Üzülüyorum

Bence barışırlar öyle gibi geldi. Ayrılacak olan insan çoktan ayrılırdı.

Valla kendine deger veriyorsa ayrilmasi lazim ama kafasi cok karisik gordugum kadariyla, ben de barisacagini dusunuyorum. Barisirsa da umarim kocasini affedecek bir bahane bulur, yoksa hergun kavga gurultuyle gececek korkunc bi evlilik kendisini bekliyor.

Herkese iyi akşamlar öncelikle içim içime sığmıyor ve çok kötüyüm kimsenin allah başına böyle bir dert vermesin 4 ay oldu biz evleneli dün telefonum bozulduğu için bana eski telefonunu verdi ve telefonda neler göreyim fotoğraflar mesajlar .. dünyam yıkıldı...bekarken benimle de konuşmuş başka kızlarla da konuşmuş evlilik olayı ciddiye binince bırakmış! Açıklaması bu beni elinin altında tutmuş yüzüme baka baka kandırmış beni insan utanır ya yüzü kızarır savunması bekarken yaptım yani beni de takılmalık görmüş..aileler girdi kavga üzerine kavga evden suç bastırmak için gitti canik.yaniyor ben bunları hakedecek nr yapmış olabilirim birde benim aileme rest çekiyor kaybetme korkusu yok .. boşanacağım dedi bana ac davayı dedim ama intikam almak istiyorum onun köpek gibi surundugune şahit olmak istiyorum üzülüyorum bir yandan vs vs kafam allak bullak teşekkür ederim hepinizin yorumu için
Suçu nasıl kabullenmiyor tel sizde değilmi gösterin herkese.Ailesi ne diyor bu duruma.

Ya şöyle konularda "aileler işin içine girdi" türevi şeyleri görünce tüylerim diken diken oluyor. Kocasının annesini arayıp şikayet edenler, kavga edince anneyi babayı eve çağıranlar... Siz neden evlenirsiniz ki anlamıyorum ben. 4 aylık evlilikte daha ne yapacağınızdan, ne istediğinizden emin olmadan ortalığı ayağa kaldırmışsınız, adam da resti görmüş hadi bakalım. Madem iyice kendinizi ezdirecektiniz, neden kalkıştınız ki bu işlere? Sizin ayrılmanız gerekirken adam sizden ayrılıyor bir de, biz kadınlar kendimizi nasıl bu hallere düşürüyoruz hayret ediyorum.

Tabii ki kabullenmeyecek adam suçunu, istiyorsunuz ki affet karıcım desin yalvarsın ağlasın, siz de yüce gönüllü affeden olun. O işler öyle yürümüyor işte. Konu sahibi boşanmaz barışır orası kesin zaten de, bir kere adamın eline ipleri de vermiş oldu hayırlı osun. Kızıyorum size cidden, kendinize yazık ediyorsunuz.

Son zamanlarda çevremde çok şahit oluyorum adam yada kadın 2-3 kişi ile flört ediyor hangisi mantıklı gelirse onunla ciddi yola giriyor. Ben buna sevgi evliliği olarak bakamıyorum maalesef tamamen mantık çerçevesinde hareket ediliyor. Sizin ya aile yapınız, ya güzelliğiniz yada maddi durumunuz diğer adaylar arasında ön plana çıkmıştır. Eskiden insanlar birinden hoşlandığı zaman sevgili olurdu şimdi adını flört koydular herhangi ters bir durum da biz sevgili değiliz flört ediyorduk deyip işin içinden çıkılıyor.

Boşanma konusunda net bir kararınız olmadan aileleri işin içine katmanız doğru olmamış, eşiniz de mantığına uyduğu için sizinle evlenmiş, üzgünüm ama aşk evliliği olmuş olsaydı ne sizinle beraberken başkalarıyla görüşürdü ne de bu kadar kolay sizden vazgeçerdi

Çok üzücü ve çok saçma şeyler kayınvalide olacak şahıs zaten ne varki bunda diye yedikleri halti basitlestiriyor ..herşey eyvallah kırıldım ya yazık gerçekten. Evleri ayirdik en azından tayinden ötürü nikâhı erken yapmıştık önümüzdeki ay 1 ay oluyor boşanacağım anlaşmalı. Valizimi alıp gideceğim.

Valla kendine deger veriyorsa ayrilmasi lazim ama kafasi cok karisik gordugum kadariyla, ben de barisacagini dusunuyorum. Barisirsa da umarim kocasini affedecek bir bahane bulur, yoksa hergun kavga gurultuyle gececek korkunc bi evlilik kendisini bekliyor.
Bosanma sürecine girdik psikolojim pek iyi ayilmaz çok t4sekkur ederim hepinize anlaşmalı boşanacağım sırf şu süreç uzayipta kendimi yıpratmak istemiyorum.kalsin evi eşyası yeniden başlayacağım aileler çirkinlikler daha da katlandı zorlamanın yada basite indirgemesin bir anlamı yokmuş..

Bosanma sürecine girdik psikolojim pek iyi ayilmaz çok t4sekkur ederim hepinize anlaşmalı boşanacağım sırf şu süreç uzayipta kendimi yıpratmak istemiyorum.kalsin evi eşyası yeniden başlayacağım aileler çirkinlikler daha da katlandı zorlamanın yada basite indirgemesin bir anlamı yokmuş..
Anlasmali bosanma bir yil dolunca oluyor siz daha 4 aylik evlisiniz sanirim. Mecburen cekismeli bosancaksiniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

X