• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

eminim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
1.893
1.748
158
37
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet hoş geldiniz arkadaşlar 2 yıl önce Sevdiğim adamla aşk Evliliği Yaptım Ve evlendiğim de 63 kiloydum sonra hamilelik derken tam 28 kilo aldım 68 kiloyla hamile kaldım doğuma 96 kiloylA girdim oğlum 14 aylık bir türlü veremedim suAn 80 kiloyum ne yaptıysam kızlar devamımızı getiremedim ama bu yolda dostluk edecek bir Arkadaş arıyorum uzun ve meşakkatli bir yol bakalım ve Görelim

4 kasım 2014 kilo 80

2 Ocak 2015 kilo 76.5

19 Ocak 2015 kilo 75.9

22 Subat 2015 74.3

27 Mart 2015 73.3

22 Nisan 2015 72.3

27 Nisan 2015 71.7

20 Mayıs 2015 70.6

5 Temmuz 2015 68.8 (şoktayım )

13 Ağustos 2015 71.4

2 Ekim 3015 73 .4

26 kasım 2016. 85. ( 28. Haftalık hamileyim. )
06. 01. 2017 90 ( 33. Hafta )

10 mart 2017 87 kiloyum

Son düzenleme:
Seni okurken kendimi okur gibi oldum bende dogum kilolarimi veremiorum
1yasinda oglum var hamile kaldigimda 59 kiloydum doguma gitigimde 80kiloydum
Eger istersen sana yoldaslik ederim cunki inan benimde motive olmaya ihtiyacim var cunku uzulince sinirlenince yemege saldiriyorum .boyle cok mutsuzum anlican

Seni okurken kendimi okur gibi oldum bende dogum kilolarimi veremiorum
1yasinda oglum var hamile kaldigimda 59 kiloydum doguma gitigimde 80kiloydum
Eger istersen sana yoldaslik ederim cunki inan benimde motive olmaya ihtiyacim var cunku uzulince sinirlenince yemege saldiriyorum .boyle cok mutsuzum anlican
Aynen canım bende Öyleyim ben Varım sen de varsan

Suan kaç kilosun ve boyun kaç ben 170 boyunda 80 kiloyum

Bende 170 boyunda 89 kiloyum ve eee doğum kiloları bende de var 3 aylık daha bebeğim

Evet nügün nasıl geçti neler yedimiz kızlar neler yaptınız

bende katılabilir miyim fazla kilom kalmadı ama duraklama döneminde kilolarım morlim sıfır :110:

Merhaba bayadır hep başkalarının sayfasını dolaşmaktan kendi sayfamı ihmal ettim ya ben geldim benim kredi bu uzun ince yola girecek 1 2 kişi arıyorum var mu bana katılan

Canım sen kendi sayfana yaz bekleme birilerinin gelmesini . Ben elimden geldikçe destek olmaya çalışırım. Benim günlüğümde çoğu kez kendi kendime konuştum

günlük tutmak motive ediyo. Sen de yediğini içtiğini Paylaş. Ben her gün sana sorucam eliptik fotosunu istiycem kararını ver tamam dersen ben her gün rapor verir rapor alırım.

Bugün az ve güzel bir kahvaltı Yaptım bugünden sonra ben de resim paylaşacağım şu ana kadar yarım litre su bir fincan yeşil Çay sabah da Ihlamur ayrık Otlu çayımı içtim bundan 2 fincan akşamları kaçırmazsak sorun yok

Bugün az ve güzel bir kahvaltı Yaptım bugünden sonra ben de resim paylaşacağım şu ana kadar yarım litre su bir fincan yeşil Çay sabah da Ihlamur ayrık Otlu çayımı içtim bundan 2 fincan akşamları kaçırmazsak sorun yok
Ha bu arada okuldayım su an

Merhaba adım Emine 27 yasında 79 kiloyum 2 yıl önce evlendim hemen Hamile kaldım ve su an 15 aylık bir oğlum var. 63 kiloda evlendim 68 kilo ile hamile kaldım 96 kilo ile doğuma girdim tam bir balon gibi su ana ANCA bu kDar kilo verebildim şimdiden guatır çıktı belki de önceden vardı . Şimdi ise ücretli öğretmenlik yapıyorum biyoloji branşım bizde çok titiz biriyim temizlik yapmaktan başka kim birşey yapamıyorum suan yorgunluktan ölecem.bide bu kilolu halim beni herşey dem uzaklaştırdı

Memnun oldum canım
Hadi eliptigim geldi
yeşil cayımı içeyim bir heves kullanicam
Bu saatler kullanalım mi ben anca şimdi musait de.

Bugün derste çoçuklar Yaşımı sordular 27 dedim aaaa hocam 30 gösteriyorsunuz dediler bizde nikah yüzüklerim bile elime olmuyor bekar zannetmişler

Back