Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
revizyon ameliyatını oldun mu merak ettim :) bu hafta ben de ameliyat olmayı düşünüyorum, ünal beyle görüştüm. özel mesaj atabilirsen çok sevinirim, revizyon ameliyatını ne kadar yapıyor ve nasıl oldu görmek isterim. yarın ben de fiyatı öğrencm gerçi ama sana da sormak istedim.. sevgilerarkadaşlar bir arkadaşım bir ay önce ünal beye ameliyat oldu.oldukça başarılı şişleri var tabi..onepe ne zaman gitsek ünal beyin hastalarını görüyorum ençok ama kk en çok zühtü beyin hastalarının yazlıları var ve resimleride gerçekten güzel ünalve zühtü beyler aynı yerdeler bende burun ucumumdaki sarkıklığı ve burun deliklerimdeki büyüklüğü düzeltdirmek istiyorum ikinci ameliyatım olacak bu kapsamlı bir revizyon değil sadece burun ucu düzeltilecek ünal beye ameliyat olan yada revizyon olan arkadaşlar memlunmusunuz önerilerinizi bekliyorum
Kimse yok kendi kendime yazıyorum sanırm....... ameliyat için gün de aldım ama hala içime sinmedi
beni 3 gün önce ünal şahin ameliyat etti. kesinlikle tavsiye ediyorum. ağrı sızı yok.genel anestezi istediğim için hiçbişi hissetmedim. tek sıkıntım burnumda tampon varken uyuyamamak ve yutkunamamak oldu ama dün tamponlarım çıktı, ünal beyin asistanı aldı tamponları ve hiç acı hissetmedim, sol tarafımdan kemik aldırdığım için hiç nefes alamıorum ancak sağ taraftan ara ara nefes alıyorum. ilk gün su bile içemiyodum, bugün katı yiyeceklere başladım. çok zorlanmadım. cumartesi günü alçım alıncak. merak ediyorum çok nasıl oldu diye ama doktoruma güvendiğim için içim rahat=)
Kimse yok kendi kendime yazıyorum sanırm....... ameliyat için gün de aldım ama hala içime sinmedi
ben kendisine ameliyat olmadm ama keşke olsaydm diyorum..2 kişinin burnunu canlı canlı gördüm hatasz güzel burunlarr