Saç Uzatma Yöntemleri Uzun sal Kadnlar..

Duvak gibi ne onlar öyle hiç güzel durmuyo :dilcikar: benimki belime yakın olsun diye bakıyorum millet elinde gezdiriyo saçlarını :dilcikar:

ya cok igrenc ama onlar nasil uzattilar ya bizim saclarimiz niye uzamiyor o kadar uzun da istemedigimiz halde acayip yakötükedihüso

bende uzun sacim istiyorum ama bu kadar degil asla

var yhaa içimden makası alıp hepsini kırpmak geldii. yerlere değiyo bi de yhaa mikrop yuvasıııı

Off bunlar ne yaw bende uzun saçı severim benimde uzun ama bu kadarda gereksiz hangi mantıkla uzatmışlar anlamadım kaydirigubbakcemile3

Yav benim uzun saç anlayışım bundan baya bi farklı yani bu ne böyle :uhm: lmaz: Ben uzun saç deyince en fazla ama en fazla beline kadar olan saçtır(yani göbek deliği civarı olan saç) ki oda maksimum. Bunlar abartmış yani. Tmm bazıları bakımlı görünüyo ama ne gerek var ki öyle değil mi ama ?? yerimseniben

tamam bizim saçlarımızda uzun ama yerleri de süpürmüyor yaw-tatlicadiarzu-
güzel durmuyor bence.
Makbulu en fazla kuyruk sokumuna kadar olan oda katlı kesim olacak ki güzel dursun bunların ki olmamış:umursamaz:

abowwww ömür törpüsü mübarek.. görüntü çirkinnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…