uzun ilişkiden çıkan erkek

lagertha1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
105
88
28
29
arkadaşlar merhaba ,

daha önce buraya bir kere yazmıştım neyse ki o iğrenç kafadan çıktım kurtuldum.

şubat ayında bir uygulama aracılığıyla yeni biriyle tanıştım, ilk buluşmada kafamız çok uydu fakat kendisi 6 senelik ilişkisinin 6 ay önce bittiğini bu sebeple çok iyi hissetmediğini söyledi, o süreçte ben de çok yoğun olduğum için konu öyle kapandı. benim yoğun dönemin bitince tekrar mesaj attım o günden bugüne 2 ay oldu hala görüşüyoruz çok da yakınız ama hala ilişki istemiyor benim de yurtdışına taşınma durumum olduğu için bu konuda çok ısrarcı değilim fakat bağlandım.

eski sevgili mevzusu ile bariz olarak var, hala tam olarak unutamamış benimle mutlu olduğunu ama mutluyken vicdan yaptığını söyledi, ayrıca kız kardeşi ve annesi de eski kız arkadaşıyla çok yakınlar hala görüşüyorlar. ayrıca kız daha 2 ay önce arayıp biz ayrıldık mı diye sormuş. Şuan aynı yerde yaşıyoruz ama 2 3 hafta sonra eski sevgilisinin yaşadığı ile dönecek. daha önce birlikte yaşamışlar evleri de ortakmış, şimdi kendisi ayrı eve çıkacak ev bakıyor. artık ilişkinin sevgili olarak bittiğini, ilişkilerinin son zamanlarında kendisinin hiç cinsellik yaşamak istemediğini söyledi ama buna rağmen bitmemiş gibi üzülüyor gibi geldi, kendisi de mutsuz olduğunu hayattan zevk almadığını söylüyor, bir kere de o kızın hayatına hiç girmemesi halinde çok mutlu olacağını fakat şuan mutsuz olacağını söylemiş. Ben bunu bilerek devam ediyorum çünkü açmadığımız zaman böyle bir konu yok, benim de 2 hafta sonra yurtdışına taşınma ihtimalim var eski sevgilimden aldığım tecrübeyle önce kendimi dşünmeye çalışıyorum.

buna benzer bir olay yaşayan, tecrübe eden var mı? ne yapmalı bilmiyorum ama gerçekten hoşlanıyorum onun hoşlandığını da hissediyorum. uzun ilişkiden çıkan biriyle birlikte olan var mı? nasıl gelişti? şimdiden çok teşekkür ederim.

eski sevgili mevzusu ile bariz olarak var, hala tam olarak unutamamış benimle mutlu olduğunu ama mutluyken vicdan yaptığını söyledi
Senin sevgilin degil ki bu kişi.
Onun (eskisi) yeri başka diyor,bir kez cagirsa 1000 kez giderim diyor.
Yerinde olsam çok bel bağlamam.
Çocuk bumerang gibi.
İlk elden çıkana dönüyor.

Hoşlandığını sanmıyorum gerçekten hoşlansa bir adım atar eski sevgili sorunlarıyla lafı gevelemez. Kendini yarabandı olarak kullandırtmaya gerek var mı?

Bence yaşadığı cinselliğe kadar sana anlatması hiç hoş değil. Ne gerek var bu ayrıntıya? Evet daha önce cinsel hayatı olduğunu söyler ama son zamanlarda onu hiç istemiyordum demesi gereksiz ve büyük ihtimal doğru değil.

İsterse eski sevgilisi ile hiiiç muhattap olmazdı. Belliki kızda hala gözü var. Erkeklerde çok anasının gözü.

Konunun basligi yanlis olmus using iliskisen cigar erkek devil, beni kullanmaya mi calisiyor olmaliydi.

Unutamadığı bariz belli . Kim bitirmis ilişkiyi genelde kız bitirdiyse erkeğin unutması veya kabullenmesi daha zor oluyor. Daha fazla bağlanmadan hazır yurtdışına da cikiyorken uzaklaşın bence
Once kendisinin istedigini daha sonra kızın istediğini söyledi ben saçmasapan bi yerde kaldım çok güzel yarabandı oldum resmen

Bu ilişki bitmemiş gibi duruyor. İkisinin eşyaları halen aynı evde değil mi ? Siz bu adamla neden hala görüşüyorsunuz ki ?

Bu ilişki bitmemiş gibi duruyor. İkisinin eşyaları halen aynı evde değil mi ? Siz bu adamla neden hala görüşüyorsunuz ki ?
Evet aynı yerde, birlikte ev almışlar çünkü şimdi tek başına tekrar eve çıkacak ev bakıyor, ben bir umut dedim biter ama bitmeyecek gibi bu kadar yorum beklemiyordum

Sana mutluluk gelmez bundan.
Yoluna bak devam etme bence.
Benim de benzer bir ilişkim oldu. O adını anmaz nefret ederdi. Kız döndüğü anda o da döndü. Hiç kendini yıpratma bence direkt bitir

Canim umarım yurtdışına gidersin.
Bu da öyle miydi böyle miydi diye seni oyalamaz.
Bu adamla olmaz.
Olsa da mutlu olamazsın.
Cok tesekkur ederim yorum yazdiginiz icin cok iyi geliyor, aslinda ben de böyle düsünüyorum ama insan iyi bir sey duymak istiyor

Yazdigini okumadan sadece başlığa bakarak bile kacmani öneririm. O seni istemedikçe iyice hırs yapacaksın kendinle öteki kadını kıyaslayın gereksiz hatalar yapma. Kafası sağlam olmayan bir adamı hayatına sakın alma ayrıl iletişim kurma

Evet basladim bile surekli kizin instagramina bakiyorum, kiz da herseyi silmemis maalesef birlikte gorunce deliriyorum

Evet basladim bile surekli kizin instagramina bakiyorum, kiz da herseyi silmemis maalesef birlikte gorunce deliriyorum
Tmm çok güzel harca kendini böyle kur kafanda aynı şeyleri ben de yaptım hiç biseye faydası yok. Adamın yapmadığı seçimlerin sorumlusu sen değilsin. Seni seven kişi gerçekten seni seçer arada bırakmaz aklına kötü bişey gelmesine izin vermez. Bence vazgeç artık bu gereksiz hislerinden.

size eski sevgilisiyle ilgili o kadar fazla şey anlatmış ki onun flört ettiği kız değil askerlik arkadaşı gibi olmuşsunuz. erkekler bir kadından etkilendiklerinde eski sevgilim şöyle böyle diye konuşmaz. illa konuşacaksa ayrıldık bitti gitti diye kısa cümleler kurar. flört ettiği kadının aklını bulandırmaktan korkutmaktan aklı çıkar. sizden hoşlandığını düşünmüyorum. zor zamanında desteğiniz iyi gelmiş ama size duygusu arkadaşlıktan fazlası değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…