• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Uzun Araştırmalar Sonucu Karar Verdiğim Gelinliğim

nonline

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
220
0
96
Almanya
selam kızlar,
bu gelinliği diktirmeye karar verdim.
hatta karar verdim değil, ilk provasına gittim.
sadece omzundaki askı olmayacak.
fikirleriniz bekliyorum. aslında hala hazır alma taraftarıyım :(
inş. sorun çıkmaz.
şimdiden teşekkürler bayanssulusmile

8f4b6f2e.jpg

cd91b736.jpg

4dcac6b4.jpg

ben çok beğendim canım yaa muhteşem bence yalnız şu eteklerinin yanındaki yan tarafındaki uzun kısmı daha değişik yaptırabilirsin

harika bir modek secmissiniz sirt kismi cok hosuma gitti özellikle
ama bence askida dahil olmali daha farkli gösterir zaten herkes askisiz giyiyo

valla çok hoş gerçekten, kuyruk kısmı bu kadar uzun olursa sorun olmaz mı düğünde:hulya:

Çok güzel.
Ama sanki birden çok model bir araya gelmiş gibi. Yani danteli nefis, arka modeli nefis, toplanması nefis, arka çapraz bantları harika ama işte bunların hepsi farklı farklı tarzlar. Yani ben genelde özelliği bir noktada olup o nokta öne çıkarılan modelleri severim. Bunun heryeri kendi başına özellikli, hepsi karışmış gibi.

Çok güzel.
Ama sanki birden çok model bir araya gelmiş gibi. Yani danteli nefis, arka modeli nefis, toplanması nefis, arka çapraz bantları harika ama işte bunların hepsi farklı farklı tarzlar. Yani ben genelde özelliği bir noktada olup o nokta öne çıkarılan modelleri severim. Bunun heryeri kendi başına özellikli, hepsi karışmış gibi.

evet haklı olabilirsiniz, ben şatafatı seviyorum, ama niye bilmiyorum içimde bi eksiklik var:(

güzel bir model canım ama bence de askısı olsa daha iyi olur, farklı gösteriyor çünkü. ayrıca sırtı da çok güzel durmuş

evet haklı olabilirsiniz, ben şatafatı seviyorum, ama niye bilmiyorum içimde bi eksiklik var:(

İnşallah içinize sinen olur. Ben gelinliğimi kendim tasarladım, çok severek diktirdim, çok severek giydim ama sonradan ya şurası şöyle olsaydı dediğim yerler de oldu. O eksiklik hiç sıfırlanmıyor, hep daha güzelini görüyor insan. :))) Aslolan içindeyken mutlu olmak. Mutluluklar. :))

İnşallah içinize sinen olur. Ben gelinliğimi kendim tasarladım, çok severek diktirdim, çok severek giydim ama sonradan ya şurası şöyle olsaydı dediğim yerler de oldu. O eksiklik hiç sıfırlanmıyor, hep daha güzelini görüyor insan. :))) Aslolan içindeyken mutlu olmak. Mutluluklar. :))

teşekkür ederim güzel dileklerin için

Aslında tam da benim aradığım gelinlik ama biraz karışık geldi sanki alt danteli daha az olmalı ki üst işleme ortaya çıksın bence.Hangi siteden buldunuz bu gelinliği öğrenebilirmiyim ?

Zevklerimiz benziyor ben de bu tarz istiyorum ama biraz daha sade hangi siteden buldunuz bu modeli tarz olarak beğendim. Bende diktirmeyi düşünüyorum nereye diktirdiğinizi de öğrenmem mümkünmü.?Bu arada benim fikrim hem askısı hem de çiçek olmamalı.

canımmm gelınlıgın harihaa amaa omuzundakı yaprak deseni olmasaa daha hos olur gıbı yınede cok guzel

ben arka kismina bayildim özelliklede etegine ama önden cok tuhaf geldi gözüme
bende gelinlikte satafat olmasi gereken diyenlerdenim ama bilemiyorum:/

Back