Ünal Şahin e ameliyat olan arkadaşlar nefes sorunlarınız düzeldi mi?Ne kadar süre sıkıntı çektiniz.
Ve aybegüm yanak dolgundan memnun musun?.Bu dolguyu sana doktorun mu önerdi yoksa kendin mi tercih ettin?Başka tür dolgular da yapıyor mu?(yanak için yine)Ve bildiğim kadarıyla yağ dolguları bir süre sonra eriyor.Doktor yüzde kaç kalıcılık olur dedi.Sendekiler hiç eridi mi?Çok soru sordum ama.
slm kızlar vala ben halimden çok mutluyumzemuszemusdolguyu doktor dedi bende tamam oluuurrr ddimaklinialirimsmileburnumdan gece rahat nefes alamıorum ama dik duruoken sorun yok.yağlarım eridi zten %40ı kalıomuş.
aybegüm sorumu göreceğinden umudu kesmiştim.unuttun sandım başlığı .cevap verdiğin için teşekkürler.slm kızlar vala ben halimden çok mutluyumzemuszemusdolguyu doktor dedi bende tamam oluuurrr ddimaklinialirimsmileburnumdan gece rahat nefes alamıorum ama dik duruoken sorun yok.yağlarım eridi zten %40ı kalıomuş.
kızlar ben ünal şahine ameliyat oldum sorularınız varsa cevaplayabilirim
kızlar ben ünal şahine ameliyat oldum sorularınız varsa cevaplayabilirim
merabalar bende bu hafta içinde ünal beye gitmek istiyorum acaba fiyat aralığı konusunda bana yardımcı olabılırmısınız?
sevgili mnks muayene 100 tl,ben burun ve çene ameliyatı olduğum için tam olarak burun ameliyatı ücretini bilmiyorum 3000-3500 falandır diye tahmin ediyorum
slm kızlar vala ben halimden çok mutluyumzemuszemusdolguyu doktor dedi bende tamam oluuurrr ddimaklinialirimsmileburnumdan gece rahat nefes alamıorum ama dik duruoken sorun yok.yağlarım eridi zten %40ı kalıomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?