- 28 Nisan 2017
- 450
- 612
- 27
Öncelikle uzunca yazacağım için hepinizden hakkını helal etmesini rica ediyorum.. 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. 3 yıldır devam eden bir ilişkim var.Fakat kendisiyle pek anlaşamıyoruz, sık sık tartışmalarımız oluyor.En son yavaş yavaş birbirimizden uzaklaşarak bu ilişkiye son verme kararı aldık.Fakat beraberinde gelen bir yığın soru işaretim var.İkimiz de birbirine aşık birer insanız.Ve 3-4 senenin ardından evlilikle sonuçlansın istiyoruz.Bir yandan kendisiyle mezhep farkımız olduğundan dolayı ailem buna karşı çıkacağı için ayrılığa daha yakınım.(İleride daha büyük sorunlar çıkmadan yol yakınken bitirebilmek adına..) Ayrıca onun ailesi ve yaşam tarzı benimkine çok ters.Bu yüzden benim ailemi bu iş ciddiye bindiğinde ikna etmek epey zor olacak.Diğer bir yandan ise kendisine oldukça aşık ve alışmış biriyim.Ne yana doğru gideceğimi şaşırdım. 5-6 senelik bir ilişki sonucu o insanla evlenenlerin sevgililik hayatlarında bu tarz anlaşamama sorunları oldu mu ve bu ilerleyen zamanda normale döndü mü? Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..