- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
- Konu Sahibi rapunzeeel
Rica ederim canım. İnşallah sen de istediğin sonucu alırsın :)
Bemiks yerine bepanthene kullananlar da var. Bana bemiksten çok sinamekinin kokusu ağır gelmişti ilk kullandığımda. Sonrasında fark bile etmedim. Yani bana göre bemiksin ağır bir kokusu yok, dene derim.
Saç uçların için sinameki dışında önceki sayfalarda bahsettiğim gliserini önerebilirim. Bir de çok ince tellilerse düzleştirmeden önce ısıya karşı koruma sağlayan bir ürün kullanırsan kırılmalar azalacaktır :)
inş canım :) bundan sonra bemiks alcam :) evet bu kırılmalar için bi ürün kullanmam qerekiyo kesinlikle 1 cm uzuyosa 2 cm kesiliyo ne yazıkki
Evet canım maalesef kesildiğinde uzadığından fazlası gidiyor. İnşallah bakımla kırılmaların önüne geçebilirsin :)
rapunzeeeelll!!! bir şey farkettim. saçlarımın kırıklarını hiç aldırmamama rağmen şuan kırıklarımda %90 iyileşme gözlemledim
saçlarıma maşa, düzleştirici uygulamaktan saçlarım deli gibi kırılmıştı ve yanmıştı. bu sinamekili kürü uyguladım (şuan ara verdim), ceviz suyu uygulamaya başladım(beyaz saçlar için), bir de kuaförden bir yağ karışımı almıştım onu uyguluyorum saçlarım hem canlandı hem o uçlardaki püskül püskül görünüm yok oldu çok mutlu oldum kızzzz :82:
İnan kendi saçlarımı kurtarmış kadar sevindim canım :) O zaman saçlarının uzamasının önünde artık hiç bir engel yoook :)
Bide ben sinameki kürüne sinamekiyi kaynatırken lavantada atıyorum biraz, böylece sinamekinin kokusundan hiç rahatsız olmuyorum :) zaten lavantanında saçları besleyerek uzamasına yardımcı olmasıda daha qüzel tabii :)
Evet bir kaç sayfa öncesinde biz de konuşmuştuk lavantanın yararlarını. Doğadan mucizelere :)