güzelim,sütün yetiyorsa sakın buna yeltenme... hazır mamalar anne sütü kadar çocuğa yararlı değil... hazmı da zor.... anne sütünden yavaş yavaş uzaklaştırırsın... şuan sütün fazlasıyla geliyormeleğine yapacağın en büyük kötülük annesi meme yerine mama vermen... üstelik bunuda sırf ağlaması kesilsin diye tercih ediyorsun... daha yolun en başındayken kolayı tercih edersen annesi sonraki aşamalrda ne yapacaksın? lütfen kızma annesi, meleğin adına yazıyorum bunları... sütünden onu uzak tutma... ağlama krizlerini yaşamayan anne yoktur... meme emerken hava yutmasından tut pekçok nedene kadar yeni doğanlar zırıl zırıl ağlayıp annelerini ve sevgili babalarını hayata hazırlıyorlar... beraber büyüyeceğinizi unutma... sabır vermeniz gereken ilk ve en önemli sınav... umarım anne sütüne devam edersin... bol şans.
sütüm maşallah çok güzel yavrumda güzel emio ama diyorum ya çok gaz oluo sütümü sagıp versem bile gaz oluo bebegim biberonu almıo mamayıda akşam yatmadan bi iki kaşık veriyorum zaten çok içmio sanırım su zannedio.ama fark ettigim mama sanki gaz yapmıo emzirmeyi bırakmayı düşünmüyorum ama mama kilo aldırır hem biraz gazı gider die günde bi defa veriyorum.tabi henüz dr sormadım en son gittigimiz dr çok sinirdi ilgilenmedi bile bişey soramadım.bebegimin kendi dr hastaneden ayrılmış başka dr mı gitsem bu gaz mevzusu yüzünden bilmiyorum.
bezlerle anne sütünü bir kefeye koymayalım lüften
hazır bezler gerçekten sağlıksızdır diğeri daha iyidir belki
ama en iyi mama bile hiç bir zaman anne sütünden iyi değildir
anne sütünün içinde bebeği koruyucu ve gelişimini sağlayıcı birçok madde vardır
ne mamayla ne inek sütüyle kıyaslanabilir
bu sebepten doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü diyor, çünkü gelişimine yetiyor zaten
hee sütünüz azdır vs o zaman mecburen mama verilebilir
ama inek sütü değil
inek sütü küçük çocuklarda alerjiye yolaçabilir ve bebekler bunu tölere edemeyebilirler.
konu sahibi bence mama yerine kendi sütünüzü sağın ve biberonlar verin
emerken daha az gaz yutaz o zaman belki sancıları hafifler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?