Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

yarın zühtü beyle randevüm var ünal şahinlede en kısa zamanda görüşücem yapılan tasarımlar ile ameliyatlar uyumlu oluyormu tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

yarın zühtü beyle randevüm var ünal şahinlede en kısa zamanda görüşücem yapılan tasarımlar ile ameliyatlar uyumlu oluyormu tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum

ben de 2si arasında kararsız kaldım. zühtü beyle görüştüm bir de ünal beyle görüşmeyi düşünüyorum sonra karar vericem. görüşmelerinden sonra bana da bilgi verirsen çok sevinrim.

iki sene önce ameliyat oldum. doktorum ünal şahin. ameliyat sonrası dönemim çok iyi geçti ve herkes burnumu çok beğendi ama şişler yavaş yavaş kaybolduğunda burnumun sağ tarafının sola göre daha şişkin olduğu ortaya çıktı ve kontrole gittim kıkırdakmış, bi daha ameliyat olcakmışım. önümüzdeki hafta ameliyat olmayı düşünüyorum basit bi ameliyatmış ilki gibi zorlu olmıcakmış... ama yine de ikinci kez ameliyat olmak sıkıntılı tabi...

ünal beyi tavsiye etmiyorum ben kendisine 2 sene önce ameliyat oldum ve istediğim sonucu alamadım tekrar revizyon ameliyatıda yapmadı çok ilgisiz ve duyarsız ameliyattan sonra iletişim kuramıyorsunuz.

ünal beyi tavsiye etmiyorum ben kendisine 2 sene önce ameliyat oldum ve istediğim sonucu alamadım tekrar revizyon ameliyatıda yapmadı çok ilgisiz ve duyarsız ameliyattan sonra iletişim kuramıyorsunuz.

burnunuzda ne gibi problemler oldu....ilk defa sizden duydum memnun olmayan...merak ettim...

Bikaç ay önce ünal beye revizyon için tekrar gidicektim. Ankarada da yaşamıyorum, her zaman işlerimi ayarlayıp gitme şansım yok. şubat tatilinde aradığımda şimdi gelme burda çok kar var dedi. Şimdi de ben gidemiyorum işlerimden dolayı. burnumu böyle gördükçe de moralim bozuluyo, o kadar titredim üstüne neden böyle oldu ki

1 hafta önce Ünal Şahin'e ameliyat oldum. Ameliyattan sonra en ufak bir sızı bile hissetmedim. Çok ilgili bir doktor gün içinde attığınız maillere hemen yanıt veriyor. Dün alçım çıktı şişlikler var tabii ama yinede çok güzel bir burnum olmuş :) çevremdekilerde çok beğendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…