• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN UCUM AŞIRI KALKIK VE UZUN (ACİL YARDIM!)

Uzulmeyin guzel dusunelim doktorunuz en azindan 1 yil sonunda size bi acik kapi birakmis umarim yeniden operasyon olmadan surec tamamlanır birde gozunuzun yeni burnunuza alismasida bi surec iyi dusunelim iyi olsun 🙏

Maaşallah yüzünüz çok güzel her türlü burun yakışır size zaten. Alışmak için kendinize en azından 4 6 ay verin
Maalesef kamera yanıltabiliyor gerçek hayatta hiç güzel görünmüyor. Burnum her açıdan farklı görünüyor. Yandan burun ucu uzun önden burun sırtı basık. Ve benim hiçbir zaman istemediğim o yuvarlak burun ucu görünümü. Şimdi hala revizyon için araştırma halindeyim.

Eklentiler

• 37872765-992A-4C50-AE06-261D8E40352E.jpeg
    37872765-992A-4C50-AE06-261D8E40352E.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 40
Maalesef kamera yanıltabiliyor gerçek hayatta hiç güzel görünmüyor. Burnum her açıdan farklı görünüyor. Yandan burun ucu uzun önden burun sırtı basık. Ve benim hiçbir zaman istemediğim o yuvarlak burun ucu görünümü. Şimdi hala revizyon için araştırma halindeyim.
Ya iki fotoğraf aynı açıdan bu kadar farklı nasıl olabiliyor fotoğraf yüklerken en boy ayarı kaçmış sanki üstteki görselde

Revizyon ameliyatı oldum eski burnumdan memnundum ama kolumella sarkması ve kemer çıkıntısı oluştu. O yüzden 2. Ameliyatı olmak istedim dün bantlarım çıktı ve gördüğüm manzaradan sonra şok oldum. Bu burun düzelir mi düşer mi bu şekilde kalmaz umarım. Bu kadar kalkık uzun bir burnu olan var mıydı ameliyattan sonra?
merak etmeyin böyle kalmıyor

Back