• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

Ünal hocaya yeni ameliyat olanlardan rica etsem, genel anestezi li totalde ne civarda tutuyor tüm ücretler dahil, yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bir arkadaşım bir ay önce ünal beye ameliyat oldu.oldukça başarılı şişleri var tabi..onepe ne zaman gitsek ünal beyin hastalarını görüyorum ençok ama kk en çok zühtü beyin hastalarının yazlıları var ve resimleride gerçekten güzel ünalve zühtü beyler aynı yerdeler bende burun ucumumdaki sarkıklığı ve burun deliklerimdeki büyüklüğü düzeltdirmek istiyorum ikinci ameliyatım olacak bu kapsamlı bir revizyon değil sadece burun ucu düzeltilecek ünal beye ameliyat olan yada revizyon olan arkadaşlar memlunmusunuz önerilerinizi bekliyorum[/QUO

Merhaba,
ameliyat oldunuzmu? bende revizyon düşünüyorm ama ünal bey iyi mi bu konuda bilemiyorum. Hasta fotolarını da göstermiyor. Bu yüzden güvenemiyrum:(

ben biraz önce aradım onepi ünal beyden randevu almak için. 200 tl muayene ücreti istiyormuş. nebil bozdoğan, serdar öztürk ve zühtü demir ücret almıyor. bende vazgeçtim bir düşüneyim dedim. çok değil mi ya bu ücret? ameliyatı 10 bine yapacak acaba?

ünal şahine ameliyet olan arkadaşlar fotoğraflarınız nasıl görebiliririm. Bende düşünüyorum ameliyet olmak siteyede yeni üye oldum yardımcı olun.

ünal şahine ameliyet olan arkadaşlar fotoğraflarınız nasıl görebiliririm. Bende düşünüyorum ameliyet olmak siteyede yeni üye oldum yardımcı olun..

ünal şahine ameliyet olan arkadaşlar fotoğraflarınız nasıl görebiliririm. Bende düşünüyorum ameliyet olmak siteyede yeni üye oldum yardımcı olun.please

........ameliyat olanlar beni ekleyin lütfen yeniim fotoğraf göremiyorum.
ameliyat olmadan önce çektiğiniz sıkıntıyı düşünün lütfen yahu.rica ediyorum:43:

........ameliyat olanlar beni ekleyin lütfen yeniim fotoğraf göremiyorum.
ameliyat olmadan önce çektiğiniz sıkıntıyı düşünün lütfen yahu.rica ediyorum

dr ünal şahin 3.500- 6000 e yapıyormuş ameliyatı. muayene ücreti 200 lira. ust sınır korkutmasın. bana 3750 dedi. çok da tatlı, ilgili bir dr ayrıca.

Back