evet buna aynen katılıyorum.özellikle ağlama krizleri geçirmeyen anne yoktur gerçekten.benim oğlumunda her bebek gibi gaz problemleri varı.bir gece abartısız bende eşimde sabah 7 ya yatağa bile giremedik.üst komşum sabah kapıma geldi utanmasam gece yardıma gelecektim valla o kadar üzüldüm dedi.ozaman bende ağlamaya başlamıştım acaba ben annelik yapamıyormuyum bakamıyormuyum diye.eşim bir yandan beni bir yandan bebeği sakinleştirmeye çalışıyordu.çok şükür hepsi geçti.sabrın sonu selamet.
arkadaşlar ben 23 haftalık hamileyim.10 yaşında oğlum var ve yaşım 28.ilk bebeğimde 4 yıl sabaha kadar uyku uyumadım.gece uykusu ne ki unutmuştum.Eşim kapının önünde arabanın içinde yatmaya başlamıştı seyahate gideceği günler.Kaç kez gaz yüzünden hastaneye kaldırdık hortumla gazını aldırdık hatırlamıyorum bile.hep dedileriki sabret kızım 40 ı çıksın 6. ayı dolsun yaşı geçsin vb......ama 4 yaşına kadar sürdü.6ay sadece sütümü verdim,ek gıdaya geçtikten sonrada 2 yıl emzirmeye devam ettim.kemik ve vücut yapısı harıka bır oğlum oldu.göğüslerim yarıldı,çatladı,yara oldu.kendimle mücadele ettim emzirmek için.o zman 19 yaşındaydım şimdi 28 .ikinci oğlum gelicek kısmetse aralıkta onuda emziricem,onunlada ağlıycam sabahlara kadar.benimki yıllar sürdü ama bakın bitti ve ben ogünleri unuttum ki ikinciyi yaptım.bunlar gecıcı ama guzel şeyler dogumda bışıy yok marifet sonrasında....