- 4 Ocak 2017
- 135
- 167
- 103
- 37
- Konu Sahibi Babyonline
-
Uzun protokolün Amacı nedir?Herkese merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım emekleriniz boşa çıkmaz ve çok çok güzel haberler alırsınız
Benim hikayeme gelirsek yaş 35 ve 2. tüp bebek denemem. İlkinde kısa protokol uygulandı ve sonuç negatif.
Bu 2. denemem ve bu sefer uzun protokol dendi. Süreç ilkine göre daha uzun ve yıpratıcı olsa da umarım sonuç istediğim gibi olur. Halihazırda bu süreçte olan ya da geçirmiş olanlar varsa adetten sonraki süreci paylaşırsa çok sevinirim. Ön görüşmede Eylül ayında lucrin ve Saizen vuruldum birer adet . Şu an Saizen ile bir boş bir dolu kendim evde iğneye devam ediyorum. 15 Kasım 2022 adetli kontrolüne gideceğim ve kalan iğnelerim planlanacak dozları ile beraber. İnşallah bu kadar emeğe hayırlısıyla sonuçta güzel olur
Az önce kontrolden geldiim 11 folikül harika dedi doktorum çok iyi dedi tabi kaliteside önemliMerhaba aynı yaştayız benimde ilk deneme taze transfer ve olumsuz.. şimdi saizen ile uzun protokoldeyiz bugün 4.saizenimi vuruldum.. adet ile sürece başlayacağız sanırım.. sizin nasıl gidiyor yumurta gelişimine bir faydası olmuş mu ilacin?
Çok güzel inşallah dolu ve kaliteli yumurtalar olur :) amh kaçtı sizin? İlk tedavi de kaç yumurta toplanmıştı acaba?Az önce kontrolden geldiim 11 folikül harika dedi doktorum çok iyi dedi tabi kaliteside önemli
İnşallah ya benim yumurtalarda sıkıntı yok eşim azospermi tese dokusu kullanıcaz . Yaş 35 1.77 amh.Çok güzel inşallah dolu ve kaliteli yumurtalar olur :) amh kaçtı sizin? İlk tedavi de kaç yumurta toplanmıştı acaba?
Yumurta sayınız ve kalitesi çok güzel maşallah.. Saizene neden ihtiyaç duydu ki acaba doktorunuz.. amh düşük kişilerde kullanıyorlar diye biliyorum... benim amh 0.89 yumurta sayımda az olduğu için başladık ilaca..İnşallah ya benim yumurtalarda sıkıntı yok eşim azospermi tese dokusu kullanıcaz . Yaş 35 1.77 amh.
İlk tedavide 12 yumurta toplandı 8 tanesi çok iyi kalite döllenmeye hazır 4 tanesi tam olgunlaşmamıştı.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun minik mucizenize Allahım vasıtasıyla kavuşmayı nasip eder. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.Teşekkürler.operasyon geçirdim polip alındı belki ondandır.
Merhabalar;Herkese merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım emekleriniz boşa çıkmaz ve çok çok güzel haberler alırsınız
Benim hikayeme gelirsek yaş 35 ve 2. tüp bebek denemem. İlkinde kısa protokol uygulandı ve sonuç negatif.
Bu 2. denemem ve bu sefer uzun protokol dendi. Süreç ilkine göre daha uzun ve yıpratıcı olsa da umarım sonuç istediğim gibi olur. Halihazırda bu süreçte olan ya da geçirmiş olanlar varsa adetten sonraki süreci paylaşırsa çok sevinirim. Ön görüşmede Eylül ayında lucrin ve Saizen vuruldum birer adet . Şu an Saizen ile bir boş bir dolu kendim evde iğneye devam ediyorum. 15 Kasım 2022 adetli kontrolüne gideceğim ve kalan iğnelerim planlanacak dozları ile beraber. İnşallah bu kadar emeğe hayırlısıyla sonuçta güzel olur
Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun.ben dün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun ve uzun protokolün çok etkisi olduğunu düşünüyorumMerhabalar;
Hayırlı olsun inşallah Rabbim güzel sağlıklı gebelik geçirip evlatlarını kucağına alırsın.
Benim bugün kontrol günümdü çok şükür ilaçlara iğnelere devam edeceğim.
Gonapeptyl ile devam ediyordum şimdi ilave olarak Meriofert ve Saizen ile devam ediyorum.
3. tedavimde kısa protokol uygulanmıştı
1. tanesi kimyasal olarak sonuçlandı.
4. tedavi uzun protokol uygulanıyor daha önce hiç böyle tedavi şekli uygulanmamıştı acaba bu tedavinin olumlu yanı var mı ?
Bu ilaçları da daha önce kullanmamıştım.
Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Herşey çok güzel olsun.
oh maşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey çok güzel geçsin.Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun.ben dün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun ve uzun protokolün çok etkisi olduğunu düşünüyorumrahmi ve bedeni yormadan yapılıyor herşey . Çok şükür hamileyim
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah rabbim nasip etsinoh maşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Herşey çok güzel geçsin.
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah rabbim nasip etsin
Hangi Dr a gidiosunuzAmin inşallah çok teşekkür ederim.
Ali osman koyuncuoğluna gidiyorum.Hangi Dr a gidiosunuz
Sağlıkla,huzurla,kolayca bebeğinizi kucağınıza alın inşallahMerhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun.ben dün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun ve uzun protokolün çok etkisi olduğunu düşünüyorumrahmi ve bedeni yormadan yapılıyor herşey . Çok şükür hamileyim
inşallah hayırlısı olur kişiye özel uygulanıyor geçmişinize bakıp dr ona göre bir yol izliyor herşey hakkımızda güzel olsun.Sağlıkla,huzurla,kolayca bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
Bende uzun protokol yaptıracağım en mantıklı ve emin adımlarla ilerleyen bir yöntem gibi geldi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?