Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önce Ünal Şahin'e ameliyat oldum. Ameliyattan sonra en ufak bir sızı bile hissetmedim. Çok ilgili bir doktor gün içinde attığınız maillere hemen yanıt veriyor. Dün alçım çıktı şişlikler var tabii ama yinede çok güzel bir burnum olmuş :) çevremdekilerde çok beğendi
iki sene önce ameliyat oldum. doktorum ünal şahin. ameliyat sonrası dönemim çok iyi geçti ve herkes burnumu çok beğendi ama şişler yavaş yavaş kaybolduğunda burnumun sağ tarafının sola göre daha şişkin olduğu ortaya çıktı ve kontrole gittim kıkırdakmış, bi daha ameliyat olcakmışım. önümüzdeki hafta ameliyat olmayı düşünüyorum basit bi ameliyatmış ilki gibi zorlu olmıcakmış... ama yine de ikinci kez ameliyat olmak sıkıntılı tabi...
ben çok memnunum yani bayağıda oldu şubattı sanırım ameliyatım.burnumu da seviorum yağlarımı daopuyorumnanaktanişte nefes konusu biraz can sıkıcı o kadar,ama o da ok sorun sayılmaz haniyerimseniben
ünal beyi tavsiye etmiyorum ben kendisine 2 sene önce ameliyat oldum ve istediğim sonucu alamadım tekrar revizyon ameliyatıda yapmadı çok ilgisiz ve duyarsız ameliyattan sonra iletişim kuramıyorsunuz.
merhabalar.bu siteye yeni üye oldum.burun estetiği yaptırmak istiyorum fakat doktorlar konusunda çok kararsızım.ünal şahin de tercih ettiklerimin arasındaydı fakat bazı kötü yorumlar aklımı karıştırdı.siz memnun olanlardansınız sanırım.amelyat sonrası nasıl geçti.tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim.bir de fotoğraf görebilmem mümkünse çok sevinirim...
Ünal Bey benim en büyük şansımdı bu konuda. Arkadaşlarım bile ameliyat olduğumu anlamadı. O kadar doğal bir burun oldu ki... Hatta benden sonra bir arkadaşımda burnunu yaptırdı Ünal Bey'e onunda çok doğal oldu nefes sorunu düzeldi.
burnunu tekrar düzelttirdin mi canım.ünal şahin banada önerirmisin.