• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun protokolde Yumurta geliştiricilere ne zaman başlanır?

bedazzld01

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
829
452
658
Arkadaşlar merhaba. Ege üniversitesinde tüp bebeğe başladık. Adette ara, ertesi gün gel dediler ben de adetin 2. Günü yani 21 ocakta gittim. İğnelere başlatmalarını beklerken bana uzun protokol yapacaklarını söylediler. 10 şubat yani adetin 21. Günü gonapeptyl iğnelerine başlayacakmışım. 22 şubata kadar yani 12 gün kullanıp 23 ünde de kontrole gelecekmişim. Yalnız sonradan aklıma birşey takıldı. Ben hep uzun protokolde baskılayıcı iğnelerin ardından adetin 2.-3. Günü gibi geliştirici iğnelere başlanıyor diye biliyorum. Ee benim kontrol günüm adetin taa 9. Gününe denk geliyor. 9. Güne kadar yumurta baskılayacaklar yani. Peki hangi ara geliştirici iğnelere başlanacak ki anlamadım. Reçetede başka iğne ismi de yok. Adetim de 26 günde bir, bilgileri var. Nasıl olacak şimdi benim durum bilen arkadaşlar açıklarsa sevinirim. Oradaki bir hemşireyle biraz takıştık hala çok sinirliyim o yüzden arayıp sormak istemiyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

Fikri olan yok mu arkadaşlar? Acaba taa diğer adette mi başlatacaklar geliştiricilere? Uzun protokol yaptıran arkadaşlarım hep adetin 2-3. günü başlamadı mı geliştirici iğnelere?

Fikri olan yok mu arkadaşlar? Acaba taa diğer adette mi başlatacaklar geliştiricilere? Uzun protokol yaptıran arkadaşlarım hep adetin 2-3. günü başlamadı mı geliştirici iğnelere?
benim ilk denemem uzun protokoldu canim. adetin 21.gunu basladim ve adet oldugumun 2.gunu doktora gittim.ama lh hormonum hafif yuksek cikti diye ogun degil 4. veya 5.gunu baslamistim.2.gunu baslamadim diye cok panik yapmistim ama hemsire panik yapmamam gerektigini uzun protokol tedavisi gordugum icin isterlerse 1 hafta sonra bile baslatabileceklerini soyledi.eger kafana cok takiliyosa bence doktoruna sor.en net cevabi doktorundan alirsin cunku.

Back