedim severek evlenmiştik hayal kırıklığı yaşattı bana.yasadiklarima inanamıyor ve anlam veremiyorum

Karşı taraftan bir adım yoksa zaten bunları düşünüp kendini üzmenin de anlamı yok. Biten evlilik sadece senin evliliğin değil. Eğer kırıp döküp gönül almak yerine kendi hayatına bakmayı tercih etmişse zaten ondan bir daha koca olmaz. Üzülme lütfen. Önüne bak tertemiz hayaller kur mücadele et ve yaşa. Biten bitmiştir. Aynı hatalara düşme.

Aramizda problem yoktu Sorun ailesi (annesi!) Annesi benimle evlenmesini de istemedi evlendikten sonra da ayrılmamız için mücadele etti.eşim beni terketti annesinin telkinleriyle.
Merhaba canım bahsettiğin şeyi yaşadım eşime boşanma davası açtım evi terkettim artık dayanamıyordum eşim annesinin gözüydü resmen. Sürekli eşimi pofpofluyor diliyle elinde tutuyordu eşimde resmen annesine aşıktı ve annesinin karakteri hayata bakış tarzı nasılsa eşiminde öyleydi birde kendilelerini bir beğenmişker ki anlatamam aslında çok büyük sorunlar yoktu fakt sinekte küçüktür ama mide bulandırır derler ya. Böyle yüzüme karşı bana çok iyiymiş gibi ama eşimede sinsi sinsi kötüymüşüm gibi aksettirişi eşimi dolduruşları ve baska nedenlerde vardı eşimin binbir türlü cahillikleri falan ayrıldım çok kararlıydım baya sürtüşmeli oldu Bir bucuk ay sonra eşim baktı ben ciddiyim eşyalarımı falan topladım bir kibarlık bir narinlik pişmanlık güzel günleri yad etme falan uzunca çaba sarf etti inandım geri barıştık. Barıştıktan sonra ilk sene güzeldi değişme vardı ama aslaaa annesinden ve sinsiliklerinden kopamadı hala annesine aşık. Ben hala her zaman haksızım annesini ne derse o. Halbuki bunları barışırken konusmustum. Ama tabi şu an o barışma süresindeki kibarlığı falan gitti.üstelik tekrar baba evine dönecek şansım olmadığını bildiği için en ufacık kavgada hadi git babanın evine. Halbuki önceden öylemiydi her zaman bir onu bırakıcam korkusu vardı. Bir kere geri döndüm eşeklik etmişim Her şey eskisi gibi oldu. O yüzden en güzeli kurtul gitsin egolu ve kendilerini beğenmişlerse, her şeyi ben biz biliriz edalarındaysa birde eşin sen hep haksızsın hep annem haklı diyorsa en güzeli arkanı dön yaşadıklarını unut gitsin. Hele bir de benim gibi gençsen bir daha dönme gibi bir eşeklik etme

Nasıl baslbaşl öyle gider. Bir insanin kisligki değişmez, kotu yonleryön torpuleyemeyez. Tekrar barisiriz hersey dört dörtlük olur diye beklemeyin. Onu öyle kabul ediyorsanız, ben bunu ararım, sorunlar ile yaşamaya devam ederim diyorsanız bosanmayin. Ama psikolojim bunu kaldıramaz, devam edemem diyorsanız bosanin. Kaderimse cekerim diyorsanız devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…