rapunzeeelciğim ve bu topiğe gelen bütün arkadaşlar nasılsınız..... umarım kürlerinizde ve bakımlarınızda herşey yolund a gidiyordur..ben henüz rapunzeeeelciğimin bana verdiği kürlere başlamadım,o yağları Türkiye'den alacağim için...ama yorumları okudukça ve işe yaradığını gördükçe uygulamakta sabırsızlanıyorum.......
gerçekten çok sıcak bir topik olmuş burası.....en büyük etken her zamanki gibi
rapuzeeelciğim.....
öpüyorum hepinizi
Hoşgeldin canııım :) Biz iyiyiz, sen nasılsın ?
Kürlerle ilgili herşey yolunda.
Dearmotherın saçları büyük aşama katetti mesela :)
Az kaldı senin de uygulayacağın günlere tatlım. Hemencecik etkisini görürsün zaten :)
Topiğimizi sıcak olmasının sebebi sıcacık yorumlarınız :) Çok teşekkürler
Biz de seni öpüyoruz :)
Ben üşeniyorum böyle şeylere ya... Ama saçların süper canım :)
Teşekkür ederim canım :) Düzenli uygulamasan bile faydasını görebilirsin, denemek istersen tabi :)
not:bıldırcın yumurtasının beyazıyla birlikte kattım malum beyazındada b vitaminleri olduğu için fakat bir dahakine beyazları kenara alıp karışımın en üstüne ayrıca süreceğim sürerken beni en zorlayan şey o oldu.afedersiniz sümüksü gibi oldu uzadı ve kaşığa almakta zorlandım.
Sen de bu yolda ustalaşmışsın canım :) Ne güzel bir tarif uydurmuşsun. Epeydir bakım yapamıyorum, ilk fırsatta önerdiklerinizi denicem. Ama bu yakın zamanın daha 10 günü var
Beyazı katılaştırmıştır, tahmin edebiliyorum. Deneye, deneye geliştirmişsin ama :)
bugün bende denegim ozaman :)
Dene bakalım canım :)
saçların çok güzel maşallah yüzünü merak ettim ne alakaysa ne bilim bu kada bakımlı bitinin yüzünüü güzelliğini görmek isterim:79:
Çok teşekkür ederim canım :) Avatarımdaki ve profilimdeki fotoğraflar bana ait. 21. sayfada da sansürlü bir fotoğrafım var :) Onun dışında 23. sayfada da arkadaşın isteği üzerine gözümün fotoğrafı var. Bir fikir sahibi olabilirsin yani :)
canım rapunzelcim,
sayende biz de birer rapunzel olacağız inşallah...öyle tatlı konuşup dinliyorsun ki canım :))
gün aşırı yıkamaya çalışıyorum ama saçlarım yağlı ,ertesi güne insan içine çıkamaz hale geliyorum..uzun olunca topluyorum..o zaman gün aşırı yıkayabiliyorum..ama kısa olunca idare etmiyor..inşallah bu uzama hızıyla devam ederse 1-2 aya toplarım,sonra da gün aşırı yıkamaya başlarım ..ahhh..ahhh...uzun saçlarım ve katil kuaför
Valhalacım, canım rapunzel adayım,
çok güzel rapunzeller olacağınıza hiç şüphem yok :)
Sizler de güzel yorumlarınızla öyle renklendiriyorsunuz ki topiğimizi :)
Anladım canım. Bir an önce toparlar inşallah saçların. Sen çok fazla şampuan kullanmamaya dikkat et o zaman. Uzadığında da dediğin gibi seyrekleştirirsin yıkamanı. Ama kürlerin yağlanmana da iyi geleceğini düşünüyorum. Umarım öyle olur :)
olacak tatlım,ikimizinki de olacak..
ben daha öncede bakım yapıyordum ama böyle olmuyordu..rapunzelcim çok güzel moral veriyor ..sen ile ben kader ortağıyız zaten saç konusunda..durum böyle olunca psikolojim düzeldi ve daha bir şevkle yapıyorum ve sonuç daha iyi oluyor...
sağolun kızlar,iyiki varsınız ..
sizleri seviyorum
Sen de sağol canım, sen de iyi ki varsın.
Biz de seni seviyoruuuz
merhaba kızlar birşey aklıma geldi .... hani bu sarımsaklı şampuan saç köklerini besleyip,yeni saçlar çıkarmada da başarılıya bu yüzden bunu babamın saçında da denesem olmaz mı....çünkü babamın saçları da yaşlılık itibariyle dökülmeye başladı o şampuanla yıkasa babam faydası olmaz mı acaba,yoksa kökleri öldüğü için fayda etmez mi....
Mrb canım. Kökleri ölen kısımlarda fayda etmese bile daha fazla dökülmesine engel olup saç tellerini güçlendirir. Ayrıca yaşlanma sebebiyle oluşan dökülme için piyasada satılan sarımsaklı şampuanlar var. Demek ki bu da işe yarar. Hem sarımsak kaş uzatmada da kullanılıyor ve kaş olmayan yerlerde bile kaş çıkarabilme özelliğiyle biliniyor. Yani kaş olmayan yerde kaş çıkarıyorsa saç olmayan yerde saç da çıkarabilir :)