- 22 Ekim 2011
- 52
- 0
- Konu Sahibi rapunzeeel
Rapunzelll saclarina ve sac rengine bayildim acaba hangi marka boyayi ve numarasini kullandigini söylermisin lütfeeenn simdiden tesekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili rapunzel :) mektup yazıyo gibi hissettim
ben normalde şampuanımın markasına çok dikkat ederdim kaliteli olmasına özen gösterirdim ama bugün markete gittiğimde bu aralar yaşadığım maddi sıkıntıları göz önünde bulundurarak biraz daha ucuz bir şampuan aldım. daha önce amway'in proteque ve satinique şampuanlarını john frieda şampuanı falan kullandım. amwayin maskesini de kullandım tek kelimeyle harikaydı. bugün de marketten bioblass alacaktım aslında arkadaşım önermişti. ama baktım bioblass'ın yarı fiyatına bi şampuan gördüm. bunu alayım nasıl olsa evde yağlar falan var onlardan katarım dedim. 700 ml şampuana 3 kaşık bal 2 kaşık zeytinyağı 3 kaşık badem yağı döktüm. sarımsak katmadım çünkü sarımsak saçı güçlendirip yeni saç çıkarıyormuş sanırım. benim zaten saçım gür. boşuna o kokuyu çekmeyim dedim.
ay pardon önce sana saçımdan bahsetmeliyim ki bana doğru bir öneride bulunabilesin. benim iki hafta öncesine kadar belime kadar uzunlukta saçlarım vardı. ve çalışmaya başlayana kadar da hiç kırığım falan yoktu ama çalışmaya başlayınca düzleştirmeye de başladım ve saçım kırılmaya başladı. bi de sanırım istanbuldan sonra ankaranın havası kuru geldi. çünkü sadece saçım değil cildim de kurudu. her neyse ben de iki hafta önce yaklaşık bir karış kadar saçlarımı kestirdim. sonra da saçıma zeytinyağı bademyağı ve arkadaşımın karışık bi yağı var içinde hangi yağlar olduğu yazmıyo ama muhteşem kokuyo ondan katıp sürdüm kökten uca. bi tülbentle sardım iki saat bekletip yıkadım. saç kremi de kullanırım her zaman. banyodan sonra da gliss'in anında onarıcı bakım kremi ve turuncu sıvısını kullandım. bi de yeni saç kurutma makinesi almıştım iyonlu. onunla kuruttum. saçlarım şu an sağlıklı çok şükür.
ama bugün blendaks aldım ve saçıma iyi gelmezse zor gücün adam ettiğim saçlarımı yeniden bozarsa diye korktum. dediğim gibi içine bal badem yağı ve zeytin yağı kattım. kattığım miktarlar doğru mu? parlak ve yumuşak olması için başka ne katabilirim? yağlanma problemim yok üç gün çok rahat kullanırım saçımı. kepek problemim de yok. az da değil. yani saçı çoğaltacak bir şey katmak istemem yanlışlıkla. sadece yumuşaklık ve parlaklık istediğim için bu üçünü yeterli buldum ben. sana sormadan da edemedim ama :)
Rapunzelll saclarina ve sac rengine bayildim acaba hangi marka boyayi ve numarasini kullandigini söylermisin lütfeeenn simdiden tesekkürler
canım cevabını bekliyorum gözüm yollarda forumda kaldı vallaha lütfen hemen cevap ver
çok teşekkürler canım sağol anlamadığım birşey yok sadece dün gece katmıştım ya yağları bugün kapağını açıp baktım şampuana sanki tam karışmamış da yağ üzerinde duruyor gibiydi. halbuki o kadar çalkalamış ve içine çöp sokup karıştırmıştım :S halk arasında zeytinyağı gibi üste çıkıyo diye bi deyim var ya sanırım üzte çıkan zeytinyağı. aynı şekilde balın da dibe çökmüş olabileceğinden şüpheleniyorum :) her kullanımdan önce şampuanı iyice çalkalamam gerekiyo sanırım yanlış mıyım?
Canım maşşallah yaaa çok güzel saçların var nazar değmesin topiğini baştan okudum ve içinde beğendiğim bir kaç tarif var, bunları paylaştığın için duacınım bende yaklaşık 2 sene önce mecitefendinin yağ karışımını kullandım içine ekstradan yılan yağıda koydum ve şampuanı ile kullandım düzenli(adını tam hatırlayamıyorum) hakkaten inanılmaz hızlı uzattı ve avuç avuç dökülen saçlarımı günde 3-4tel anca döktü. Tekrar kullandım bu ara o yağ karışımını, eskisi gibi etki olmadı ve o şampuandan artık üretilmiyor Dökülmesi belki durur diye gittim popomu geçen saçlarımı 2 karış kestirdim dökülme iyice arttı, küstü mü bilemiyorum değerlerim gayet normal ama neden bu kadar dökülüyor anlamadım
Sen hangi şampuanı kullanıyorsun ve önereceğin en etkili tarif hangisi canım?
canım sana saçına ve saç rengine bayıldım. öncelikle saçın ne kadar sürede bu kadar uzadı onu öğrenebilirmiyim. birde saçını kendin boyuyormuşsun ya rengi hangi marka dip boyan hangi renk hepsini öğrenebilirmiyim. şimdiden yardımların ve tariflerin için çok teşekkürler..
Maşallah çok güzel saçların
Bende merak ediyorum nekadar sürede bu kadar uzattın :)
canım cevabını bekliyorum gözüm yollarda forumda kaldı vallaha lütfen hemen cevap ver
kızın tüm hayatı forumda geçmiyo ya canım
valla yakında rapunzele maaş bağlayacak kk insanların saç sorunlarına 7/24 çözüm ürettiği için :)
doğruda ama onun güseliiim saçlarını görünce çok merak yaptım ne yapayım bende
canım ben markafonide soaphia diye bi marka görmüştüm onun şeftalili saç kremini almıştım sen hani içeriğine önem veriyorsun ya bu saç kremi doğal gibi ama ben yine de içeriğini sana yazayım zararlı birşey var mı diye içeriği ingilizce imiş
natural termal water, olive fruit oil, sunflower oil, shea-karite butter, castor sheed oil, parsley extract, argan oil, jojoba oil, pistachio oil, sweet almond oil, walnut oil
buraya kadar sorun yok gibi görünüyo yağları karıştırmış şimdi sayacağım maddeler önemli sanırım
cetrimonium chloride, lanolin, behentrimonium chloride, hydrolized wheat protein, citric acid, EDTA, aromatheraphy quality essential oils (lavander, lavandin) phenoxy ethanol, benzophenone4, brassicamidopropyl dimenthlamine, polyester-11, natural lutein flower extract, no colour
off amma yoruldum.
Sevgili Rapunzel, vala bayıldım saçlarına maşşallah maşşallah! Kıskandım çatladım:) hep hayalimdir senin gibi saçlara sahip olmak ama bir türlü olmadı umarım ölmeden görürüm o günleri:))))
Arkadaşım benimde senden bir ricam olacak.Ben senin saç rengine her zaman sık röfle yaptırarak ulaşabiliyorum. dolayısıyla saçlarım çok yıpranıyor ama senin gibi boya yapsam belki daha iyi olur diye düşündüm. Bana da yazar mısın saç boyanın rengini ve markasını. Benimde kendi saç rengim açık kumral çünkü.
Ama bir sorum olacak. Boyayı direk yapar yapmaz bu rengi elde edebiliyor musun? Yoksa biraz kızıllık oluyorda yıkadıkça bu hale mi geliyor, yani zamanla mı rengi oturuyor diyeyim?
Bilgi verirsen sevinirim.
Şimdiden teşekkür ettim, öptüm:)
esozi süper sorular sormuşsun rapunzelim cevabı özelden değilde burdan yazarsan bende çk mutlu olurum zira beyaza kaçan kendini sarı sanan şu saçlarımı senin tonuna getirmeliyim bayram öncesi :)))))
bu arada maaş bağlanması hususuna katılmakla birlikte saç doktoru ünvanı verilmesini de rica ediyorum topiğimizin güzel sahibine
rapunzel,ben normalde çok uzun saçı sevmem ama seninkiler ve senin gibiler istisna.. o kadar güzeller ki pasparlak çok sağlıklı,gür,muhteşem görünüyorlar.. rengi de çok güzel
sana da çok yakışmış görebildiğim kadarıylaa
canım ben markafonide soaphia diye bi marka görmüştüm onun şeftalili saç kremini almıştım sen hani içeriğine önem veriyorsun ya bu saç kremi doğal gibi ama ben yine de içeriğini sana yazayım zararlı birşey var mı diye içeriği ingilizce imiş
natural termal water, olive fruit oil, sunflower oil, shea-karite butter, castor sheed oil, parsley extract, argan oil, jojoba oil, pistachio oil, sweet almond oil, walnut oil
buraya kadar sorun yok gibi görünüyo yağları karıştırmış şimdi sayacağım maddeler önemli sanırım
cetrimonium chloride, lanolin, behentrimonium chloride, hydrolized wheat protein, citric acid, EDTA, aromatheraphy quality essential oils (lavander, lavandin) phenoxy ethanol, benzophenone4, brassicamidopropyl dimenthlamine, polyester-11, natural lutein flower extract, no colour
off amma yoruldum.