Mutlu sonn...Ne kadar güzel Allah'ım bu hastalığı yaşayan herkese böyle güzel mutlu sonlar nasip etsin.Onları evlatlarına,ailelerine bağışlasın.Çok geçmiş olsun..
Amin canım Alah kimseye yaşatmasın ben son olurum inşalah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu sonn...Ne kadar güzel Allah'ım bu hastalığı yaşayan herkese böyle güzel mutlu sonlar nasip etsin.Onları evlatlarına,ailelerine bağışlasın.Çok geçmiş olsun..
hayata kusmemeni ve gosterdigin cabayi cok takdir ediyorum.... bravo... not : kaşlarini dovme ile biraz kalinlastirsan, eminim cok daha yakisacaktir :)
41 kere maşallah, çok güzelsin canım benim.
41 kere maşallah, çok güzelsin canım benim.
Böyle bir şeyi bzimle paylaştğn içinde çok tşk ederm. Anlattıkların senin durumnda olan bir çok kişiye cesaret vermiştir. Bu arada gerçekten çk gzelsn. Allah bi daha o günleri yaşatmasn
Allah kimseye dermansız dert vermesin
tekrarını göstermesin
Rabbim hiç birimizi sağlıkla imtihan etmesin
büyük geçmiş olsun...[/QUOT
Amin canım. insanın herşeyi olupta sağlığı yerinde olmayınca gerçekten tadı yok.
çok geçmiş olsun..
Allah bir daha yaşatmasın..
ve sizin gibi sağlık problemi yaşayan herkese yardım etsin Yüce Mevlam..
Allah kımsenın basına vermesın, verenlere de sizin gıbı azım versın geçmıs olsun sonu mutlu oldugna cok sevındım :)
canım ayrıca bişey merak ettim.onkoloji hastanesi demişsin.aynen,bende çok mutlu oldum sonunun güzel bitmesine.
tebrik ederim sizi.geçmiş olsun
canım ayrıca bişey merak ettim.onkoloji hastanesi demişsin.
doktorunun adını soyadını yazarmısın.benim annemde o hastaneye gidiyor.
Canım Alah acil şifalar versin anneciğine. Ankara Onkoloji Hastanesi'nde her bölümde farklı doktor ilgileniyor biliyorsun.
Genel cerrahım Mustafa BOZGÜL, diğer kemoterapi aşamasında görüştüğüm doktorlarım ise Burçin BUDAKOĞLU, Onur EŞBAH, ayrıca şimdi kontrollerde de farklı doktorlara gidiyorum. İstem dışı yani o an o poliklinikte kim varsa.