Saç Kesim Şekilleri uzun saça kısa kahkül olmaz mı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar ben saçlarımı uzatmak istiyorum,ama aynı zamanda kahküllerim kısa olsun istiyorum. fakat şöyle bir sorun var: ne zaman gidip kahküllerimi kısalttırmak istesem saçlarının kenarıyla uyumlu olması gerekir diyorlar. bu sefer yanları kesiyorlar. ama yan tarafların kısaltılmasını istemiyorum. bazen televizyonda görüyorum kadınların saçlarının yanlarındaki katlar omuzlarında yada hiç kat yok,ama kaşlardan biraz daha aşağıda kahkülleri var.yanların kesilmesini istemeyince ise kahküllerimin kesilmesinin kötü olacağını söylüyorlar.bu seferde kahküller uzuyor ve sinir oluyorum. saçının kenarları çok katlı olmayıp kahkülü kısa olan var mı?

Olur tabi ki, neden olmasin?
Sorununun cok basit bir cözümü var; kahkülün yanlarini kisaltmalarini istemedigini söyleyeceksin. Kimse senin istegin disinda yapmaz sacini, yapamaz. Kendi zevkine göre kesmeyecek ya senin saclarini, sen ne istiyorsan onu yapmak zorununda.
Bahsettigin sac modelini ben cok begenerek kullandim gectigimiz yaz sonu. Belime yakin saclarim vardi ve kasimin üzerinde katsiz kahküllerim. Saclarim koyu renkti ve gercekten cok hos cok farkli bir görüntüsü vardi. Asagiya resmimi ekledim. Ben kahkülleri biraz yana atmisim, önlerim uzunken saclarimi yandan ayirdigim icin yana alismis önler.

Benim kestirdigim kuaför kesmeden önce ne istedigimi iyice anlatmami ve begenmedigim bir sey olursa isine karismami acik acik istedi. Ve hayatimda ilk defa o gün bir kuaförden "gercekten" mutlu ayrilmistim. Öyle 50 liraya kesim yapan elit(?) kuaförlerden de degildi. Kesimi 10 liraya yapan basit bir mahalle kuaförüydü. Eger öyle bir kuaförle karsilasma sansin yoksa gittigin kuaförün gözünü korkut ki kesimi begenmedigin zaman elinden kurtulamayacagini hissetsin.

Bunlar da benim begendigim modeller;

Slania da bahsetmiş, ve çok şeker olmuş kendi saçı BENCE Böyle modeller hiç aklıma gelmezdi. bayıldııımm

benım saclrım oyle :) sahsen cok severım kahkülü kısa ya da uzun saçta hiç farketmezz :)

çok ilginçki benim kuaförümde böyle kahkül istediğimde kesmemişti... niye kesmiyolar anlamıyorum . sen kes ben beğenmezsem düzelttiririm dimi ama o kadar söyledim kendi bildiği gibi kesti sinir oldum.( kahkül kesti ama yanlardanda kesti) tanıdık olunca çokta bişey denemiyo tabii...bence kendi istediğin hangi modelse öyle kestir gingerrcm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…