- 7 Haziran 2018
- 42
- 22
- 3
- Konu Sahibi askmigururmu
-
5 seneye yakın bi ilişkim oldu. Tembel, baba parası yiyen, beni çok yıpratan bi insandı ama ilk aşkım diye ite kaka yıllarca devam ettirdim o ilişkiyi. Ayrılınca da ölüyorum sandım ama ölmedim. Unutuluyor. Şimdi başkasına aşığım ve Allah bozmasın her şey çok iyi. Tek pişman olduğum konu harcadığım yıllarım oldu...
Unutamam sanıp da o ilişkiyi devam ettirdiğin her güne lanet okuyacaksın ilerde. Bir şey olmuyorsa olmuyordur. Asla değişmez, asla düzelmez. Hem yeri geliyor ailemizden insanların ölümlerine alışıyoruz, hayatımiza devam ediyoruz, yeniden gülebiliyoruz. Sevgili nedir ki?? İlk 1 ay zor geçer sonra her şey düzelir hiç merak etmeyin.
Ayrıca bol bol ılık duş alın(soğuğa yakın), canlı şarkılar dinleyin(arabesk vs aslaa dinlemeyin), dans edin!!!(netten arastırabilirsiniz mutluluk hormonuyla alakası var) ve tabi ki giyinin süslenin dışarı çıkın. Çok güzel moral depoluyor insan.
Ayrılmamışlar mı ben anlamadım ya (ders çalışıyorum da kafam alev aldı)
Boyu 160 mı? Sizin boyunuz kaç ola ki?
Ayy Allah’ın sümüklüsü ve gereksizi için tek damla yaş dökmeyin. Haa giden zamanınıza acıyın ama. Onu ne yapsanız da getiremeyeceksiniz çünkü. Bir de dost tavsiyesi bundan sonra hayatınıza alacağınız insanı, almadan aylarca düşünün. Sevgiler cınım...
Bu kişi yüzünden Erasmus'a gitmediğimizi okuduğumda patladım.
Nerede hata etmişsiniz biliyormusunuz?
Tüm hayatınızı böyle birine endeksleyip yakaladığınız güzel fırsatları elinizin tersiyle itmişsiniz, hem de böyle biri için.
Siz kendinize bi sorun. Gerçekten haketmişsiniz bunları?
Kendinize saygınız bile kalmamış bu adam yüzünden .
İnsan ne yaparsa kendine yapar işte.
Çoktan bitmesi gereken bir ilişkiymiş.
Hatta ortada bir ilişki varsa çıkar ilişkisinden başka bişey değil.
Her fedakarlığı bir erkeğin yapması gereken herşeyi bile yapmışsınız.
Onda sorumluluk sıfır, iki tarafın sorumluluğunu da ilişkinin sorumluluğunu da tamamiyle siz üstlenmişsiniz.
Aileniz istememekte o kadar hakli ki.
Umarım daha fazla hataya düşmeden bu kişiyi çıkartırsınız hayatınızdan.
Yoksa sizi evlilik , mutlu bir yuva falan değil bildiğiniz zindan hayatı bekliyor.
Bence üzülmeye değmez. İlle de üzüleceğim diyorsanız siz bilirsiniz ama beyninizin müthiş kıvrımlarıyla düşünürseniz gerçekten ama gerçekten gereksiz olduğunu, kelepçelerinizi kırdığınızı, nefes almaya başladığınızı farkedeceksiniz. Üzmeyin güzel canınızı.Ben 1.58 falanım. Yalan olmasın belki 1.63-64 falandır o öyle demişti sanki. Bana göre dünyanın en yakışıklı insanıydı her zaman. Ama sanırım verdiğim değeri göremedim
Erasmustan sonrasını okumadım. Sinirlerim oynadı.
Az daha taviz verseydin. Az daha kapattıraydın kendini elin g.tü B.klu oğluna. Kendi anan baban bu kadar sıksa kıyameti koparırdın . Pehhhh
Size cevabınız için çok teşekkür ederim. 1 senedir ağlamayan tek günüm dahi olmadı 1 ay nedir ki? Ağlar ağlar susarım yeterki geçsin. Dediğiniz doğru insan annesinin babasının ölümüne alışıyor. Çok sevdi sanmıştım -hatta belki kendi de öyle sanıyordur- ama sanırım artık bitti.
Bağımlı ilişki yaşıyorsun da ondan...Yalnız kalma korkun veya özgüvensizliğin var...O seni tamamen terkedene dek ilişkide kalırsın. Zamanla dank eder merak etme..Şimdi kopamasan bile gün gelir olmayacağını anlarsın, böyle bağımlı ilişkiler zaten kendi kendini yıkar yeter ki evlilikten önce olsun
Kaç yaşındasın canım sen?Hep dalga geçerdim "ama beni seviyor, bana ölüyor." diyen kızlarla. Allah kınadığımı verdi sanırım. Uykudan uyanır gibi uyandım. Tüm bunları ben kendime nasıl yapabildim ya..
İnsanlar neden böyle anlayamıyorum. Kendisi 2 senelik ilişki yaşayıp aldatılmış bir insan. Bu kadar hassas davranıp onu olabildiğince rahat ettirmeye çalıştım. Karşılığı bu mu olmalı gerçekten çok üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?