• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim sürekli ağlıyor

Oh iyi çok sevindim bir şey çıkmamasına. O zaman ben şöyle kendi tecrübelerimi anlatmak isterim. Bebekler ilk 6 ay gözleri önündeki nesnelerin ve kişilerin varlığına inanıyorlar. Görmedikleri şeyler onlara göre yok ve eğer sizi bir kaç kere görmemişse kaybolacağınızı düşündüğü için korkuya kapılmış olabilir, bu yüzden sürekli kucak istiyor olabilir.
Ben bebeğimi ilk 4 ay kucağımdan hiç indirmedim. Gözünü açtığında hep beni gördü, hep yanımdaydı. Yani odaya da gitsem onu götürdüm. Ve böylece sessiz oldu, şimdi kendi başına uyuyabiliyor, beni görmeyince ağlamıyor, uyandığında kendi kendine oynuyor.
Siz onu bir süre kucağınızdan indirmeyin ve sizi hep görsün. Sürekli çıplak olarak göğsünüze alın, ten tene temas yapın. Böylece sakinleşecektir. İlaç damla vs de kullanmayın derim. Bu bir dönem ne kadar kullansanız da değişen bir şey olmuyor sonuçta. Bu dönemi sakin ve sevgi ile geçirirseniz inanın sakinleşecektir bebeğiniz. Önce sizi kaybetmeyeceğine ve onu bırakmayacağınıza inanmasını sağlayın.
Sağlıkla büyütün inşallah.
Çok sağolun bilgiler için. Ben sezeryan oldum 1 hafta geçtikten sonra dikiş aldırmaya gittik hastaneye bebeğimde yanımdaydı ben odadayken eşim tutuyordu sonra rutin kontoller falan yapılırken uyanmış ağlamaya başlamış eşim susturamamış ben geldiğimde çok ağlıyordu hemen emzirdim sakinleşti ama o gün bugündür ağlıyor bide sünnette de çok ağladı ben dayanamdiğım için giremedim odaya eşim girdi o zamanda sünnet bitince memeyi almak istemedi zor sakinleştirdim. Dikişleri aldırma olayından beri eşimin kucağında asla durmuyor. Sadece bende duruyor. Ama öyle bile olsa şuanda unutmuş olmaz miydı?

Merhaba bebeginiz kolik degilse ve karni doyuyorsa bence karin agrisi olabilir. Benim kizimda cok agliyordu, doktora soruyordum birsey yok deyip duruyordu. En sonunda bir gun kucucuk bir kirmizilik gordum kakasinda. Doktora sordum test yaptilar, kan cikti. Meger kizimin sut proteini alerjisi varmis. Yediklerimden sut urunlerini (icindekiler kisminda sut yazan hersey de dahil) cikardim. Ve kizim cok daha huzurlu mutlu oldu. Kakasi da duzeldi. Eskiden nereseyde her yemekten sonra kaka yaparken bu gunde ikiye, sonra da bire dustu.

Sizinkinin kakasi nasil?
Günde en az 3 kez yapıyor. Kaka tahlili verdik sorun çıkmadı. Acaba böyle bir durum varda fark edilmedi mi çıkmama ihtimali var mı?
Kilo alımını engeller mi bu durum? Tekrar tahlil yaptıralım bari belkide fark edilmedi.

benim oğlumda, doğduktan 15 gün sonra, sürekli ağlamaya ve uyumamaya başladı..doktorlara götürdük, yok gazdan, yok pipisinde bitik var ondan vs. gibi şeyler söylediler..bizde 6 aylıkken sünnet de yaptırdık...ama hiçbirşey kar etmedi...anne sütü dışında hiç bir ek gıdada yediremedik..biraz büyüdüğünde, herkesi ısırdı, çimdirdi, vurdu ve hiçbir zaman oyuncaklarıyla oynamadı...gece gündüz ağlayan, uykuları en fazla 20 dk. olan ve beni inanılmaz yoran bir çocuk oldu..okula başladığında HİPERAKTİVİTE DİKKAT EKSİKLİĞİ olduğunu anladık...
Benim oğlumda hırçın olacak sanırım. Çok korkuyorum ilk topuk kanı olumsuz geldi tekrar alındı ama sonuc temiz geldi ikincide. Kafamda milyon tane soru var acaba fark etmediler mi o kadar tahlil falan belki gözden mi kaçıyor. Ya da huyu bu diyip kabulleneyim mi bilemiyorum. Tekrar genel muayeneye gidicem. Içimde bi korku var. Gaz sancısı çektiğine dair belirti goremiyorum. Sürekli masaj yapıyorum. Karnını sıcak tutuyorum. bilmiyorum daha başka ne yaomaliyım. Bu hiperaktivite ne zaman öğrenilir. Acaba doğuştan böyleydi de ondan mı hırcındı. O kadar doktora götürdüm birseyi yok dediler. En son geçen hafta bitik dediler sünnet ettirdik hala aynı. Sanırım huyu bu.

Asla söylemiyoruz bunu,tam tersine her anne genel-geçer kurallardan ve ezber bilgilerden bağımsız,kendi bebeğinin ihtiyaçlarına göre yöntemler uygulamalı 0-2 yaş döneminde diyoruz.
Kitaplardan,uzmanlardan elbette yararlanalım ama bu bizi 'doğal annelik güdülerimizden' koparmasın.
5-6 ayda uyku eğitimi bana göre de erken,
hatta çoğu durumda 'uyku eğitimi' denen olguya mesafeliyim ben.
Neden derseniz? Uyku eğitimi katı bir disiplin yöntemi gibi uygulanıyor çoğu zaman.
Bebek yatağında katılarak ağlarken, anne,
-gittiği uzman öyle dedi diye- odanın kapısını kapatıp bebeği o halde bırakıyor beşiğinde.
Bebeğin o anda yakınlığa,güvene,kucaklanmaya ihtiyacı var belki.
Kısacası bebeğimizin ritmine uyar ve gergin olmamaya dikkat edersek, bebek büyütmek daha kolaylaşır.
Beni yanlış anladınız. Eğitimden kastım bebeğimin daha guvende ve huzurlu uykuya dalması. Kucağımda uyusun onemli değil sadece güzel uyusun istiyorum. Gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan üzüluyorum o agladıkça. Ben istiyorum ki birşeye alışsın mesela hamileyken çok klasik müzik dinledim kitap okudum ama hiçbiri şuan yaramıyor. Ben o verimli uyuyabilsin istiyorum. Bir rutin oluşsun o uygulamaları yapınca sonunda uyuyacağını kavrasın istiyorum. Buydu benim demek istediğim. Yoksa yavrum zaten katıla katıla aglıyor onu o halde bırakıp arkamı dönüp asla gidemem.

Hic uyuyan cocugum olmadi .Sadece aşı oldugu günler sakince rahatca dururdu .
O yüzden 2 yasina kadar filan evde zombi modundaydim .
Ben zombi olayım bu onemli degil sadece o güzel uyusun. Uyuyamamak daha çok hırcın yapıyor onu. Çok üzülüyorum o agladıkca. Derdim uyusun rahatça yatayım değil. Derdim bebegim huzurlu olsun.

Siz gerginseniz bebeğinize yansır o da huysuz olur öncelikle bunu belirteyim sıkıntısı yoksa uyuması gerek mutlaka bir sıkıntısı vardır lütfen bir doktora götürün
Çok doktora götürdüm. Her bolüme götürdüm kalpten nörolojiye hepsine baktırdım. Tahliler yapıldı. Bitik dendi sünnet ettirdik. Hiçbirsey çıkmıyor ama yavrum harap oluyor.

Nerden biliyorsunuz ya gaz olmadigini?
Gazi yoksa midesi agriyordur belki?
Illaki sindirimle ilgili problem cekiyordur cok kucuk cunku
63 gunluk bebegin huyunu mu degistirceksiniz?
Siz uykusuzluktan saglikli dusunemez olmussunuz.
Ozellikle erkek bebekler fena halde gaz sancisi ceker bu 1.
2 aylik bebege uyku egitimi verilmez bu 2.
Sizin gerginliginizden cocukta gerilmistir buyuk ihtimal.
Zaten zavalli yavru sunnet olmus, uyku egitimi dusunmeniz, olusmamis huyunu simdiden kirmaya calismaniz vs alinmayin ama bildiginiz insafsizlik.
Cekeceksiniz bi sure yapacak bisey yok.
Dunyaya adapte oluyor kucucuk sey kolay mi?
Lutfen huy kirma vs boyle seyleri aklinizdan gecirmeyin.
Yargılamak için yargılamışsınız. Insafsız bir anne olsaydım döner arkamı uyurdum. Ya da ağlasın ne olacak derdim. Bu kadar endişelenip doktor doktor gezmezdim.

Uyku eğitimi illa bebek beşiğinde kendiliğinden uyusun demek değildir. Kolumda uyusun slingde uyusun karnimın üstüne koyayim orda uyusun ama uyusun. Bebeğim uykusuzluktan hırçınlaşıyor daha da yavrumun gözleri kızarıyor. Bir bebek saat 8 den akşam 12 1 e kadar gaz sancısı çekmez. Özellikle sunnetten sonra günde 3 kez ağrı kesici şurup kullaniyoruz bu etki ederdi hiç olmazsa. Karnı sert değil ve hergün 4 5 defa masaj yapıyorum. Şuan sünnetli ama ondan once 2 günde bir yıkıyordum. Doktorumuz ve gittiğim ayrı iki doktor bunun gaz sancısı olmadığını söyledi. Hiçbir belirti yok. ne kendini sıkıyor ne ayaklarını karnına çekiyor nede karnı sertleşiyor. Ben gaz yapan herşeyden uzak duruyorum. Her emdikten sonra önce gegirti çıkarsın diye yardimcı oluyorum. Sonra bacak ve karnına masaj yapıyorum.

Sorun şu lutfen yargılayana kadar buna cevap verin.
Bebeğim uyanır uyanmaz kafasinı ve omuzlarının hizasını kaldırabildiği kadar kaldırıyor yani kalkmak istiyor ve bunu uyanır uyanmaz yapiyor. Kucağıma alıyorum etrafına bakıyor eger ben ayaktaysam susuyor ve gülüyor değişik sesler çıkarıyor. Yaklaşık 30-45 dakika kadar sonra yeterli uyumadığı için tekrar kucağımdayken bile ağlıyor morarana kadar. Sallıyorum hafifce kolumda pışpış diyorum yada slinge koyuyorum geziyoruz uyuyor ve 15 30 dakika kadar sonra hemen uyaniyor. Kucağımda uyanıyor. Beşiğine koyuyorum uyaniyor. Yatağa koyuyorum uyaniyor. Yani her türlü uyaniyor ve sürekli kucağımda durmak istiyor.

sorunda bu işte baska kimsede eşimde bile durmuyor illa benimle vr gezerek duruyor.

Eğitim istememim sebebi insafsızlık degil ağlamaktan harap olan bebeğimi verimli uyutabilmek ve huzurlu uyanmasını saglamak.
bu insafsızlık değil annelik. Yavrum aglarken uykusuzluktan ben huyu bu bırakalımda ağlasın diyemiyorum.

Yahu 9 ay anne karnında kalmış bebek Zaten tek bildiği anne kokusu anne kalbi anne kucağı.. o bebek dünyaya alışmaya çalışıyor. İlk yıl bebeklerin ihtiyaçlarına cevap vermek çok çok önemli. Evet annenin ihtiyaçları var ama sonuçta bebek kararını ebeveyn veriyor değil mi niyeyse anneler emsin uyusun bana da vakit kalsın istiyor yok öyle bir dünya. Annelerin geneli kendi rahatını düşünüyor asıl bebeğin rahatını düşüneceksin sen onu kılavuz alacaksın kaldı ki böyle olduğu zaman annelerde dinlenebiliyor. Bak arkadaş ne güzel demiş koynum da uyuttum. Kucağımda uyurken bende uyudum. Bebek kararı çok büyük bir karar ama çoğu kişi düşünmeden işleyiş bu diye bebek sahibi oluyor sonrada gelsin kucağa alıştırmalar gitsin uyku eğitimleri.. bizim bildiğimiz dünyayı biliyor gibi davranıyor anneler
Teşekkürler ama yazdıklarımı okuyun.

Bebeğim bana evrilsin bana zaman kalsın oh gezeyim yatayım değil derdim. Sabahtan akşama kadar koynumda uyusun gık demem ama yeter ki uyusun. 2 aylık bir bebek günde ortalama 14 16 saat civarında uyur bunun 3 te 2 si gece 3 te 1 i gündüz. Benim oğlum günde 8 saatten az uyuyor. Uyuyamadıkça da hirçınlaşıyor uykusuzluktan ağlıyor. Uyutuyorum hemen uyaniyor. Buraya akıl danıştım belki başına gelen bilen bir yolunu söyleyen çıkarda yavruma denerim rahatlar belki diye.

Bazı yorumlar yapılmak için yapılmış. Ben çocuğum huzurlu mutlu olsun diuorum. Siz rahatina düşkün diyorsunuz. Ben geceleri 4 saat uyanmadan uyuyor bebeğim belki 10 kez kalkıp nefesini dinliyorum. Hangi hakla bana bilip bilmeden bunları yaziyorsunuz.
Bilmeden insan yargılamak çok basit. Derdi olan tecrubesiz bir anneyi sadece ignelemeye çalışmakta size yakısan. Lütfen bilmeden sormadan yorum yapmayın. Insanlari kırmak çok kolay istesem bende kırarım. Ama biz gelecekte evlatlarimıza örnek olucaz. Laf sokmayı incitmeyi değil kibarliğı oğreticez. En azından çocuk kararı verdiğimde saygıyı sevgiyi insan değerini bilen bi evlat buyütmeyi hedefleyerek doğurdum.

Teşekkürler ama yazdıklarımı okuyun.

Bebeğim bana evrilsin bana zaman kalsın oh gezeyim yatayım değil derdim. Sabahtan akşama kadar koynumda uyusun gık demem ama yeter ki uyusun. 2 aylık bir bebek günde ortalama 14 16 saat civarında uyur bunun 3 te 2 si gece 3 te 1 i gündüz. Benim oğlum günde 8 saatten az uyuyor. Uyuyamadıkça da hirçınlaşıyor uykusuzluktan ağlıyor. Uyutuyorum hemen uyaniyor. Buraya akıl danıştım belki başına gelen bilen bir yolunu söyleyen çıkarda yavruma denerim rahatlar belki diye.

Bazı yorumlar yapılmak için yapılmış. Ben çocuğum huzurlu mutlu olsun diuorum. Siz rahatina düşkün diyorsunuz. Ben geceleri 3 4 saat uyanmadan uyuyorsa bebeğim belki 10 kez kalkıp nefesini dinliyorum. Hangi hakla bana bilip bilmeden bunları yaziyorsunuz.
Bilmeden insan yargılamak çok basit. Derdi olan tecrubesiz bir anneyi sadece ignelemeye çalışmakta size yakısan. Lütfen bilmeden sormadan yorum yapmayın. Insanlari kırmak çok kolay istesem bende kırarım. Ama biz gelecekte evlatlarimıza örnek olucaz. Laf sokmayı incitmeyi değil kibarliğı oğreticez. En azından çocuk kararı verdiğimde saygıyı sevgiyi insan değerini bilen bi evlat buyütmeyi hedefleyerek doğurdum.

Gaz çıkarsa da yeterli gelmiyordur karnın da sertlik varım kaka yapımı nasıl çok gaz çıkaran bir oğlum var yine de gaz damladı kullandım ilk dört ay
Günde en az 3 kez kaka yapıyor. Karni sert değil bacaklarınıda karnına doğru çekmiyor. Zorlanır gibi ses çıkarmıyir ve kendini kasmiyor. Bunlardan yola çıkarak ve doktorumuzun talimatiyla sorunun gaz olmadığına kanaat getirdik. Belki de oğlum bunları yapmasada karnı tam sertleşmesede gaz sorunu çekiyordur. Yinede damla kullanmiyorz masaj yapıyorum duşa sokuyorum. Her yolu deniyorum. Rabbim kimsenin evladına hastalık huzursuzluk vermesin.

Geçenlerde instagramda takip ettiğim bir bayan paylaşım yapmıştı..onunda yeni bebeği oldu ve huzursuzluğundan şikayetçiydi..bir takipçisi bebeklerde sırt dikeni olabileceğinden ve bebekte buna bağlı huzursuzluk yaratabileceğinden bahsetmiş..banyo sırasında bebeğin sırt kısmını yumuşak hareketlerle ovunca sırtında diken gibi siyah tüyley çıkmış.resimlerini de paylaşmıştı hatta..ve aynı gün bebeğin son derece rahat uyuduğundan bahsetti..tıbbi dayanağı var mı ne derece doğru bilemiyorum ama bir araştırın isterseniz..
cok yanlis bir sey oldugunu cocuk doktorlari paylasti instagramda. Bebege banyo yaptirip masaj yaparsaniz zaten rahatlar da demisti hatta

Yargılamak için yargılamışsınız. Insafsız bir anne olsaydım döner arkamı uyurdum. Ya da ağlasın ne olacak derdim. Bu kadar endişelenip doktor doktor gezmezdim.

Uyku eğitimi illa bebek beşiğinde kendiliğinden uyusun demek değildir. Kolumda uyusun slingde uyusun karnimın üstüne koyayim orda uyusun ama uyusun. Bebeğim uykusuzluktan hırçınlaşıyor daha da yavrumun gözleri kızarıyor. Bir bebek saat 8 den akşam 12 1 e kadar gaz sancısı çekmez. Özellikle sunnetten sonra günde 3 kez ağrı kesici şurup kullaniyoruz bu etki ederdi hiç olmazsa. Karnı sert değil ve hergün 4 5 defa masaj yapıyorum. Şuan sünnetli ama ondan once 2 günde bir yıkıyordum. Doktorumuz ve gittiğim ayrı iki doktor bunun gaz sancısı olmadığını söyledi. Hiçbir belirti yok. ne kendini sıkıyor ne ayaklarını karnına çekiyor nede karnı sertleşiyor. Ben gaz yapan herşeyden uzak duruyorum. Her emdikten sonra önce gegirti çıkarsın diye yardimcı oluyorum. Sonra bacak ve karnına masaj yapıyorum.

Sorun şu lutfen yargılayana kadar buna cevap verin.
Bebeğim uyanır uyanmaz kafasinı ve omuzlarının hizasını kaldırabildiği kadar kaldırıyor yani kalkmak istiyor ve bunu uyanır uyanmaz yapiyor. Kucağıma alıyorum etrafına bakıyor eger ben ayaktaysam susuyor ve gülüyor değişik sesler çıkarıyor. Yaklaşık 30-45 dakika kadar sonra yeterli uyumadığı için tekrar kucağımdayken bile ağlıyor morarana kadar. Sallıyorum hafifce kolumda pışpış diyorum yada slinge koyuyorum geziyoruz uyuyor ve 15 30 dakika kadar sonra hemen uyaniyor. Kucağımda uyanıyor. Beşiğine koyuyorum uyaniyor. Yatağa koyuyorum uyaniyor. Yani her türlü uyaniyor ve sürekli kucağımda durmak istiyor.

sorunda bu işte baska kimsede eşimde bile durmuyor illa benimle vr gezerek duruyor.

Eğitim istememim sebebi insafsızlık degil ağlamaktan harap olan bebeğimi verimli uyutabilmek ve huzurlu uyanmasını saglamak.
bu insafsızlık değil annelik. Yavrum aglarken uykusuzluktan ben huyu bu bırakalımda ağlasın diyemiyorum.

Hanimefendi cocugunuz gece aglama krizine giriyorsa kolik bunu kabullenin.
Ben kolik annesiydim.
Hangi 1-2 sabahlara kadar aglardi ilk 5 ay.
Uyku egitimi demissiniz uyumasina yardimci olcam dememissiniz.
Huy kirmak lazim demissiniz bunlari yazan sizsiniz.
Ne diye yargilayim?
6 senedir 2 cocuk buyutuyorum musade edin sizden daha deneyimli olayim.

Anne bebeğinin doyduğundan enim olduktan sonra bebeği yatağına bırakmalı uyutmalıdır
cunku kose yastigi dogurmustur, dunyaya yeni gelmis, kaygili, bir suru ihtiyaci olan, anneye ihtiyaci olan bir bebek dogurmamistir :deli:
Oldu olacak hamilelikte de anne bebegi tasimamalidir. Tup bebek ile elde edilsin ve laboratuar ortaminda kalsin 9 ay. Sonra eve getirip besige koyalim, oyle buyusun :halay:

gazı olsa kucağa alınınca susar mı acaba?
kucağa alıp hoplatmamizı istiyor sadece öyle susuyor.
evet, anne karninda da siz hareket ederken sallandigi icin, ritmik hareketlerle bebegi kucakta sallamak rahatlatir

Emdikten sonra ağızdan gaz çıkarsın diye sirtına tıp tıp şeklinde vuruyorum gaz çıkarsada biraz devam ediyorum rahatlasın diye. Tam anlatamadım sanirim aceleyle yazdım. Sabah 8 de uyaniyor 10 15 dakika yattığı yerde mutlu gülüyor falan sonra bir başlıuor gece 12 1 e kadar aralıklarla yarım saat en fazla uyuyor sonra uyanır uyanmaz ağlamaya devam ediyor. Bütün tahlilleri yaptırdım. Hiç sorun çıkmadı. Nörolojiye götürdüm sürekli çenesini titretiyor refleks olarak yaptığinı zamanla unutacağını söyledi salı randevum var tekrar götürücem başka bir doktora çok korkuyorum gazdan daha ciddi birşey olacak diye.

kayınvalidem 5 çocuk buyütmüş 7 tanede torunu var o bile hayret ediyor. Ilk kez böyle bi çocuk gördüm diyor. Kim görse bu çocuk normal degil diyor. Daha çok uzülüyorum yavrumun neyi var ben neyi yanlış yapıyorum harap oluyo o kadar üzülüyorum ki onla birlikte bende ağlıyorum kiyamıyorum ona. Keske yolu olsa güzelce uyusa huzurla dinlense. Sünnetten dolayı günde 3 kere ağrı kesici şurup kullanıyoruz acaba gaz sancısı varsa bu şurup o sancıdada işe yaramazmıydı ki?
Yine de hicbirseyi olmayabilir. Uykuyu sevmeyebilir. Sizin stresiniz ona geçiyor olabilir. Akşam uyumadan önce banyo yaptirabilirsiniz hergun. Belki yorulur. Yani şöyle söyleyeyim benimki de sabah 8 gibi uyanır gece birlere ikilere kadar uyumazdi. Hatta siz yarım saat uyuyor arada diyorsunuz ya onu bile uyumazdi. Beş dakika belki nadiren. Öğle uykusuna bir yaşa yakın başladı. Benimkinin de bir sorunu yoktu ama bir yeri kopmuş gibi ağlardi. Uyumuyor hadi derdim ama yerde de oyalanmiyordu. Benim annem de diyordu bu nasil cocuk gormedim boyle diye. Bir arkadaşımın bebeği de aynı. Kadın harab oldu. Bazı bebekler böyle. Duruşunda bir anormallik sezmiyorsaniz yapısıdır. Biraz asabi olacak olabilir. Böyle bebekler de var onu demek istiyorum. Her bebek öyle emzir koy kenara uyusun modunda olmuyor.

Günde en az 3 kez yapıyor. Kaka tahlili verdik sorun çıkmadı. Acaba böyle bir durum varda fark edilmedi mi çıkmama ihtimali var mı?
Kilo alımını engeller mi bu durum? Tekrar tahlil yaptıralım bari belkide fark edilmedi.

Kilo almayi engellemiyor. Soyle anlatayim benimki de sanirim 3 aylik gibiydi. Ondan oncesinde doktora goturuyordum hersey normal, bebekler aglar normaldir diyip gonderiyordu beni. En sonunda kucucuk bi kirmizilik gorunce kakasinda gittim test yapildi ve kan oldugu anlasildi. Bana yapilan aciklama soyle. Bu toleransi olmayan sut gidasi ben hergun yedigim icin onceleri sadece gaz, hazimsizlik yaparken, surekli surekli vucudunun bu gidaya maruz kalmasindan dolayi en sonunda bagirsaklarinda tahrise sebep oluyor ve dolayisiyla kaniyor. Bu kan hemen ortaya cikan birsey degil. Senin bebeginde de boyle bir durum varsa belki bagirsaklari kanayacak kadar tahris olmamistir henuz. Ama iste o hazimsizlik ve gaz sorununu gosteriyordur. Bir hafta boyunca sut gidalarkni alma istersen bak bir duzelme varmi. Bizde sut baya fark etmisti. Gece ve gunduz gibi degismisti bir anda kizim.

Çok sağolun bilgiler için. Ben sezeryan oldum 1 hafta geçtikten sonra dikiş aldırmaya gittik hastaneye bebeğimde yanımdaydı ben odadayken eşim tutuyordu sonra rutin kontoller falan yapılırken uyanmış ağlamaya başlamış eşim susturamamış ben geldiğimde çok ağlıyordu hemen emzirdim sakinleşti ama o gün bugündür ağlıyor bide sünnette de çok ağladı ben dayanamdiğım için giremedim odaya eşim girdi o zamanda sünnet bitince memeyi almak istemedi zor sakinleştirdim. Dikişleri aldırma olayından beri eşimin kucağında asla durmuyor. Sadece bende duruyor. Ama öyle bile olsa şuanda unutmuş olmaz miydı?
Ben de sezeryan oldum ama neden dikiş aldırıyorsunuz ki sezeryanda? Yapıştırma yapılıyor. Bende öyle oldu. Biz de 23 günlükken bebeğimizi sünnet ettirdik ama benimki hiç anlamadı bile, ameliyatta 5 dakika kaldı yanıma geldi.
Fakat şöyle bir şey okumuştum Yani bilinç altı terapistleri varmış. Bebeklerin bilinç altına korktukları şey yerleşiyormuş. O yüzden böyle tepkiler verebiliyorlarmış . Bir araştırın isterseniz

Back