- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 28
-
- Konu Sahibi didemarslan
Kesinlikle öyledir bir tane daha gelini var ve onunla yeni konuşmaya başladı . Kendi bileceği iş ama mecbur gitmemiz gereken yerler oluyor hayvanlarımız orda kaldı suan satabilecek bir yer bulamadık. Bazen saatlerce orda kalmam gerekiyor ve davranışları beni öldürüyor bu sefer bende soguk davranmak istiyorum en son tutamayıp laf sokacağımBence eski gelininede yazık kadının. Kim bilir ona neler yapmıştır. Zaten düzgün bir insan olsa , giden insanın ardından bu kadar konuşmaz. Hemde utanmadan yatak odasına kadar anlatmış. Yerinizde olsam sevinirim mesafeli durduğuna.
Keşke baştan hiç izin vermeseydiniz. Zaten eşiniz size neden ayrıldığını anlatmıştır. Sizin gitmeniz şart mı ? Eşiniz gidip gelsin.Kesinlikle öyledir bir tane daha gelini var ve onunla yeni konuşmaya başladı . Kendi bileceği iş ama mecbur gitmemiz gereken yerler oluyor hayvanlarımız orda kaldı suan satabilecek bir yer bulamadık. Bazen saatlerce orda kalmam gerekiyor ve davranışları beni öldürüyor bu sefer bende soguk davranmak istiyorum en son tutamayıp laf sokacağım
Gerçekten bunu düşünemedim ilk başlar belkide duymak istedimBen anlamıyorum insan ilk gelinini niye anlatır ikinciye.bence haklısınız.hatta baştan “anne o isim bu evde anılmasın.bizim konumuz değil “diye sert bir tepki verseniz belki bu kadar yüz bulamazdı.
21/25/27Ben Bir tek kayınlar kaç yaşında onu merak ettim:)
Salmaktan kastınız zaten mecbur kalıyoruzBaştan sona yaptığınız her şey yanlış!
Kv sizi salmıyor anladım da siz neden kv yi salmıyorsunuz onu anlamadım?!
Kazanan: kaynananın oğlunun eski avradı
Mecbur gitmek zorunda kalıyoruz hayvanlarımız var ve suratı sankİ ben ona bit şey yapmışım gibiŞuan ayrı ev var.
Eşiniz orada kalmaya zorlamamis.
Kadın da konuşmuş konuşmuş susmuş gibi.
İlla gelin kalın demiyor.
Sorun nerede şuan?
Kocamanlar neden evde aç kalsınlar ki? Kalkıp yemeklerini kendileri yapsin, sizin gidip yemek yapmanız da çok gereksiz.21/25/27
Keşke vermeseydim ama art niyet düşünmedim hata yaptım . Şart değil ama onlardan başka kimsemiz de yok böyle olsun istemedimKeşke baştan hiç izin vermeseydiniz. Zaten eşiniz size neden ayrıldığını anlatmıştır. Sizin gitmeniz şart mı ? Eşiniz gidip gelsin.
Rica ettiler çalışıyorlar bu zamana kadar anneleri de öyle alıştırmışKocamanlar neden evde aç kalsınlar ki? Kalkıp yemeklerini kendileri yapsin, sizin gidip yemek yapmanız da çok gereksiz.
Cok haklısınız ama ben hiç görmediğim için bilmediğim için hata yaptım sanırımEn başından tepki gösterip ben o kişiyle alakalı bir şey duymak istemiyorum demeniz gerekiyordu.
İstediği kadar içinde derdi patlasın çatlasın anlatacağı en son insan bile değilsiniz ne münasebet.
Bence hazır mesafe koymuşken yüz vermeyin.
Siz hamileliğinizi öğrenmeye giderken bile düşükten bilmem neden bahseden bir insanla mesafe iyidir.
Birde bir tavsiye vereyim hamileliğinizi öğrenmeye giderken dahi eltiniz kayınvalideniz bilmemeli.
Varsa o zaman öğrenirler zaten.
Birde neden yapmayayım ki seviyorum bana kötülükleri olmadı kardeşim olsaydı ona da yapardım bundan pişman değilim zatenRica ettiler çalışıyorlar bu zamana kadar anneleri de öyle alıştırmış