• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

salala çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. bu arada ameliyat tarihini bile yanlış yazmışım heyecandan. ameliyat günü belli olduktan sonra kalp atışlarımda bile bir anormallik başladı. benim için ameliyat sonrasıda çok önemli insanların tepkileri falan. çok olumsuz tepkiler alacağımı düşünüyorum. çünkü bizim insanlar arasında genelde eleştiri konusu olan ve kınanan şeydir estetik yaptırmak.ve ayın 21 inde tekrar işime devam edeceğim. inşallah işe başladığımda yüzümde çok fazla şişkinlik ve morluk olmaz.

Ünal Şahin e ameliyat olan arkadaşlar nefes sorunlarınız düzeldi mi?Ne kadar süre sıkıntı çektiniz.

Ve aybegüm yanak dolgundan memnun musun?.Bu dolguyu sana doktorun mu önerdi yoksa kendin mi tercih ettin?Başka tür dolgular da yapıyor mu?(yanak için yine)Ve bildiğim kadarıyla yağ dolguları bir süre sonra eriyor.Doktor yüzde kaç kalıcılık olur dedi.Sendekiler hiç eridi mi?Çok soru sordum ama.:utangac:

slm kızlar vala ben halimden çok mutluyumzemuszemusdolguyu doktor dedi bende tamam oluuurrr ddimaklinialirimsmileburnumdan gece rahat nefes alamıorum ama dik duruoken sorun yok.yağlarım eridi zten %40ı kalıomuş.

ama yağ dolgusu için şunu söyleyebilirim,en az 1 hafta gülemıosun yani gülüosunda biraz kötü oluo,mimik yok ve sadece yana açılıo dudakların.sanırım şu örnek tam yerinde olur resmen fatih ürek gibi oluosun:roflol:

slm kızlar vala ben halimden çok mutluyumzemuszemusdolguyu doktor dedi bende tamam oluuurrr ddimaklinialirimsmileburnumdan gece rahat nefes alamıorum ama dik duruoken sorun yok.yağlarım eridi zten %40ı kalıomuş.

mrb aybegüm ünal şahin bana da dolgu tavsiye etti de görünümünden memnunmusun doğal duruyo mu yani bööle yüzünden kilo almışsın gibi mi duruyo

aybegüm sorumu göreceğinden umudu kesmiştim.unuttun sandım başlığı .cevap verdiğin için teşekkürler.

halinden mutlu olamana sevindim..özellikle ameliyatından biraz zaman geçmiş kişilerin deneyimleri çok kıymetli.burun ancak oturup son halini alıyor.ama acaba hala neden tam rahat nefes alamıyorsun.Şişlik falan mı var acaba burnunun içinde.Doktora sordun mu?
yani ömür boyu çekilmez.ben grip olduğumda burnum tıkalı olduğunda geceleri uyumakta bile zorlanıyorum.sinir bir durum yani.ama zamanla geçecekse sorun değil.

yağlar %40 bile kalmıyor genelde.ben de açıkçası artık yağ dolgusu pek düşünmüyorum.başka şeyleri araştırıyorum.

ben çok memnunum yani bayağıda oldu şubattı sanırım ameliyatım.burnumu da seviorum yağlarımı daopuyorumnanaktanişte nefes konusu biraz can sıkıcı o kadar,ama o da ok sorun sayılmaz haniyerimseniben

Aybegum cn. özelden mesaj attım ama ben bu siteyi bir türlü anlayamadım geçen gün 50 adet olmuştu şimdi yok 25 adet mesajınız var gönderemezsiniz diyor delireceğim. tatlım dolgunu burun ameliyatınla beraber mi oldun. sonuç nasıl tavsiye ediyormusun bende çok istiyorum ama hep dediğim gibi korkuyorum yanak ve göze de oluyormuş burun ameliyatı sırasında olur dedi dr. lütfen acil bilgi rica sen yada bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlar aciiillllllll çok az vakit var.

Pyron selam canım sanırım sizler çok gençsiniz ama yine de dolgudan bahsediyorsunuz ben 49 yaşındayım hem dolgu hem de burun düşünüyorum ama yapabilecekmiyim o cesaresi bulabilecekmiyim bilmiyorum bu hafta içinde karar verdim verdim yoksa bir daha asla olamıyacağım. yaptırdın mı acaba bilgi lütfen

merhaba kızlar..benim 1 yaşına gircek bebeğim var ameliyat olmayı düsünüyorum fakat emzirme döneminde oldugum için korkuyorum.acaba ameliyattan 2 gün sonra emzirebilirmiyim hiç bi fikriniz var mı ?

arkadaslar bu onepte unal hocaya ve zuhtu hocaya amelıyat olanlar ben ıkısınıde tanıyorum ulac fırmasındayken onlara cok calısmıstım ıyı olduklarınıda bılıyorumda benım sorcagım seyler sunlar:
unal hoca genelde locak anestesı yapar amelıyatları hep bende olmak ıstıyorumda local anestesı olanlar varmı aranızda varsa ılk nası baslıyo ben amelıyattan korkmuyorumda ıgne fobım var hanı suratına ıgre vuruyolar falan nasıl anestesı yapıyolar nasıl hıssedıyosunuz birde bana 2009 yılında konsumustum aslında 3 bın 700 lıra fıyat vermıstı 2010 ve 2011 de olan ve olcaklara ne kadar fıyatlar soledıler yada yaptırdınız bana acık bı sekılde cevap verısenız sevınırım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:61:

merabalar bende bu hafta içinde ünal beye gitmek istiyorum acaba fiyat aralığı konusunda bana yardımcı olabılırmısınız?

sevgili mnks muayene 100 tl,ben burun ve çene ameliyatı olduğum için tam olarak burun ameliyatı ücretini bilmiyorum 3000-3500 falandır diye tahmin ediyorum

arkadaşlar ünal beyin hastaları çoksa neden kimse yazmıyo.yardımcı olun lütfen tecrübelerinize ihtiyacımız var..

sevgili mnks muayene 100 tl,ben burun ve çene ameliyatı olduğum için tam olarak burun ameliyatı ücretini bilmiyorum 3000-3500 falandır diye tahmin ediyorum

çok teşekkür ederim cerencim bukadar öneriden sonra galiba bende ünal beye gitmeye karar verdim:34:

yağ enjeksiyonu ben de yaptırsam mı diye düşünüyorum ama emin olamıyorum... sonuçta geçici bir şey ve geçtiğinde daha kötü olur mu diye korkuyorum.. ayrıca fiyat olarak ne kadar söyledi doktor? yani ekstaradan yağ enjeksiyonu yapsa fiyat ne kadar artıyor, daha uygun yapıyor mu ikisi bir arada olunca?

ünal beye ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarını nasıl görebilirim? mail atabilecek varsa çoook mutlu olurum:16:

Kızlarrrrr ünal bey karın yağlarını alma gibi bi poperasyon yapıyomu lutfen bılgısı olanlar yazsın

Back