• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun bir "ne" ile basladi bizim hikayemiz.

süper ya bu siteye kayıt olduğumdan beri çok ilginç evlilik anıları dinliyorum allah bozmasın canım hepmutlu ol inşallah

Müthiş bir aşk hikayesi...
İnşallah böle bir şey yaşamak herkese nasip olur..
Senin adına çok sevindim umarım her zaman mutlu olursun...yerimseniben

tşk arkadaşlar 1. yılımızı kutladık evliligimizin eylülün 13 ünde ve hala mutluyum dediginiz gibi inşallah bozulmaz ve güzel dilekleriniz için sagolun kızlar

hikayeni heyecanla okudum sonunu merak ederek ama sona cok sevindim mutlu olmanada inş hayat boyu mutlu olursun cnm.. sevgiler

ayyy maşallah ne güzel Allah daimi etsin
darısı başımıza böyle kırmayan incitmeyen eşler biz kızlarada versin Allah (aminnnnn)

merhaba elenya
hikayelerimiz okadar benziyoki anlatamam allah mutlulugunu daim etsin insallah. insan aski cok nadir yakaliyor. sende yakalayanlardansin ve yakaladiginda vazgecmedigin icin adina cok mutlu oldum. rabbim agzinizin tadini bozmasin insallah

canım allah mutluluğunu daim etsin bir ömür boyu mutlu mesud sağlıklı yaşayın aşkla sewgiyle kal:asigim:a.s.

ule bu ne:delphin:
süper bi hikaye cok romantik gercekten cok zor yaşanan anları yaşamıssın cok sanslısın ya kader ya nasıl birlestirmiş sizi CADIARZU
insallah mutlulugunuz daim olur hep böyle heycanla gecer valla cok mutluluklar diliyorum

abooooooowwwwww bu nası hikaye yaww.
hiç düşünmeden suya atlamısın sen. naz maz dionda hani o nikah dairesine kadar gitmen bile mucize.
allah tamamına erdirsin inşallahh.... mutluluklar sizinle olsun

Şaşırarak okudum. Yazdığında 2007 senesiymiş. Umarım mutluluğunuz o zamankindan fazladır. a.s.

ALLAH hep mutlulugunuzu daim etsin ins:)))
guzel bir hikaye mutlu son tskler paylasim icin

Hehehh dogru diger kizlarin dedigi gibi Büyük risk ama birbirinizi sevmenizle herseyin üstesinden gelmissiniz mutluluklar canimmmm....

aa çok ilginç ya aslında birazda cesaret ister böle bişi yapmak helal olsun walla şanslımışsınki ii bi insan sana nasip olmuş umarım mutluluğun daim olur cnmopuyorumnanaktan

çok gzl ya ,çok büük risk ve cesaret ama bu cesaretin sonuncunda en büyük ödülü almışsınız mutlu son ve evlilik en önemlisi de büyük aşk :) allah utandırmasın mutluluğunuz daim olsun. :teytey:

ay ne büyük cesaret :1shok: tebrik ediyorum seni Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.

Back