Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah bi olabilsem herkasi aydınlatıcam da zaman bi türlü geçmio
arkadaşlar bir arkadaşım bir ay önce ünal beye ameliyat oldu.oldukça başarılı şişleri var tabi..onepe ne zaman gitsek ünal beyin hastalarını görüyorum ençok ama kk en çok zühtü beyin hastalarının yazlıları var ve resimleride gerçekten güzel ünalve zühtü beyler aynı yerdeler bende burun ucumumdaki sarkıklığı ve burun deliklerimdeki büyüklüğü düzeltdirmek istiyorum ikinci ameliyatım olacak bu kapsamlı bir revizyon değil sadece burun ucu düzeltilecek ünal beye ameliyat olan yada revizyon olan arkadaşlar memlunmusunuz önerilerinizi bekliyorum[/QUO
Merhaba,
ameliyat oldunuzmu? bende revizyon düşünüyorm ama ünal bey iyi mi bu konuda bilemiyorum. Hasta fotolarını da göstermiyor. Bu yüzden güvenemiyrum
4 gun once revizyon ameliyatim oldu. Unal beye yaptirdim yine. Neden bilmiyorum ama bana yine guven verdi. Umarim bu kez cok guzel bi burnum olur. Bugun bantlarim alinicak ve burnumu gorucem.
Ünal hocaya yeni ameliyat olanlardan rica etsem, genel anestezi li totalde ne civarda tutuyor tüm ücretler dahil, yardımcı olur musunuz?
Ünal bey hangi hastanede ameliyatı yapıyor?