21Bu kız kaç yaşında ? Ona göre yorum yapmak istiyorum.
cidden takıldığınız nokta bu mu? o zaman cevap veriyorum hem incilerim hem de altınlarım dökülürdü:)kız sana birşey sormuş neden cevap vermeyerek kendini eşinin önünde küçük düşürüyorsun acaba 2 kelime yazsan incilerin mi dökülür anlamadım
Beni çileden çıkarttığı için cevap yazmadım. Evet olabilir ihtimal.Siz onu önemsemeyip cevap atmamışsınız o da size sinirlenip böyle bir şey yapmış,biraz karşılıklı gibi yani.
neye takılıyım allah aşkınıza kıza cevap vermedğiniz için gitmiş başka grup kurmuş işte . Ayrıcada ben olsam inadına cevap verir onunla muhattap olurdum . siz şuan kızla muhattap olmuyorsunuz ve eşiniz açısından şimşekleri üzerinize çekiyorsunuz böylelikle kavga ortamı doğmuş oluyorcidden takıldığınız nokta bu mu? o zaman cevap veriyorum hem incilerim hem de altınlarım dökülürdü:)
Bunu denedim ama inanın çakallığına değil sırf iyi olalım diye öptüm sarıldım hediyeler aldım kendi kız kardeşimi ihmal ettim ama onu hep arayıp sordum. Ama dedim ya için de öyle bir nefret var ki yaptığım her haraketten psikopat gibi mana çıkarıyor.Anlıyorum. Ama siz de biraz çakal olun. Kızgınlığınııza yenilmeyin. Sözde barışın vıcık vıcık sevın sarılın öpün eşinize kardeşi hakkında güzel şeyler söyleyin. Safa yatın. Kimse yokken ona uyuz davranın. Uyuz edın:) adamına göre muamele
daha önce de bin tane sorun oldu bende tam sizin gibi tepki verdim bi nebze ironi yaptım ama yok yine terbiyesiz ben bu sefer inanılmaz sinirlendim! Dünya kadar hakaret etmiş bana günlüğünde onları gören eşim azıcık da ona şimşek çaksa keşke:)neye takılıyım allah aşkınıza kıza cevap vermedğiniz için gitmiş başka grup kurmuş işte . Ayrıcada ben olsam inadına cevap verir onunla muhattap olurdum . siz şuan kızla muhattap olmuyorsunuz ve eşiniz açısından şimşekleri üzerinize çekiyorsunuz böylelikle kavga ortamı doğmuş oluyor
Aslında yazılacak bin tane şeyim var ama sizi sıkmamak adına özet geçiyorum olayları kısaca. Eşimin mükemmel ötesi ailesinin hep benimle sorunları olur daha doğrusu benle olmasa bile kendi içlerinde de hep bir sorun hep bir kavga. Benden küçük görümcem var (ama ben ona artık küçük şeytan diyorum artık canıma tak dedi öğğğğğ getirdi) Bu küçük şeytanın yaptıklarını anlatsam ağzınız açık kalır, tam şeytan bazılarınız kesin bu nasıl sıfat diye üstüme gelecek ama gelmeyin arkadaşlar! Hani insanların bir sınırı vardır ya benim ki çok oldu geçileli, inanın çok ama çok hümanist bir insanım."Hayat felsefem üç günlük dünya insanın kalbini kırmaya değmez." Ama sürekli benim kalbim kırılıyor sürekli ben paramparçayım. Eşimle büyük kavgalarımızın tek sebebi sadece onun ailesi oluyor onlar dışında bir kere büyük kavga etmedik.
En son bu küçük şeytan bayram da bana terbiyesizlik yaptı cahil falan da değil her şeyin farkında çok iyi bir üniversitede okuyor . Ben de bunu sosyal medya hesaplarımdan ve telefonumdan sildim eşimle de çok güzel kavga ettik:) Bu arada tamam hiç etik değil baştan söyleyeyim hatta çok ayıp ama o küçük şeytanın yaptıklarının yanında benim ki solda sıfır kalır. Ben onun yazdığı günlüğü okudum hatta eşime de gösterdim.Benden nasıl nefret ettiğiniokudukça AMAN ALLAHIM KENDİMDEN ŞÜPHE ETTİM NE PİSLİK BİR İNSANMIŞIM DİYE HER HAREKETİMDEN HER KELİMEMDEN, BAKIŞIMDAN İĞRENÇ İĞRENÇ MANA ÇIKARMIŞ NELER NELER YAZMIŞ AKLINIZ HAYALİNİZ DURUR. ANCAK ÇOK AĞIR AKIL HASTALARI BU KIZIN BANA DUYDUĞU NEFRETİ DUYABİLİR ÜSTELİK BENLE DE KALMAMIŞ AİLEME KARDEŞLERİME NE HAKARETLER NE BEDDUALAR ETMİŞ RUH HASTASI MANYAK .
Eşim bundan sonra her şeyin değiştiğini söyledi.(daha önce ki kopan kıyametler de de hep bunu söyleyip kardeşinin yaptığı terbiyesizlikler değişmediği için benim eşime zerre güvenim kalmadı, bu konu da hiç bir şeyi çözemiyor ben de git gide daha çok hırçınlaşıyorum)
Neyse konuya geleyim:)erkek kardeşi aile içi bir grup kurmuştu whatsapp da 9 ay önce arada aile içi komik şeyleri paylaşılıyordu biz memlekette değiliz farklı bir ildeyiz foto falan atıyorlardı. Eşim,ben,küçük şeytan ve kardeşi var grupta. Bu olaylardan sonra grupta kpss puanlarını falan sordu şeytan bana, hiç cevap vermedim daha sonra da işle ilgili bir şey sordu ben yine cevap vermedim eşim cevap verdi çok lazım yaDaha sonra bu şeytan ağabeyleriyle grup kurdu benim sessizliğimden sonra yani. Sürekli paylaşım yapıyor sürekli resim sürekli muhabbet ( Çoğunuz şöyle diyecek eee ne var bunda kardeş onlar.Hayır arkadaşlar bunun cidden kardeşlikle ilgisi yok hepsi de yıllardır whatsapp kullanıyor yeni mi aklı başına geldi şeytanın grup kurmak? hadi onu geçtim bu şeytan ağabeyini zerre kadar adam yerine koymaz aramaz sormaz eşim de onu aynı şekilde ama ne hikmetse sürekli eşimi arar sorar oldu sürekli yalaka yalaka yazışmalar falan.) Bu grubu gördükten sonra eşimle baya kavga ettim tamam kardeşi falan filan ama hep bana yaptığı terbiyesizlik yanına kalıyor azıcık omurgalı dursa şunun ağzının payını verse inanın bu bu kadar terbiyesizlik yapamaz dedim ki cevap yazıp şunu şımartma ama yok normalde msjlaşmayı sevmeyen adam benim zıtıma Bülbül -i şeyda oldu . Hadi bana akıl verin bayram da bu şeytanla yüz yüze geleceğim ne yapacağım ben mi abartıyorum siz olsanız bu olaylar karşısında ne yapardınız?
şimdi sana günlükte bir sürü laf saymış ya hani sende tam tersini yap canımmm söyle böyle sıcak sıcak konuş kızı iyice deli et. Ben geçen bir konu açtım görümce adayımla ilgili o zaman çok canım sıkılmıştı kendi kendime dedim ki aaa bu kızla asla anlaşamam arayınca açmıcam vs diye düşündüm sonra cuma günü ben kendim cuma msjı yazdım şimdi o kesin yazardı bende altta kalmayım ilk ben yazıyım canım cicim yapıyım dedim inan çok zevkli sende dene yeni taktiğim bu bakalım nereye kadar devam edecekdaha önce de bin tane sorun oldu bende tam sizin gibi tepki verdim bi nebze ironi yaptım ama yok yine terbiyesiz ben bu sefer inanılmaz sinirlendim! Dünya kadar hakaret etmiş bana günlüğünde onları gören eşim azıcık da ona şimşek çaksa keşke:)
önce ki konularda var isterseniz de ara ara anlatayım biraz. Mesela asla yapmadığım bir davranışı yaptım diye beni suçladı. Sürekli laf sokar sonra haddine bile değilken bu konuda çok hassasım mesela temizlik yapsam onların evde arkamdan aynı yeri temizler deli:) sürekli benden bir şey bekler sürekli yaptığım davranışlardan mana çıkarır ağabeyine şikayet eder. Rencide eder toplum içinde küçük düşürmeye çalışır ve ayrıca beni kıskandığınıda itiraf etti bir konuşmada:) aileme kardeşlerime dil uzatır. örnek vereyim hep beraber gittiğimiz bir piknikte o zaman nişanlıydık. Gezmeye çıkmıştık eşimle bunlar toplanmış biz daha geç çıkacağımızı düşündüğümüz için geziyorduk telde çekmiyor geçmiş ortaya bunlar nerde ne yapıyorlar diye bas bas bağırmış salaklar gerizekalılar falan demiş çok utanç verici bir durum annemden babamdan ve akrabalarımızdan utanmıştım. Sonra inanılmaz azarlama huyu var işine gelmeyen bir konuda sanki çocukmuşum gibi azarlamaya çalışır. düğün de altınlarla ilgili bir durum olmuştu bu yüzden benim ailemden nefret ediyormuş onlarla görüşmediği için hırsını ve nefretini de benden çıkartıyormuş ağabeyine böyle söylemiş daha bin tane şey anlatırım ama sayfalar yetmez şimdi oldu mu?Kizin yaptiklarini merak ettim keske onlardan bahsetseydiniz, zira bu anlattiklarinizda ben "kucuk seytan" lakabini hakedicek bir davranis goremedim.