- 10 Haziran 2018
- 1.399
- 2.346
- 133
Şİmdi hanımefendi evet sizin ki konunuz ama sizin mesajını alıntılayıp yazmamışım değil mi? Başka bir hanımefendinin yazdıklarına istinaden gözlemlerim sonucu bi genelleme yapmışım. Ben size rahatınıza düşkünsünüz demedim. Muhtemelen uykusuzluktan yanlış anladınız. Uyuma mevzusuna gelince özellikle gündüz kesintisiz uykusu beklemeyim kucağınızda uyur uyanır emer tekrar uyur. Şu kadar saat uyuması gerek diye kasmayın rahatlayınTeşekkürler ama yazdıklarımı okuyun.
Bebeğim bana evrilsin bana zaman kalsın oh gezeyim yatayım değil derdim. Sabahtan akşama kadar koynumda uyusun gık demem ama yeter ki uyusun. 2 aylık bir bebek günde ortalama 14 16 saat civarında uyur bunun 3 te 2 si gece 3 te 1 i gündüz. Benim oğlum günde 8 saatten az uyuyor. Uyuyamadıkça da hirçınlaşıyor uykusuzluktan ağlıyor. Uyutuyorum hemen uyaniyor. Buraya akıl danıştım belki başına gelen bilen bir yolunu söyleyen çıkarda yavruma denerim rahatlar belki diye.
Bazı yorumlar yapılmak için yapılmış. Ben çocuğum huzurlu mutlu olsun diuorum. Siz rahatina düşkün diyorsunuz. Ben geceleri 4 saat uyanmadan uyuyor bebeğim belki 10 kez kalkıp nefesini dinliyorum. Hangi hakla bana bilip bilmeden bunları yaziyorsunuz.
Bilmeden insan yargılamak çok basit. Derdi olan tecrubesiz bir anneyi sadece ignelemeye çalışmakta size yakısan. Lütfen bilmeden sormadan yorum yapmayın. Insanlari kırmak çok kolay istesem bende kırarım. Ama biz gelecekte evlatlarimıza örnek olucaz. Laf sokmayı incitmeyi değil kibarliğı oğreticez. En azından çocuk kararı verdiğimde saygıyı sevgiyi insan değerini bilen bi evlat buyütmeyi hedefleyerek doğurdum.