yok sizin topikte okumadım hatırladım eşinize / sevgilinize ilk nezaman rezil oldunuz diye bi topik var orada okumuştum... yaptığın bakımların hepsini okudum ama bunlar sanırım düzenli kullanımda işi yarıyor ben bir ara hc yi duymuşsundur onu kullanmıştım uzamasına yardımcı oldu ama ben yumuşakta olmasını istiyorum birazda tembelim istiyorum ama hala bişey yaptığım yok
Düzensiz kullanımda bile etki ediyor. Nihayetinde bakım. Benim de çok düzensiz kullandığım zamanlar oldu. O yüzden bu seni yıldırmasın, üşenmediğin zamanlarda yaparsın :) Sinamekili kür ve çamterebentin saç uzatmak için ballı şampuan da yumuşaklık için birebir canım :)
canım avatardaki-porfildeki sensin yani.maaşallah
Evet canım, çok teşekkür ederim
Kızlarrrr.
Zeytinyağlı şampuanı rapunzele tavsiye etmiştim ve tekrar tekrar ediyorum.
2.kullanısım ve gene sonuc harika.
Kabarma, elektireklemenmeden eser yok.
Ve annemde benim ısrarlarıma dayanamayıp kullandı.
Oda daha ilk yıkamada cok memnun kaldı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ama tek zeytinyağı yok şampuanın içinde..
Ne ararsanız var..
Karışımlarınıza kesinlikle zeytinyağıda ekleyin.
Canım zaten aklımdaydı, şimdi daha çok heveslendim. Ay sonu senin tavsiyenle zeytinyağlı yeni bir şampuan yapıcam,
DearMotherın tavsiyesiyle de mayalı kürü deniycem. Menekşe yağı da aklımda. Yapacak ne de çok bakım oldu öyle :) Tavsiye eden tüm arkadaşlara ve sana şimdiden teşekkürler :)
saç diplerimdeki kaşıntı beni geberticek rapunzelcim ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum 1 senedir bakım yaparım saçıma.belkide iyi durulamadım dediğin gibi bugün biraz daha durulıycam bakalım :S çam terebentin ve karanfilden şüpheleniyorum ya ben neyse :S
çamterebentini 200ml lik şampuana 15-20 damla koymak gerekiyor fazlası saç derisine zararlı.çokmu koydun acaba.
evet ya,belki de çam terebentindendir..bende de çok kaşıntı yapmıştı..ben artık katmıyorum terebentin..
melyqecim bir sonraki kullanımında biraz daha durula. Hala kaşıntı sürüyorsa
Dearmother ve
valhalanın da dediği gibi muhtemelen çamterenmtinden kaynaklanıyordur. Katılan oran önemli, fazla olduğunda saça zarar verebilen bir yağ. O yüzden diğer yağlar gibi karışım yapmadan direkt saça da uygulamıyoruz.
kızlar benim saçlarım uzundur sırtımı geçiyordu kendlıgınden hızlı uzardı röfle yaptrnca sanırım uzaması durdu bu sinemakili karısımı 15 gundur yapyrm etki etti saçlarım canlanmaya başladı uzamaya başladı şampuanımın bir kısmını da sarımsak kattım dğer şampuanların ıcıne konulanları da yapıcagım fakat sarımsak yerıne aktarlarda sarımsak yagı var olur mu acaba sarımsakla uğraşmak ıstemyrm yağını alsam aynı etki yapar mı
ben bioblas kullanyrm onun içine zeytinyağ,çam balı, jojoba yağı,çamterebentin. rendelenmiş sarımsak bir de menekşe yağı koysam çok mu olur ki sinemakili kaırışım da yapyrm hafta da bir kere.
Hoşgeldin canım. Ben son boyamamdaki hasarı tedavi etmek için sinamekili küre çambalı ve çörekotu yağı ekleyip uyguladım. Ve ilk uygulamamda boyamadan önceki haline geri döndü. Sen de öyle yapabilirsin.
Sarımsak yağının az bir kısmında sarımsak özü var. O yüzden aynı etki etmeyebilir. Ama sarımsak rendelemek 5 dakika sürmüyor. Öyle zor bir kısmı yok yani.
Şampuanına da söylediklerini katabilirsin. Benimkinin içinde de sarımsak, çamterebentin, çambalı, badem yağı ve çilek yağı var. Miktarını ayarlayabilirsen çok olmaz. Yoksa şampuanın katılığını yitirebilir.
Sinamekili kürü de haftada bir uygularsan saçların eski sağlına kavuşur hemen :)