- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
Anlıyorum sizi ama o sevgili olmayı teklif etse bugün ve evli olmasa sevgili olmayı denemez misiniz ?
sanırım denemem şu an, çünkü bir ilişki istemiyorum.erkeklere güvenim de yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyorum sizi ama o sevgili olmayı teklif etse bugün ve evli olmasa sevgili olmayı denemez misiniz ?
Türklerle İtalyanlar biraz benzer oldukları için böyle bir deyim olmuş ama kuzeylilerle değil güneylilerle yani Sicilyalılarla. Ben de Bologna'da yaşadım, Bologna'lılar evet kuzeyli, zengin ve aristokrat insanlardır. Avrupa kültürüne daha yakınlardır. Ama annesinin aramasından anlamış olmalısınız, aynı Türk erkeği gibi annecidirler. Bir an önce evli olup olmadığını sorun ve öğrenin. Bu adımı atmadığınız sürece onun gözünde onun medeni durumunu önemsemiyorsunuz ya da çok safsınız. Onlarda çekinmek ya da abi kardeş olmak gibi durumlar pek yok. Umarım bekardır da mutlu sonlu bir aşk hikayesi çıkar burdan :)
Bu kadar muhabbetin gezmenin içinde bir tek evlilik, partner konularını mı esgeçtiniz? Herşeyi konuşmuşsunuz, faceden arkadaşsınız vs, bir konuşmadığınız o konu kalmış, sanki senin de hoşuna gitmiş, sen de bilerek bu konuyu açmamışsın gibi geldi bana. Kılıfını da o İtalyan onlar farklı ya da Artur flörtöz diye uydurmuşsun . Benim fikrim bu.
O Türk kültürü ile ilgili bir şey sorduğunda siz de direkt İtalyan erkekleri ile ilgili sorulara boğun onu. Merak etmeyin yadırgamaz, ünleri Türkiye'den Polonya'ya uzanır. Sizin için de çapkın derler hiç yabancı sevgilin oldu mu daha önce gibisinden konuya gir sonra direkt evli misin sevgilin var mı diyebilirsin bunda bir şey yok.
Amacını ancak medeni durumunu öğrendikten sonra anlayabilirsin zaten.
sanırım denemem şu an, çünkü bir ilişki istemiyorum.erkeklere güvenim de yok.
Hımm ben size sarılmasının sizi rahatsız etmemesinden yada öpmesinin kendi kültüründe bu şekilde olabilir diyerek izin vermenizden, evli olduğunu görünce eşinin kim olduğuna bakıp bir kaç ay sonra sildiğini resimlerini kaldırdığını görmenizden (ki kontrol gerektirir bu durum ) yanlış anlamışım. İlginiz var zannetmiştim.
Siz sanırım ince düşünebilen ama neden ben bu adamın evlilik durumunu merak ediyorum diye düşünemeyenlerdensiniz. Oysaki yalnızca arkadaşlık niyetiyle arkadaş olsanız bu şekilde hissetmezdiniz. Evli olsa da bekar olsa da arkadaşlık etmenin bir sakıncası yok.tüm dünya ülkelerinde bu böyle şaşıracaksınız Türkiye'de bile böyle
Ve birde biz seninle sevgili olsak aynı evde yaşamıydık sorusu yerine Türkiye'de bir kadın ve erkek evlenmeden birlikte yaşayabiliyor mu sorusu daha masum bir soru olurdu belki de Artur un arkadaşlık ötesi bir beklentisi var.
Neyseki sizin cevabınız belli erkeklere güvenmiyorum arkadaşlarımın bile düzenli olarak profillerini stalking yapıp kontrol ederim evli mi bekar mı evliyse fotolar silinmiş mi ayrıldığı eşiyle hala arkadaş mı
İnanmayabilirsiniz belki ama kesinlikle es geçtik. Konuştugumuz konular devamlı din, kültür, müzik, spor vb.
Bilerek konuyu açmışsın kılıfını da uydurmuşsun derken ne demek istiyorsunuz tam olarak?
Sanki ikiniz de flörtten hoşlanıp, bu evlilik konusundan bilerek söz etmemişsiniz ki, keyfiniz bozulmasın. O hiç ben evliyim demediği için sen suçu sadece ona atmaya çalışmışsın gibi geldi. Ama hiç söylemedi ki deyip kendi duygularına ve mesafe koymayışına bahane bulmuşsun gibi. Sen onun evli olduğunu faceden gördüysen ve iki farklı kültür arasındaki öpüşmeye varıncaya kadar konular konuşulduysa, o sana sarılıp yakın davranırken bunu da konuşmalıydınız bence etik olarak. Onun eşi olduğunu biliyordun çünkü. Evli olduğunu biliyorsan bizim toplumda evli erkekler bu kadar samimi olmazlar diyebilmeliydin. Bence adamdan hoşlandın ve ayrılmış olmasını umdun, bu yüzden de samimiyetine de izin verdin, bunu kendine itiraf etmek istemediğin için de onun aşırılığı mı acaba diye düşündün. Benim teorim bu :)
Ben sizinle değildim elbette, yanılıyor olabilirim, sadece yazdıklarından yola çıkarak yorumumu yapıyorum. Ancak adama karşı dediğin gibi en azından bir hayranlığın var, hoşlanma değilse bile... Çünkü yazarken pozitif bir anlatımın var adama karşı, hoşlanmadığın biri olsa bu adam ne biçim sorular sordu, facebookta evli görünüyor, samimiyetin sınırını aşmadı mı sanki derdin en azından diye düşünüyorum. En azından bu kadar üst üste görüşmezdiniz başka biri olsa, bana ne bir kere ağırladım yeter derdin.o zaman ben de bir sorun var galiba.kendimi yokladığımda evet etkileniyorum böyle sıcak ve ilgili davrandıkça diyorum ama bu kesinlikle bir hoşlanma değil.duygusal bir şey hissetmiyorum ona karşı. Belki de bir hayranlık bu bilmiyorum.Ama duygusal bir şey hissetsem bunu yazardım zaten burada anonimiz neden gizlemeye ihtiyaç duyayım ki..
İnanın o geceki sorularını daha önce sormuş olsaydı, yani o konular son gece değil de daha önce açılmış olsa şu an daha farklı bir tutum içerisinde olabilirdim.Dediğim gibi son geceye kadar konuştugumuz şeyler siyaset,kültür,yemekler,müzik, ve din ekseninde döndü.
Bu kadar kasmana gerek yok, hoşlansam hoşlanıyorum herifçioğlundan diye yazarım açık açık merak etme.onu abim gibi görüyorum şu an duygusal bir şeyim yok ama bana böyle sıcak ve ilgili davrandıkça kafamı karıştırıyor diyorum.Konu hassas diyorum, bu arada dobra bir insanım neyse o yazarım.
evli olup olmaması bunun belirsizliği gibi ayrıntısını buraya yazmayadabilirdim senin düşündüğün tarzda bir insan olsam.Bu bir.
İkincisi adam bana senle sevgili olsak seni öpsem halkın tepkisi ne olur diye sordu, diğer soruyu tam da senin ikinci yazdıgın şekilde sordu zaten daha dikkatli okuyun demiştim başta.
ben meraklı bir insanım, arkadaşlarımı eski sevgililerimi yeni tanıştıklarımın profillerine bakarım arada sırada.buna da aşırı anlam yüklemeyenlerdenim.
anlamıyorum, madem öyle bir hakka girmekten çok korkuyorsunuz neden sormadınız?Aşka bağladığım falan yok.Kendimi bir tür beklenti içerisinde buluyorum sadece.Ben onu hala abi gibi hissediyorum.Direk hoşlanıyorum diyemem ama böyle bir samimiyet devam ederse sanki hoşlanacak gibi oluyorum bazen. Eğer evliyse direkt olarak mesafemi koyarım.çok korkarım böyle bir hakka girmekten çünkü.o yazmadıkça asla yazmıyorum.
İstanbulda bir süre yaşamış falan değil geçen yıl 1 ay kaldı türkiyede onda da bizim eski şirkettekilerleydiler devamlı.Bu yıl bana sarmış olmasına zaten anlam veremiyorum o ayrı.
Tatlım o kadar gezdın tozdun adamla dönüpte ya senın eşinle fotolar vardı noldu onlar elı değilmiydin sen diye soramadın mı ?Eğer evli olsaydı bu yıl, geçen yılda böyle davranması gerekmez miydi? geçen yıl gayet resmi idi. bu yıl boşanmış ve bu şekilde davranıyor olamaz mı? fikrinize saygı duyuyorum ama biraz fazla önyargılısınız bana karşı.