Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
ferhundecim içine nane atılmış buhara tutarak siyah noktaları temizle ardında gözenek sıkıştırıcı maskeyle temizle canım .kil olabilir SPF 25 en az nemlendirici kullan aynı zamanda yüz için güneş koruyucu 50 faktör olabilir yazın kullanman için ürün ismine gelince bütçene uygun iyi bir marka bulabilirsin deneme boyu alarak neutregena da olabilir olay de. ..roc veya clinique de buna sen karar ver canım yalnız kaliteli ve cildine yarıyan markayı seç.yazın su bazlı nem verici kullan sevgiler....cildinin temizliğine çok önem ver lütfen ..emi canım...

merhaba sevilay hanım,
sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda avene temizleyici ve nemlendirici aldım çok da memnunum tahriş falan hiç bişi olmadı. 50 faktör coppertone güneş koruyucuyu da gündüzleri kullanıyorum cildim için.
sorum şu bu temizleyici ve nemlendiriciye başlayalı cildimdeki küçük beyaz sivilcemsi bezeler sivilce olmaya başladı bu iyi birşey mi yada normal mi?
cildim tamamen mi temizlencek acaba zamanla bu bezelerden de??

iyi akşamlar sevilay hanım benim bir sorum olacaktı yüzümde iki yerde sivilce izi gibi kılcal damar toplanması denen iki tane kırmızı leke var acaba ne yapmalıyım...sanırım geçmiyormuş moralıim çok bozuk

ferhundecim içine nane atılmış buhara tutarak siyah noktaları temizle ardında gözenek sıkıştırıcı maskeyle temizle canım .kil olabilir SPF 25 en az nemlendirici kullan aynı zamanda yüz için güneş koruyucu 50 faktör olabilir yazın kullanman için ürün ismine gelince bütçene uygun iyi bir marka bulabilirsin deneme boyu alarak neutregena da olabilir olay de. ..roc veya clinique de buna sen karar ver canım yalnız kaliteli ve cildine yarıyan markayı seç.yazın su bazlı nem verici kullan sevgiler....cildinin temizliğine çok önem ver lütfen ..emi canım...

teşekkür ederim

sevilay hanım kuru bir cilt yapısına sahibiyim günlük bakım sırasıyla ne şekilde yapmalıyım siz hangi ürünlerin markalarını tavsiye edersiniz ,ayrıca yüz toparlayıcı memnun kaldığınız maske varmı?birde göz çevresi için önerebileceğiniz süper dediğinizbir ürün varmı ?tamam gittimmmmmkaydirigubbakcemile

sevilay hanım sizi gökte ararken yerde buldum. ben cildime her banyoda bal sürüyorum. sabunlar gibi balla sabunlayıp yıkıyorum. cildimi temizlediğini düşündüğüm için yapıyorum. önceden md nin yüz jelini kullanırdım. cildimi temizlemediğim zamanlarda hemen sizilce yapar. amam balla başladsığımdan beri yapmıyor. acaba doğrumu yapıyorum. doğal bir cilt temizleyici olarak başka ne kullanmalıyım.

zenkucum biraz sabırlı ol canım ..gözlemle cildini ....önce yüzeye çıkıp sonra sorunlar kaybolur ama güneş koruyucunu fazla sürme ince bir tabaka halinde kullan aşırı yağ ciltte olmasın toniklemeye özen göster.ve temiz tut cildini... haftada bir yağ dengesi için kil maskesi yap. önceki yazılarda bulabilirsin tarifi cilde uygun ürün her zaman sorun çıkarmaz memnun oluşuna sevindim sağlıklı günler canım...

nlgn10 canım kuproz sanırım cilt yüzeyinde kılal damarlar belirgin bir cildiyeciye göstermediysen lütfen göster..ama bu arada uygun bir nemlendirici kullan dermokozmetik ürün olsun ve eczanede gösterip tester alarak dene canım beni bilgilendir ...sevgiler.....

güselicim,cici bir annesin sanırım..allah sağlıla büyütmek kısmet etsin canım...kuru cilt yapısı özel bir nem bakımı gerektirir...önce temizleyici, sonra tonik ardından gündüz ise nemlendirici,gece ise gece kremi..haftada bir temizleyici ve nemlendirici maske ama önce peeling yapmanı tavsiye ederim...genel bilgiler veericem ilerki günlerde bakımla ilgili takip edersen uygulamalar yardımcı olur hayatım...marka olarak herkesin bütçesini düşünüyorum hiçbir markaya yakınlığım yok ben estetisyenim.iyi olanını seçerim....belli markaların satıcı uzmanlarından diilim işin operatörlük kısmı bizim işimiz..alerjin ve hassasiyet yoksa kozmetik varsa dermokozmetik ve anti alerjik ürünler alabilirsin bana yazarsan marka ve ürün kousunda yardımcı olayım...maskede de yves roches,clinique,avene,dior veya bioterm olabilir fiat aralığı önemli,...göz çevresi sorununu yazarmısın ..kırışıklığamı uygun yani çok kuru, morluk yada torbalanma var mı.....sevgiler.....gerçekten faydalı olmak istediğim için sorular soruyorum sizin bilgilerinizden yola çıkıyorum çünki görme şansım yok .....

merhaba ben yuzumdekı lekelerden skayetcıym cok az kaldı ama yanagmda allık surms gbı kızarklık var ve dudagımn kenarnda azıcık lekeler var sivlce çkmıyor hiç allahasukur :) lekeler nası geceblır? cildm genc oldgu ıcın buhar banyosu da yapamıorm zararlıymş

bide siyah noktalarm acayp çok...maskeler yapıorm geçio ama 10 dk snra tekrar doluyo içi siyah syah

ezgieylemcim...bal iyi bir nemlendirici olmasına rağmen temizlikte yeterli olmaz çünki makyaj yapılmasa dahi temizlik sabah akşam gerekir.en azından tonikleme yada gülsuyunla silinebilir.canım doğal ürünler derken bitkisel mi yoksa evde hazırlananlar mı yazarsan yardımcı olurum...nemlendirici mask olarak haftada bir bal maskesi yap canım memnunsan sevgiler.....

zenkucum biraz sabırlı ol canım ..gözlemle cildini ....önce yüzeye çıkıp sonra sorunlar kaybolur ama güneş koruyucunu fazla sürme ince bir tabaka halinde kullan aşırı yağ ciltte olmasın toniklemeye özen göster.ve temiz tut cildini... haftada bir yağ dengesi için kil maskesi yap. önceki yazılarda bulabilirsin tarifi cilde uygun ürün her zaman sorun çıkarmaz memnun oluşuna sevindim sağlıklı günler canım...

çok teşekkürler evet beklemem lazım biraz sanırım ama her işimde oldupu gibi buda çabuk olsun istiyorum galiba:))
güneş koruyucum 2 yıldır kullandığım ve çok memnun kaldığım bi ürün zaten maskeleri de deniycem çoook teşekkürler tekrardana.s.

Sevilay hanım bundan sonra yazdıklarınızı ilgiyle takip edeceğim cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler bende sizin sevdiklerinizle hep beraber olmanızı temennni ederim:Göz çevremde torbalanma vede morluk yok sadece mimik çizgilerim var ! Bunun için nasıl bir ürün kullanmalıyım birde kinerase ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?çokk teşekkürler

ezgieylemcim...bal iyi bir nemlendirici olmasına rağmen temizlikte yeterli olmaz çünki makyaj yapılmasa dahi temizlik sabah akşam gerekir.en azından tonikleme yada gülsuyunla silinebilir.canım doğal ürünler derken bitkisel mi yoksa evde hazırlananlar mı yazarsan yardımcı olurum...nemlendirici mask olarak haftada bir bal maskesi yap canım memnunsan sevgiler.....

cevabınız için teşekkürler sevilay hanım. doğal evde hazırlanacak, yada basit bitkisel, banyo rafında bir en azından bir hafta kadar dayanabilecek bir temizleyici tarifi veya yöntemi varmı diye sormuştum.
benim cildim karma ve hassas. 30 yaşındayım. açık tenliyim. dermokozmetik hipoallerenik denen ürünlerde bile allerji sıkıntısı yaşayabiliyorum.

md güneş koruyucusu kullanmama rağmen cildimde lekenlenme oldu. güneşe karşı cidden koruyacak bir ürün varmı? şimdi benew den titanyum dioksit diye bir koruyucu kullanıyorum ama yinede yaz geldi lekelerim koyulaşmaya başladı. koruyucumu sabah öğlen tazeleyen yaz kış kullanan biriydim. piyasadaki ürünlere hiç güvenim kalmadı. zararsız ve doğru bir koruyucu da önerebilirseniz çok memnun olurum.
sevgiler....

Sevilaycım merhaba.
Yaşım 22.
Benim cildim yağlı ve gözeneklerim çok belirgin. Sivilce problemim yok tek tük oluyor.
Body Shop'un çayağacı jelini kullanıyorum bir de Bagno Di Roma'nın bitkisel sabunları var onlarla yıkıyorum bazende.
Bir çok tonik denedim ve gözeneklerimde milim değişiklik olmadı. Maden suyu+ limonu dondurup buz küpünü yüzümde gezdiriyorum temizledikten sonra.
Nemlendiriciye çoğu kez ihtiyaç duymuyorum ama çok çok az miktarda alıp dudak kenarlarına sürüyorum kurutursa. Kullandığım nemlendirici Loreal Pure zone.
Bana tavsiye edebileceğin başka bir şey var mı ya da yanlış bir uygulamamı yapıyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim.
Gözeneklerimden çok şikayetçiyim. Bu arada kil maskesi de yapıyorum ama etkili olmadı:1no2:
Sabah çıkıyorum evden akşama kadar çok yağlanıyor cildim ve gözenekler iyice belirginleşiyor. Makyajdan dolayı yüzümü de yıkıyamıyorum. Yüzüme sadece allık sürüyorum, pudra ve fondöten kullanmıyorum.
Çok uzun kusura bakma, ama bir uzman tavsiyesine çok ihtiyacım var.a.s.

Son düzenleme:
merhaba sevılay hanım,28 yasındayım ve cıldım karma bundan 1ay once falan cok guvenılır bıtkısel dıye ıkna edılerek cılt bakım urunlerı aldım 5 gun falan kullandım ama kızarıklık ve cıldımde olusturdugu puruzler nedenıyle tekrar ıade edıp kurtuldum sonrada gunes koruyucusunu kulandıgım markanın(sebamed)yıkama jelınını tonık ve nemlendırıcısını aldımfakat yanak ve agız kenarlarımda pul pul dokulme kızarıklık var nemlendırıcı yeterlı gelmedı dıye dusunuyorumve agız kenarlarımdakı kızarıklık ız bırakacak gıbı duruyor lutfen yardımcı olun nemlendırme konusunda ayrıca onerılerınızı beklıyorum .....kusura bakmayın uzun oldu ama moralım cok bozuk:çok üzgünüm: sevgıler

Merhaba sevilay hanım,
sizi içtenlikle tebirk ediyorum bu kadar çok ve faydalı bilgileri insanlarla paylaşıyorsunuz.. süper!
oku oku bitiremedim...
ben cildime ne bulursam kullandım tiplerdenim. ama bu ara sivilce oluşumunu engelleyemiyorum.
1 aydır loreal happyderm, sebamed likid jel ve bebak acıbadem sütü kullanıyorum.
acıbadem çok yağlı olduğu için sadece makyaj temizlemede kullanıyorum.
ondan önce gülsuyu ve bademsütü kullanıyordum dönemim geldiğinde sivilce oluşuyor, burnumda,çenemde siyah noktalar olşuyordu. alnımda tek tük oluyor.
yanaklarım da bazen pulpul oluyor...
benim için bir şeyler önerebilecek misiniz? :)

X