arkadaşlar merhaba ,
daha önce buraya bir kere yazmıştım neyse ki o iğrenç kafadan çıktım kurtuldum.
şubat ayında bir uygulama aracılığıyla yeni biriyle tanıştım, ilk buluşmada kafamız çok uydu fakat kendisi 6 senelik ilişkisinin 6 ay önce bittiğini bu sebeple çok iyi hissetmediğini söyledi, o süreçte ben de çok yoğun olduğum için konu öyle kapandı. benim yoğun dönemin bitince tekrar mesaj attım o günden bugüne 2 ay oldu hala görüşüyoruz çok da yakınız ama hala ilişki istemiyor benim de yurtdışına taşınma durumum olduğu için bu konuda çok ısrarcı değilim fakat bağlandım.
eski sevgili mevzusu ile bariz olarak var, hala tam olarak unutamamış benimle mutlu olduğunu ama mutluyken vicdan yaptığını söyledi, ayrıca kız kardeşi ve annesi de eski kız arkadaşıyla çok yakınlar hala görüşüyorlar. ayrıca kız daha 2 ay önce arayıp biz ayrıldık mı diye sormuş. Şuan aynı yerde yaşıyoruz ama 2 3 hafta sonra eski sevgilisinin yaşadığı ile dönecek. daha önce birlikte yaşamışlar evleri de ortakmış, şimdi kendisi ayrı eve çıkacak ev bakıyor. artık ilişkinin sevgili olarak bittiğini, ilişkilerinin son zamanlarında kendisinin hiç cinsellik yaşamak istemediğini söyledi ama buna rağmen bitmemiş gibi üzülüyor gibi geldi, kendisi de mutsuz olduğunu hayattan zevk almadığını söylüyor, bir kere de o kızın hayatına hiç girmemesi halinde çok mutlu olacağını fakat şuan mutsuz olacağını söylemiş. Ben bunu bilerek devam ediyorum çünkü açmadığımız zaman böyle bir konu yok, benim de 2 hafta sonra yurtdışına taşınma ihtimalim var eski sevgilimden aldığım tecrübeyle önce kendimi dşünmeye çalışıyorum.
buna benzer bir olay yaşayan, tecrübe eden var mı? ne yapmalı bilmiyorum ama gerçekten hoşlanıyorum onun hoşlandığını da hissediyorum. uzun ilişkiden çıkan biriyle birlikte olan var mı? nasıl gelişti? şimdiden çok teşekkür ederim.