• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

selam arkadaşlar ankarada burun estetiği için kimi önerirsiniz?selam arkadaşlar ankarada burun estetiği için kimi önerirsiniz?

1 hafta önce Ünal Şahin'e ameliyat oldum. Ameliyattan sonra en ufak bir sızı bile hissetmedim. Çok ilgili bir doktor gün içinde attığınız maillere hemen yanıt veriyor. Dün alçım çıktı şişlikler var tabii ama yinede çok güzel bir burnum olmuş :) çevremdekilerde çok beğendi :34:

merhabalar.bu siteye yeni üye oldum.burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat doktorlar konusunda çok kararsızım.ünal şahin de tercih ettiklerimin arasındaydı fakat bazı kötü yorumlar aklımı karıştırdı.siz memnun olanlardansınız sanırım.amelyat sonrası nasıl geçti.tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.bir de fotoğraf görebilmem mümkünse çok sevinirim...

iki sene önce ameliyat oldum. doktorum ünal şahin. ameliyat sonrası dönemim çok iyi geçti ve herkes burnumu çok beğendi ama şişler yavaş yavaş kaybolduğunda burnumun sağ tarafının sola göre daha şişkin olduğu ortaya çıktı ve kontrole gittim kıkırdakmış, bi daha ameliyat olcakmışım. önümüzdeki hafta ameliyat olmayı düşünüyorum basit bi ameliyatmış ilki gibi zorlu olmıcakmış... ama yine de ikinci kez ameliyat olmak sıkıntılı tabi... :43:

burnunu tekrar düzelttirdin mi canım.ünal şahin banada önerirmisin.

ben çok memnunum yani bayağıda oldu şubattı sanırım ameliyatım.burnumu da seviorum yağlarımı daopuyorumnanaktanişte nefes konusu biraz can sıkıcı o kadar,ama o da ok sorun sayılmaz haniyerimseniben

burnunun ilk ameliyatından sonra sorun yaşadın mı.memnunmusun cnm.

merhabalar.bu siteye yeni üye oldum.burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat doktorlar konusunda çok kararsızım.ünal şahin de tercih ettiklerimin arasındaydı fakat bazı kötü yorumlar aklımı karıştırdı.siz memnun olanlardansınız sanırım.amelyat sonrası nasıl geçti.tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.bir de fotoğraf görebilmem mümkünse çok sevinirim...

Ünal Bey benim en büyük şansımdı bu konuda. Arkadaşlarım bile ameliyat olduğumu anlamadı. O kadar doğal bir burun oldu ki... Hatta benden sonra bir arkadaşımda burnunu yaptırdı Ünal Bey'e onunda çok doğal oldu nefes sorunu düzeldi.

Ünal Bey benim en büyük şansımdı bu konuda. Arkadaşlarım bile ameliyat olduğumu anlamadı. O kadar doğal bir burun oldu ki... Hatta benden sonra bir arkadaşımda burnunu yaptırdı Ünal Bey'e onunda çok doğal oldu nefes sorunu düzeldi.

Merhabalar bende ünal şahine ameliyat olalı 14 gün oldu.ikinci gün burnumun ucundaki küçük bez tampon alındı 12. günde ise silikon tampon sandığım ancak silikon tampona hiç benzemeyen şilte dedikleri bişiy aldılar.şekli plastik 1 cm boyunda burnumun orta kemiğine yapışık düz bişiydi.Bana silikon tamponlardan bahsediyodu ama aldıktan sonra
bakmak istiyorum dediğimde bu silikon tampon değil dedim o da evet şilte dedi.Sizede böyle mi yaptı. bide o şilte denilen şeyi kaçıncı gününüzde aldı.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Canım banada aynı şeyler yapıldı. O plastik şeyler çıkınca çok rahatlamıştım. İnternetten çok video izledim emin ol bi çoğunda kullanılıyor bunlardan için rahat olsun :34:

Ünal Şahin'e ameliyat olan arkadaşlar memnunmusunuz? Albümü olan arkadaşlar ne olur beni ekler misiniz? Yada özel göndermek isterseniz bana yazarsanız adresimi gönderirim... Ne olur arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var...

Back