Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
güseli hayatım... biraz abartılıyor nede olsa tanınmış kişilerin anlaşmalı olduğu bi ürün sanıyorum....iyide reklamı yapılıyo ben muradı tercih ederim yada avene daha doğal dermokozmetk.sevgiler...

güselicim...mimikiçin özel o bölgede kullanılan ürünler var onlardan alabilirsin diorun ürünü güzel mesela başka bi markada olur önemli olan sadece mimik çizgilerine hitap eden bi ürün olması.....

sely bak canım bu acıbadem sütünü kim çıkardı bilmiyorum ama bence kozmetik ürünü sayılmaz...kıllanma ve yağlanma yapabilir.cildin karma yağlıya dönük senin verilerinden çıkıyorum.temizlemede dahi kullanma.gülsuyu yeterli olmaz yapacakların şunlar canım önce temizleme jelinle yıkıyosun ardından alkollü bi tonik yanaklara fazla kullanma kuru bölge....sonra su bazlı nemlendirici..yanakların çok kuruduğunda saderce o bölgeye bal maskesi uygulayabilirsin.yada meyve maskesi sadece sürüp 10 dk sonra ılık su ile yıka...sevgiler......

azrasavas canım sebamed cildini fazla kurutmuş ve tahriş olmuş ...sebamedi aşırı yağlı cildi olanlar kullanabilir yalnızca...senin alerji sorunun olabilir her doğal denilen aktar ürünlerini lütfen almayın bir krem yada ot herderde deva olamaz doğaya aykırı bir kere....bilinen antialerjik ve klınik testlerden geçen güvenilir ürünleri alın .hatta mümkünse denme yaparak satın alın ve her söylenene kanmayın maalesef günümüzde sadece satış amacı güdülüyo ve evlerde satılan ürünler için seminerlere katılıp herkes güzellik uzmanı oluyo...deneyin araştırın öyle alın ve pahalı olması o ürünün iyi olduğunu sizin cildinize yarıyacağını göstermez ....iyi bir dermokozmetik yada kozmetik temizleme sütü alkolsüz tonik vede nemlendirici yaşına yeterli olabilir...kızrıklık olan bölgelere elizbet arden in çok özel bir kremi var alabilirsen tahrişlere iyi gelen makul fiatlı ürün dene yada satış temsilcisine bi göster hayatım .sevgiler

island canım..body shop un ürünlerinden su bazlı nemlendirici mutlaka kullan toniğin alkollü olması gerekir yalnız gözenekler için temizlik başlı başına bi sorundur ciltteki sebum dengesini sağlayamazsan sürekli yağlı ve geniş gözenekli ciltle uğraşırsın hayatım .senin yapman gereken sebum dengeleyici bir ürünü kullanman vede kil maskesine devam etmen yalnız kile limon suyunu fazla badem yağını 1 damla kullanman gerekir..yaşın genç olduğu için ağır fondöten ve kapatıcılardan sakın...çokta iyi yapıyosun kullanmamakla sadece temiz tutup gerekli bakımı yap pırıl pırıl bir cildin olur sevgiler....

ezgieylemcim senin alerji sorununa hipoalerjik diil anti alerjik ürün kullanman gerekir güneş koruyucun kaç faktör sanırım yetersiz gelmiş ayrıca nemlendiricininde SPF 30 yada en az 25 fakrör olması gerekir hayatım.. hangi maddeye alerjin var yada birkaç maddeye mi bilemediğim için çok hassa ciltlere evde hazırlanan ürünler alerji yapabilir meyve asidleri etken olabilir canım senin yapman gereken avene yi denemen şu an çok güzel sonuçlar alıyoruz en azından testerini bularak dene dermokozmetik ürünlerden antialerjik olanını kullanabilirsin ancak biraz sorunlu bi cilt yapısı olabilir ama dikkatli olursan sorun kalmaz canım güneş koruyucunu 50 fakrör ve bebekler için olanını al eczaneden sevgiler....

maix yağlı ve siyah noktalı ciltler temizlikle sağlıklı olur.köpüren jel bi temizleyici ve alkollü tonik kullan canım.siyah noktalar sebum dengesizliğinden havayla temas ettiği için oluşur.kil maskesi faydalı gelebilir temizlemenin yanısıra...sevgiler...

ferahe yüzünün sarkması bu yaşta olmamalı daha gençsin sanırım öğrenci olduğun için söylüyorum yüz deformasyonu genelde menepozdan sonra olur ama yağlı ciltler çabuk sarkar birde hızla kilo alıp vermek etkendir yüz toparlayıcı yves roches ürünleri doğal ondan alabilirsin ama yüz yogası yapıp bazı mimik hareketleri faydalı olur sevgiler.....

island canım..body shop un ürünlerinden su bazlı nemlendirici mutlaka kullan toniğin alkollü olması gerekir yalnız gözenekler için temizlik başlı başına bi sorundur ciltteki sebum dengesini sağlayamazsan sürekli yağlı ve geniş gözenekli ciltle uğraşırsın hayatım .senin yapman gereken sebum dengeleyici bir ürünü kullanman vede kil maskesine devam etmen yalnız kile limon suyunu fazla badem yağını 1 damla kullanman gerekir..yaşın genç olduğu için ağır fondöten ve kapatıcılardan sakın...çokta iyi yapıyosun kullanmamakla sadece temiz tutup gerekli bakımı yap pırıl pırıl bir cildin olur sevgiler....

Body Shop'un toniğini denedim ama etkili olmadı. Şuan olay'in toniğini kullanıyorum hobi parfümeriye fgitmiştim kız öve öve bitiremedi bunu da pek sevmedim gibi. Senin tavsiye edebileceğin bir ürün var mı canım? Hele yaz aylarında iyice problem oluyor yağlı cilt ve gözenekler...:bbo:

islandcım yarın boynerdeyim alkol oranlarını bi araştırayım ..tamammı canım akşam bildiririm .lorealin nemlendiricisinden memnunsan devam edebilirsin sevgiler....

islandcım yarın boynerdeyim alkol oranlarını bi araştırayım ..tamammı canım akşam bildiririm .lorealin nemlendiricisinden memnunsan devam edebilirsin sevgiler....

Çok teşekkürler...
Tavsiyelerini bekliyorum.
Bu Olay tonik de elimde patlıcak yine yani:çok üzgünüm:

selamlar sevilay hanım;
yüzümdeki kırmızı lekeler bahsetmiştim size daha önce doktora gösterdim kılcal damar toplanması dedi...sanırım lazerle tedavisi varmış ama yaptırmaya korkuyorum. oyüzden renkli nemlendirici kullanmak istiyorum.çok belirgin değiller ve renkli nemlemdirici ile kapanabilir ikisi de...
bir de ben her akşam yüzümü ballı sabunla yıkayıp bebak acıbadem sütü ile siliyordum.(cildim normal) fakat sanki cildimin yağlandığını hissediyorum.gözlerimin altında minik minik yağ bezesi gibi noktacıklar oluşmaya başladı...
ardından da buz haline getirdiğim otacı gül suyu kullanıyordum fakat eşim de onun kokusundan rahatsız oluyor... ve nemlendiriciye bir türlü karar veremiyorum.renkli de kararlıyım ama markada değil.sizden ricam...bir gülsuyu yerine bir tonik markası tavsiyesi ...haliyle ballı sabunu bırakıp toniller aynı marka bir temizleme sütü mü almalıyım?
bir de nemlendirici tavsiyesi? daha önce juvena tavsiye edilmişti ama çok pahalı 120 140 gibi olay da var sizce kullanabilir miyim..kullanamazsam uygun fiyatlı bir nemlendirici tavsiye edermisiniz??? teşekkürler

sevılay hanım cevap yazdıgınız ıcın tskrler urunu aktardan almamıstım zaten cok pımpırıklıyımdır bu konuda arnaud dıye bı markaydı sebamedı de bıldıgım marka dıye aldım ama sızın onerınıze yıne ıhtıyacım var hangı markaları tavsıye edersınız bı de gece ve gunduz kremı olarak ayrı kullanmalımıyım mesala sebamedın genc cıltler serısınde gece kremı yok almamıstım sımdıden tskrler:enbuyukkk:

ben 6 ay akne tedavisi gordm suan zerre kadar sivilcem yok,çıkmıyor da. ama izleri var tek tük.mor pembe kırmızı kahverengi değişio renkleri.napıcam :KK43:( ne önerirsn??
bide siyah noktalarm çokk özellkle burnmda,her maskeyi kremi denedm doktor alkol karısımı verdı onuda denedm ama 10 dk. sonra tekrar siyah nokta doluo burnum napıcamm :KK43:(

merhaba,
ben çok sivilce çıkarmam ama çıktığında da lekesi ve geçmesi çok uzun sürer. elimi yüzümde gezdirdiğimde elime minik minik pütürcükler geliyor ancak çıplak gözle bir şey görünmüyor. bu pütürcükler sivilce değiller ama ne olduklarını da anlayamıyorum. sizce nedir bunlar ve ne yapabilirim? cildim genelde yağlı ancak banyodan çıkınca krem sürmezsem çok acıyor her tarafı. o nedenle kuru mu, yağlı mı yoksa karma cilt tipinde miyim bilemiyorum.

azrasavas gündüz nemlendirici gecede gece kremi kullan canım..aynı marka olsun etkili olması için... ama temizleme tonik farketmez cildine uygun olması yeterli...bütçene uygun markaları seçebilirsin eczane yada kozmetik olabilir yaşına ve cilt tipine uygun olması gerekir murad,clinique,dior ,avene ,md lancome,olay loreal olabilir...sebamed sadece yağlı ciltlere uygundur.body shop ve yves roches de bitkisel ürünlerdir lütfen bunlardan deneme boyu yada uygulamalar olduğunda cildinde hissederek satın al canım bazen çok güzel nemlendirici dedikleri sende zerre kadar nem tutmayabilir.,sevgiler

shalott hayatım hassas ve yağlı olabilir sabah yüzünü yıkamadan bir kağıt mendili yüzünün belli bölgelerinde hafifçe bastırarak gezdir yağ izini farket nerde daha yoğun belli olur alın ,çene yanaklarda...cildine uygun bir ürün kullanırsan pütürler oluşmaz ama önce olnları temizlemelisin sanıyorum pürüzler var peeling haftada bir ardından gözenek sıkıştırıcı maskve nem vermelisin cildin diagnozunu yapınca bana bildir birde kaç yaşındasın hangi ürünleri kullandın ....sevgiler...

sevilaycığım çok teşekkür ederim :)
meyve maskesi derken ne olabilr? benim için bir tonik önerebilir misin?
loreal in su bazlı kremi olur mu?
ne çok soru sordum :KK70:

günaydın, dediğiniz gibi yaptım, alnım ve burnumda yağ daha yoğun. 22 yaşındayım ve clean and clear kullandım en son, ondan önce de loreal hydrafresh kullanıyordum. bu ürünler temizliyor ama kurutuyor da, doğru nemlendirici seçemediğim için çok kuru kaldı, o nedenle 6 aydır bir ürün kullanmıyorum. hangi marka ürün tercih etmeliyim, çok fark eder mi?

selycim ...su bazlı krem tabiiki olur canım...yine lorealin toniğini kullanabilirsin.meyve maskesi çilek muz yada salatalık olabilir hayatım ezilmiş meyveyi nemlendiriciyle karıştır 6 -7 dk tut ılık suyla yıka ....çilek canlandırıcı ve peeling etkilidir muz nemlendirir salatalık yağ dengesini düzeltir ihtiyacına göre değerlendir emi canım.sevgiler....

X