- 9 Ocak 2020
- 50
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi jansetdoga
merhabalar herkese.. o kadar bunaldım ki artık yazmadan edemiycem içimi döküp her şeyi bi anlatmak sizlerinde görüşlerini almak istedim.. benim 3 senelik bi ilişkim var yaslarımız ben 20 erkek arkadasım 21. kucuk bi ilcede yasıyoduk orda tanıstık ailelerimiz, arkadaslarımız birbirimizi tanırız hep. biz çok mutluyduk sevgilime güvenimde sonsuzdu hayatta babamdan sonra tek güvendiğim erkekti ve çok seviyordum. sonra üniversite sınavına girdi ilk senesinde istediği bölüm tutuyordu ben ondan küçük olduğum için benim sınava girmemi bekledi gitmedi üniversiteye benim için.. o kadar seviyordu beni düşünün.. sonraki sene sınava girdi barajı geçemedi.. bende bir sene daha kaldım. sonra o 3.sene tekrar girdi ikimizde istanbul istiyorduk (izmirliyiz) ben izmiri o istanbulu kazandı ve her şey değişti bi anda.. kızlar ben çok kötüyüm gerçekten lütfen bana akıl verin. sevgilime yazın bi hata edip bi sosyal medyadan fenomen biri bana mesaj atmıstı bende cevap atmıstım sadece tek bi kelime onu attığım için bana karşılık verip yazlıktan bi kızla konuşmuştu ve o günden sonra tüm güvenim bitti.. şimdi o istanbulda okuyor ve sevgilim tam bir trübüncü sürekli maçlarda dışarı çıkıyor saat sabaha karşı 6-7de giriyor eve hergün kavga gürültü.. bende güvenmiyorum tabi.. her çıktığı yerde fotoğraf istiyorum çok iğrenç bi durum farkındayım ama bu hale geldi ilişkimiz biliyorum erkeklerle oluyor pankart filan yapıyor sabaha kadar ama içim asla rahat etmiyor.. bu mesafe bizi mahvetti ya. ve sevgilim çok değişti her akşam dışarı çıkılır mı ben karışınca da ben erkeğim hesap mı vericem diyor ama benim giriş çıkış saatlerime o hep karışıyor.. çok kötü durumdayım inanın o kadar çok seviyorum ki ama napıcam bilmiyorum sizce dışarı çıkmasına karışmam fazla mı? siz napardınız.. güvenmiyosan bitir diyeceksiniz biliyorum ama bi yanım da diyor “yapmaz kötü bir şey” çok garip bi haldeyim asla mutlu olamıyorum özgüvenim 0 4 ayda tanıdığı insanlara karşılık beni alıyor karşısına maçlara gittiği içinde sürekli küfür, hakaret.. durum bu.. sizleri sıktıysam kusura bakmayın gerçekten çok yoruldum napıcağımı bilmiyorum onunla da çok zor, onsuz da..