tabikide araştırma yapan biriyim zaten bu yüzden kafam bukadar karışık drum ve saglık ocagındaki dr kilo alımının ve boyunun çok güzel oldugunu söledi ama dışarı çıkınca insanlar küçük bebekk dio onun için psikolojim bozuluo benim bebegim dogumdan sonra bi hafta küvezde yattı bu bende sürekli bi tedirginlik bıraktı ilgin için saol
tabikide çıkartıyorum gazını ama bazen uyurken emdiginde çıkartmıyorum çünkü uyanıo ve bidaha uyuması çok güç oluo.saat başı emmek istio ve bu yüzden hep önsüt ü içio oda doyurmuo ve tekrar bisaat sonra emmek istio ve önsüt daha fazla gaz yapıomuş.destek olacak birileri lazım ama yok rabbim kimseyi kimsesiz bırakmasın.
iki 3 satte bi emdiginde daha rahat oluo inş. benimde bu günlerim geçerde bende burda gaz sorunu lan arkadaşlara yargılamadan yardımcı olurum.
cok cok haklısın bende yazdıklarımda bunları anlatmak istemiştim bende senin gibi tek basıma cocuk büyütüyorum. bence gazın yediklerinle cok alakası yoköle bi durum ki bu üzüntüden ve stresten sütüm azaldı yavrum aglıo ve çaresizim dr götürüorum bişey yok gaz dio başka dr götürüorum oda aynı.bu arda yediklerinden oluo diyen arkadaş 2 aydır bi kaç dilim ekmek dışına hiçbiirşey yemiyoruuzm nerdeyse gaz yapıo die 2 ayda 17 kilo verdimherkes bol keseden konuşmasın lütfen memleketinden ve ailenden uzak bi yerde tekbaşına çocuk büyütmek çok başkaymış.
öncelikle sunu söyleyeyim gaz sorunu ne yaparsan yap cözülmüyor. evim gaz ilaçlarıyla dolu su anda.3 ay neler cektik...yapmadıgımız sey kalmadı
sürekli aglardı..hala tam olarak gecmedi..bence en önemli neden yavrularımızın dünyaya yeni gelmesinden kaynaklanan uyum sorunu...tabi bu
bagırsaklar düzene girmeye calısıyor. tabi birazda yapı meselesi...rezene verdim papatya verdim ilaçlarda cabası... cok fazla bir etkileri olmadı...
ben bu aglamaların ayrıca streslede ilgili oldugunu düşünüyorum.bebek gazdan aglıyor anne strese giriyor bebek dahada huzursuz oluyor...
ayrıca ben bebegimi emzirmenin yanı sıra mamaylada besliyorum. ne yapabilirim sütüm yeterli değildi ve bebeğim sürekli emmek istiyordu.. yara içinde kalıyordum mecburdum verdim...mecbursan verirsin anne sütü olmazsa olmaz diyenler olmayınca ne yapacaksınız tabiiki mama vereceksiniz..mamayı bu kadar kötüleyerek süt veremeyen anneleride lütfen üzmeyin diyorum ben...
Ben zaten anne sütü gereksiz demiyorum ki. Bezlerle elbette kıyaslamıyorum ama bebek sağlığını konuşuyorsak bence bu da çok önemli. Başıma gelen bir şey; Bebek bezi değiştiridğim için kıızm 15 günlük bebekken anal fissür oldu. Hala da çekiyor. Yani bebeğin sağlığı, annenin ruh sağlığı çok çok önemli. Doktorlar 6 ay anne sütü diyor evet ama emmeyen çocuk sahibi anneler ne yapmalı. Ben emziremediğim için sırf 6 ay suçlu psikolojisi yaşadım.. Çok zor bir durum. bebeğin her türlü bilinçli bir anneye ihtiyacı var.
çok teşekkürler arkadaşlar bugün yine dr daydım sordum verimmi mama die daha az aglıo klio alsın falan sakın verme yavaş yavaş mamaya alışır seni bırakır dedi iki gündürde vermiorum zaten vermicemde yavrum benden kopmasın bunada dayanamamaglasın artık napim böle yaşamaya alışcam her ne kadar babamız alışamasa ve bizi siniretsede biz alışacaz inş.
yavum henüz 2 aylık 2 aydır sürekli gece gündüz gaz problemimiz var denemedigimiz damla kullanmadıgımız ilaç kalmadı yok yok.eşim ve benim sinirleri mahvoldu çünkü sürekli aglayan bi çocuk ve elimizden onu kucaga alıp sakinleştirmekten başka bişey gelmio.sütüm çok iyi hatta yavrumun agzına fışkırdıgından emerken çok hava yutuyo ve gaz oluo.ama ben dayanamadım en son dün eşime mama al bi deneyelim belki o gaz yapmaz dedim.aldık ve yatmadan onu verdim kaşıkla biraz bayagı uyudu bu gece artık yatmadan günde bi kez mama vermeyi düşünüyorum. sizce nasıl tecrübeli anneleeeeryavrum saglıksızmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?