uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

teşekkür ederim canım.yenebilen şanslı,ender,özel insanlarız.gururla bak o izlere.onları da alt ettin ya helal sana.ya kanser vesile bence, yoksa yolda yürürken bile ölümle burun buruna gelebilirsin.bak bacağımda yanık izi kaldı,o siyahlık açık kahverengi oldu ama ben bikini giyinip geziyorum.Hiç birşey kendime güvenmemi engelleyemez.vücudumun her yerini ayrı ayrı seviyorum.sevmediğim huylarımı eleştirebilirim ama fiziğime asla laf ettirmem.bırak kendini beğenmiş desinler. önce sen kendini sev.beğenmeyen de kurban olsun o izlere.

benim rahatsızlıgım kanser değildi canım daha farklı durumlar vardı benim diyen çoğu kişiden daha fazla cekmısımdır. Şimdi insanlar bi bademcik ameliyatına girmeye korkuyor bana çok komik geliyor, dediğin gibi şanssız değil tam tersine şanslı insanlarız. Kendimi ömrüm boyunca sevdim ama şu son bir ay dengem bozulmuştu. Onu da toparlıyorum herşey gonlunce olsun kontrollerini ihmal etme ve kendine çok iyi bak opuyorum

sanırım babam bunu bildiği için o gece uyumadı annemle sohbet etti. :14:

Allah uzun ömürler versin inşallah bi daha asla bu dertle karşılaşmazsınız.

canım başın sağ olsun, çok zor ağır hastalar geceyi zor geçirirlermiş diye bir şey okumuştum.gerçekten öyle lütfen ayakta kal,dimdik dur.bitti dediğin yerden yeniden hep yeniden başla.

Sana şöyle kocaman bir helal olsun diyorum:46:
Harikasın gerçekten.
Bitti denen yerden hayat nasıl başlarmış,hepimize gösterdin.
Sen bu sahip olduğun güçle herşeyi başarırsın hayatta.
Üstesinden gelemeyeceğin zorluk olamaz bence.
Ayrılık acısıymış,iş sıkıntısıymış,arkadaş problemleriymiş fasa fiso gelir sana,
hele kaynana-görümce ikilisini çerez diye yersin sen ilerde bak gör:1:
Zafer senin tabi ki,zafer nefes aldığı her anın kıymetini bilen,asla pes etmeyenlerin.
Hayata sımsıkı tutunanların zafer...
Böyle azimle zafer hikayelerini duydukça,okudukça derdimi top yapıp oynayasım geliyor.
Çünkü yanında lafı bile olmaz,çünkü hayatta yaşamaktan,nefes alıyor olmaktan ve bunun farkında olup,
gücünü ''daha iyi insan''olmaktan kullanmaktan ötesi yok.
Dilerim yaşadığın bütün sıkıntıları unutup,her anın da tebessüm edeceğin güzel,uzun ve sağlıklı bir hayatın olur.
Sen de iyi ki varsın.

canım muhteşem yazmışın, ne cevherler varmış sende bayıldım:)) teşekkür ederim vallahi her sıkıntıyı çerez gibi yemek,yenmek,dibine kadar acıyı çekip sonra birşey olmamış gibi yaşamak adet haline geldi.

Hayat bazen çok garip,çok güzel ve aslında çok da mucizevi birşey!Yaşamak herşeye rağmen çok güzel,seni tanımadan çok seviyorum,bundan sonraki hayatın için de mutluluklar diliyorum..Ne güzel şey mücadele etmek de,mükafatını görmek de..Kutlarım canım... Harikasın sen!:16::46::46::46::46::46:

teşekkür ederim, bende aynı şeyleri senin için diliyor ve hissediyorum. sevgiyle kal.

benim rahatsızlıgım kanser değildi canım daha farklı durumlar vardı benim diyen çoğu kişiden daha fazla cekmısımdır. Şimdi insanlar bi bademcik ameliyatına girmeye korkuyor bana çok komik geliyor, dediğin gibi şanssız değil tam tersine şanslı insanlarız. Kendimi ömrüm boyunca sevdim ama şu son bir ay dengem bozulmuştu. Onu da toparlıyorum herşey gonlunce olsun kontrollerini ihmal etme ve kendine çok iyi bak opuyorum

hahhh orda dur işte bitanem:) inan canımı acıtmıyor hiçbir hastalık:)) 30.000 lik bakımımmış meğer hastalık benim:))

Çok çok çok sevindim iyileşmene benide ağlattın iş yerimde ama sevinc gözyaşları bunlarrr geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayattt güzel tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün yok olacakmışısz gibi yaşamamız lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimiz için geçerli bu sadece hastalar için değil sen atlatmışsın umarım diğer arkadaslarımızda yener bu illeti . . :16:

hanımlar tatil dönüşü hepinizin cevaplarını okudum tek tekk o kadar güzel şeyler yazmışınız ki, çok mutlu oldum.ayrı ayrı teşekkürler hepinize derdimi derdiniz gibi
kabullenmişiniz.tedaviden sonraki resimlerimi paylaştım hepsi güncel:) isteyen olursa bir adet keltoş resmimi de paylaşırım mücadele eden herkese umut ışığı olsun.tekrar teşekkür ederim.

sizde yeniden hoşgeldiniz hayata,hoşgeldiniz bize güçlü kadın..yolunuz mutluluk dolu olsun,gülücükleriniz yanaklarınızdan kaybolmasın....

hanımlar tatil dönüşü hepinizin cevaplarını okudum tek tekk o kadar güzel şeyler yazmışınız ki, çok mutlu oldum.ayrı ayrı teşekkürler hepinize derdimi derdiniz gibi
kabullenmişiniz.tedaviden sonraki resimlerimi paylaştım hepsi güncel:) isteyen olursa bir adet keltoş resmimi de paylaşırım mücadele eden herkese umut ışığı olsun.tekrar teşekkür ederim.

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM...benimde bacagımda küçük bir beze vardı,tümör dediler.iyi huylu çıktı.senin cesaretine hayran kaldım.ALLAH IM SANA İKİ CİHAN SAADETİ VERSİN,BİDAHA GÖSTERMESİN.

nerede resımler

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM...benimde bacagımda küçük bir beze vardı,tümör dediler.iyi huylu çıktı.senin cesaretine hayran kaldım.ALLAH IM SANA İKİ CİHAN SAADETİ VERSİN,BİDAHA GÖSTERMESİN.

canım rica ediyorum çok dikkat et kendine. kontrollerini ihmal etme, doktor v.s birşeye ihtiyacın olursa haberim olsun öneride bulunurum.

tüylerim diken diken oldu.ama mücadelen ve kanseri yenmen çok güzell birşey.benim annemde meme kanseri oldu.bir göğsü tamamen alındı.şimdi onkoloji servislerinde tedavi şeklinn e olacağını araştırıyoruz.sonuçlar şimdilik iyi özüktüğünü ama tahlllerden sonra tedavi şeklide kesinleşecek.inşaalah izd ve tüm hastalarda tüm hastalıklarımııza şifa buluruz.Allahım yar ve yardımcımız olsun...AMİN.

mücadeleniz için tebrik ediyorum sizi. çoook geçmiş olsun canım. bu kötü olaydan pay çıkarıp hayata daha sıkı bağlanmışsın ne güzel. dilerim bundan sonraki hayatınızda mutlu, sağlıklı, başarılı günler sizden hiç eksik olmasın...

Back