uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

Ona dedim ki '' senden de bunu duydum ya, bambaşka gelicem o şehire, sana mutluluğumun acısını yaşatıcam,taş üstünde taş bırakmıcam'':)) yaptım da:))
sepetledim gitti, gencim,kendime güvenirim,
kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür kime ne mecburiyetim var??
Bu saatten sonra gelen,giden umrumda değil. Ben acının en büyüğünü yaşadım artık her sorun ufak gelir bana.
Sen ve ailen için de öyle olsun.

işte budur :)))))))))))
çok gururlandım bir kadın olarak. harikasın

aynen öyle, çok takdir ettim bu kadar güçlü olmanı, ben olsam ben yaşasam güçlü olabilirmiydim diye düşünüyorum ama annemde bile büyük sarsıntı geçirdim, Allah birdaha ne size ne bize yaşatmasın. bencede her sorun ufak gelir sana. Zoru başarmışsın.

Teşekürler canım, inş. sen olmazsın empatisi bile kötü. Alah anneni sana bağışlasın bitanem. Sizi yalnız bırakanlar da çeksin cezasını.

evet canım kesinlikle hayatımız hep stresten ibaret zaten. mümkünmü sıkıntı stresten uzak durmak. kesinlikle katılıyorum sana ne dramlar var hayatımızda en yakınımızdan çıkabiliyor bazen. benim o günden sonra bir felsefem oldu. kimse yaşamadı bizim gibi. en yakınım eşim canım bile gözümün içine bakmaktan başka bişey gelmiyordu elinden. çok gece yatakta uyanıp ona bakıp hayaller kurup ağladığımı hatırlıyorum. senin ki çok daha zor. sevdiğin insan resmen bir tekmede o atmış. ama ne kadar güçlü olursak olalım. bir an ben yoksam hiç birşey yokmuş meğer diyoruz. bunu anlıyoruz değilmi. güçlü kadınlar olmak zorundayız. bende senin gibi tanınıyorum. ama içimde ne fırtınalar kopmuştu. şimdi düşündükçe bile gözlerim doluyor.

Tahmin edebiliyorum tatlım. Neyse bak maşallah sağlıklısın işte:)) Benim tek felsefem ki hiç değişmedi, gezip,tozup,hayatımı yaşamak.
Geleceğimi garanti altına almak:)) Var mı ötesi:))

Rabbim sevdiği kulunu sınarmış değil mi.? bak seninle ortak bir mücadelemiz olmuş. bu başarmışlığı nasıl kutluyorsun merak ettim. hayatında ne değiştirdin.
ben o dönemlerimde beni arayan yanımda olan arkadaşlarımla ortak bir gün düzenledim. hepsine tek tek hediyeler alıp tşk ettim. beni iplikler dokuyup tuturdunuz hayat ağacının dalına diye.
şimdi eşime verebileceğim en büyük hediyenin peşindeyim. ona bir evlat vermek istiyorum.

Rabbim sevdiği kulunu sınarmış değil mi.? bak seninle ortak bir mücadelemiz olmuş. bu başarmışlığı nasıl kutluyorsun merak ettim. hayatında ne değiştirdin.
ben o dönemlerimde beni arayan yanımda olan arkadaşlarımla ortak bir gün düzenledim. hepsine tek tek hediyeler alıp tşk ettim. beni iplikler dokuyup tuturdunuz hayat ağacının dalına diye.
şimdi eşime verebileceğim en büyük hediyenin peşindeyim. ona bir evlat vermek istiyorum.

Ben o başarmışlığı kutlamak için özel birşey yapmadım aslında. Çevremde o kadar çok insan vardı ki destek olmaya çalışan.
Tedaviden önce de ev ile iş arasında geçen belli dönemlerde tatile giden,hafta sonları eğlenmeyi ihmal etmeyen,evimde sık sık
arkadaşlarımla toplanan biriydim. Tedavi için şehir değiştirdiğimde bütün çevrem oraya akın etti. Benim için güzel karşılamayı onlar yaptı.:))

canım bu arada bende çekimlerden sonra seni izlemek isterim. mutlaka haberimiz olsun olurmu. bak şimdiden heyecan yaptım :)

canım bu arada bende çekimlerden sonra seni izlemek isterim. mutlaka haberimiz olsun olurmu. bak şimdiden heyecan yaptım :)

Sizlerden kopacağımı sanmam. Çok zor çalışma saatlerim olacak ama hafta sonu mutlaka uğrarım buraya. Hatta iyi bir organizasyonla
hep birlikte toplanıp izleyebiliriz bile ne dersin??

Bundan tam 1 sene önce başladı benim öyküm.Bacağımda çıkan bir kitleyi yağ bezesi zannedip ihmal edişimle başladı.
Doktora gittiğimde tümör olduğunu öğrendim.O zaman dedim ki güçlü ol.Aslında çokta önemsemedim yanlıştır
beni mi bulacak dedim.Ankara'ya gezmeye gittiğimde onkoloji hastanesi önerildiğinde kanser
olmadığımı sadece bir yağ bezesi olduğunu ısrarla vurguladım.Sonra doktorumun da uyarılarıyla gittim onkoloji hastanesine.
Doktorum şans eseri soyadımdan tanıdı.Meğer bir aile büyüğüm okutmuş doktorumu.Eğitim hayatı boyunca yardımcı olmuş.
Teslim olmanın,şükretmenin karşılığını ilk adımda almıştım.Annemlerin haberi yoktu beni biyopsiye aldılar.Bacağımı uyuşturup,
biraz kesik açıp birkaç parça aldılar.Ama hissediyorum ki sonuç kötü.Çıkıp annemle konuştuğumda onu güldürecek kadar da
moralliyim ama.Uzun bekleyişin sonunda kanser olduğumu ve 10 cm.lik bir tümörle mücadele etmem gerektiğini öğreniyorum.
bir düzine tahlil ki sayısını hatırlamıyorum.Ankara'da tek başıma üstesinden geliyorum bunların.Daha gelinlik bileziğimi
koluma takmadan,bir sürü radyasyonlu tahlil bilekliğim oluyor.Ameliyattan bir gece önce gelmelerini özellikle istiyorum.
Daha yolum çok uzun olacağı için şimdiden yorulmalarına içim el vermiyor.Hep çok iyi olduğumu söylüyorum.
Son gün eve gidince güzel bir duş alıp deliksiz soluma bile dönmeden uyuyorum.Sabah gülerek uyanıp,makyajımı yapıp hastane
yollarına düşüyorum.Sıra bana gelsin diye espriler yapıyorum.Sıra bana gelince epidural anestezi ile ameliyat oluyorum sol
uyluğum ve kasığım açılmış ben müzik sohbet derken kaçırdım olanları.Ameliyattan çıkarken sedye sallanmasın diye
görevliye yalvarırken anladım işşin zorluğunu.Sonra 6,5 hafta radyoterapi aldım.O kaar zordu ki diz kapağımın
üzerinden kalçamın altına kadar su topladı bacağım,simsiyahtı.Yanık ağrısı zor derdim sonrasını görene kadar.
O bitince doktorum beni karşısına alıp''sana dikensiz gül bahçesi vaad etmiyorum,kemoterapi alırsan da iyileşmeyebilirsin''
demişti.''ya saçlarım ?''dediğimde ifadesinden anlamıştım ne olacağını.ilk kemo günü annemle ilaçlarımı alınca 3 günlük
ilacım olduğunu düşündüm.Meğer bu sadece 1 günlükmüş.21 günde 3 gün üst üste planlamışlardı.Koca bir torba zehiri 3 gün
verdiler ve ben şeker gibi erimeye başladım o günden sonra.Saçlarımın gitmeyeceğine inanmıştım 10 gün olmuştu
çünkü dedim ki aferin bana.''şöyle bir güzel duşa gireyim de saçımı fönleyim,makyaj yapayım'' duştan çıktığımda
elime gelen saçlarım şoke etmişti beni.bağladım ve 2 gün açmadım.ama o uykumdaki kopmalar çok canımı yakmaya başşladı.
en sonunda gitiim kazıttım saçlarımı.Canım ablam bana hediye peruk aldı onu takmaya başladım.Kendimi sevdim,kel
kafamı rujlu dudaklarıyla öptürdüm herkese.Gece üşüyen kafam yüzünden bandanalar da takmaya başladım.2-3-4 derken ben
mamalarla yaşayan,yatakta ağlarken göz yaşını bile silemeyen biri olmuştum iyice.kol damarlarım ilaçtan iyice daraldı,
tırnaklarım çürüdü,cildimin rengi koyulaştı.4.kür kt en kritik olanıydı.aslanlar gibi onu da atlattım.Sonra
taksiye binip doktoruma ''gül bahçesinde diken olmadığını söyledim.Çok zor günlerdi arkadaşlar ama her çektiğimiz derdin
bir mükafatı var buna inanmak lazım.Ben çevremde hep fiziksel özelliklerimle,tavrımla takdir gören biriyken aynalarda ken
dini tanıyamayan biri olmuştum fazla deği 1 sene önce.Şimdi mi?hastayken hayalini kurduğum herşeyi gerçekleştirdim
1-tekrar iş hayatıma döndüm,iş kadını olmayı seviyorum
2-o kel kafamdan azıcık çıkan saçlarıma kaynak yaptırdım kesinlikle süper oldu,artık belimde
3-geçen sene bu zamanlar balkona çıkamazken dün bavul hazırladım bu sene tatile
4-12.12.2012 de rüya gibi bir törenle nikahım var
5-Çok iyi bir yapımcıdan teklif aldım bayramdan sonra bir sinema filmi için deneme çekimlerim var
son olarakta;mücadele eden kadınlar aferin size.Dün olan hangi dert bugün bizimle.
Canım ablam geçen sene hastaydım sana sarılamadım bile ama sen iyi ki varsın.bak bu yaz
çıkarttık acısını.anneme,aileme,yakın arkadaşlarıma ne kadar
teşekkür etsem azdır.Ve siz sevgili üyeler iyi ki tanıdım sizi.Baştan sona kimseye anlatamamıştım ben öykümü.
ofiste otururken yazayım,paylaşayım istedim.Çoook uzun oldu biliyorum.Sizler de yeni hayatıma hoş geldiniz
sevgili kk üyeleri.
uzunmu tek solukta okudum.tuylerim diken diken oldu.helal olsun,helal olsun azmine,helal olsun.iste budur.ELAHMDULILLAH.esimle bosaniyoruz diye o kadar aglamistim ki basim catliyordu,bir atkiyla sarimistim basimi,onu da cikardim attim basimdan.bos veer dedim,HEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR SEYIN BASI SAGLIK,HER SEYIN BASI SAGLIK.ESTAGFURILLAH RABBI VE TOVBE

ne güzel bir azim öyküsü.. size bundan sonraki yaşamınızda bol sağlık ve mutluluk dolu uzun uzun yıllar dilerim..:nazar: ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin allah..

harikasın harikasın harikasınnn RAABBİM ne kadar güçlü kadınlarımız varr çoook çok geçmiş olsun Allahım yardımcııın olmus omur boyuncada yanında olsun inş :48:

Tebrik ediyorum seni.Zor olanı başarmışsın.Dilerim hayatından sağlık,mutluluk,huzur ve umut eksik olmaz.Ve tüm şifa bekleyenlere nasip olur inşallah

uzunmu tek solukta okudum.tuylerim diken diken oldu.helal olsun,helal olsun azmine,helal olsun.iste budur.ELAHMDULILLAH.esimle bosaniyoruz diye o kadar aglamistim ki basim catliyordu,bir atkiyla sarimistim basimi,onu da cikardim attim basimdan.bos veer dedim,HEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR SEYIN BASI SAGLIK,HER SEYIN BASI SAGLIK.ESTAGFURILLAH RABBI VE TOVBE

Canım tabii ki sağlık çok önemli. Bizim kötü bildiğimiz birçok şeyin altında ne güzellikler var.
Yeter ki biraz mücadele,biraz sabır göstermesini bilelim. Boşanmak dünyanın sonu değil, keza ölüm de öyle.
Unutulmayan,geçmeyen bir acı olmadığına göre tevekkül edip güzelikleri beklemek lazım....

harikasın harikasın harikasınnn RAABBİM ne kadar güçlü kadınlarımız varr çoook çok geçmiş olsun Allahım yardımcııın olmus omur boyuncada yanında olsun inş :48:

Amin canım inşallah. Kadın gücün simgesidir benim için.
Ağlak, herşeye üzülen insanlar enerjimi alır yanıma bile yaklaştırmam:))

Tebrik ediyorum seni.Zor olanı başarmışsın.Dilerim hayatından sağlık,mutluluk,huzur ve umut eksik olmaz.Ve tüm şifa bekleyenlere nasip olur inşallah

Sizin için de aynı şeyi diliyor ve istiyorum. Ayrıca ''herşey bitti, artık tamamamen yendim'' konusunu açacağınızın sözünü de istiyorum.

mrb canım nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları ve çekim işi. sana güzel haberi vermek istedim. bebeğim geliyor. hepsi geride kaldı. artık anne olucam. :)))

mrb canım nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları ve çekim işi. sana güzel haberi vermek istedim. bebeğim geliyor. hepsi geride kaldı. artık anne olucam. :)))

Mrb cnm herşey yolunda. Çekim başlamadı henüz, evlilik hazırlığı da yolunda. Ama senin heberine bayıldım. Desene teyze oluyoruuuuuuum:)))) Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin bitanem. Çoooook sevindim:))))))))))))))))))))

Back