Saç Uzatma Yöntemleri Uzun sal Kadnlar..

ıyyyyyyyyyyykkkkkkkk bööööööööögggggggggggg igrenç yaa bu ne böle korku fılmınden fırlamıs gıbıler tırsssıyorummmmmmmm:1shok::1ninca:

Hintli kadınlar uzatıyor böyle genelde.Sonra kestirip satıyorlar.Bilirsiniz hint çıt çıtlarına hemen hemen heryerde rastlarız.Uzatıp, satıp para kazanıyorlar..
Zevk için bu kadar uzatana da zalak derim :mymeka:

ayy bune be cok itiici goruntuler ay uzasında bu kadar değil yani delikafadulden

belediye maaş bağlasın bunlara yürürken sokakları temizliyolar mübarekler:1closedeyes:

süpper fikir :)))) bayıldım:) ığğğyy iğrenç ötesi yaratıklar yha harbiden halkadaki görüntü geldi aklıma:) adam kaçar bu kadar uzatsam saçımı,yazık onların kocalarına puhahahah:bbo:

biz abarttık ama sadece kekini kabarttık... diye bir reklam geldi aklıma.kaydirigubbakcemile3. şaka gibi..kafamçokkarıştı

1 yıldır saçımı uzatmak için deli gibi çaba gösteriyorum.ben bunalrı görünce resmen korktum .neden bilmiyorum çok kötü geldi ya

yere değmedikçe hoş benceee ben çok seviyom uzun saçı yaaa.. hepsininki de bakımlı maşallaaahh

Kimse beğenmemiş ama bence güzel duruyor (bazılarının ki). Özellikle kızıl vardı orada bir tane, gayet de hoştu.

Ayaklarına kadar uzatmak zorluk çıkarır günlük işlerinde falan ve salarak gezemezsin saçını, ki onlar da gezmiyordur zaten ve gezemezsin de kanımca bacaklarına falan dolanır onlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…