• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

evet aynısını bana da dedi,ama alçı alınırken resmen üst derim canlı canlı yırtıldı.çok acıdı hatta gözlerim doldu.bi abaktım aynaya bu ben deilim içimden dedim,işin tuhafı o an yuzum kocaman,gözüm mercimek kadar,burnum şiş ama bi fındık kadar.sonra allahtan bantla sargı yapıldı da içim rahatladı,tanıdık bi sima dedimyerimsenibenyüzüme yağ da enjekte edilmişti tabi onun da şişliği yadsınamazbana masaj verdi ama taaa pazartesi günü öğreneceğim nasıl olacağını.bide içindeki silikonu çıkarmadı,o da pazartesi:utangac:tasarıma uydu gibi bende gayet süper yandan da işte şu ön olmasaydı.o da geçer inş.:içelim:hepimize iyi burunlar:içelim:

ha demeyi unutuyodum allah eline koluna sağlık versin doktorumuzunyerimsenibenbenim burnumu neyken ne hale getirdi,şiddetle tavsiye ederim.hem hoşgörülü hem güler yüzlü hem de yeteneklihihoyyytben şimdiden memnunum buruncuğumdanhihoyyyt

ben de ilk açıldığında bakamamıştım çok garip gelmişti. ama şimdi günden güne şişlerimin indiğini ve güzelleştiğimi görünce doktorumuzun sihirbaz olduğunu düşünüyorum=) tasarımdan bile daha güzel oldu, çok güzel oldu, insanlar yüzüme çok yakıştığını söylüyolar, yavaş yavaş alışmaya başladım.

perşembe benim de artık son bantlarım çıkacak:sm_cool:artık biraz makyajla falan kapatıcaz şişlikleri ama sorun da yok gibi.maşallah kayak pisti gibi oldu burmuşum:lepi:iiki yaptırmışımboshayallersmile

ben de ilk açıldığında bakamamıştım çok garip gelmişti. ama şimdi günden güne şişlerimin indiğini ve güzelleştiğimi görünce doktorumuzun sihirbaz olduğunu düşünüyorum=) tasarımdan bile daha güzel oldu, çok güzel oldu, insanlar yüzüme çok yakıştığını söylüyolar, yavaş yavaş alışmaya başladım.

güle güle kullan inşallah burnuşunuopuyorumnanaktan

kızlar kötü bişey oldu,burnumun sağ tarafı çökükmafoldumbenhani eğri olabilirdi,yine kemerli olabilirdi ama çökük olmamalıydımafoldumbensilikon olan tarafında sorun.bide hani bişeyi uhu ile yapıştırırsınız da her tarafı çekilir o tarafı yapışık kalır çekilir ama hareket etmez ya işte şu an o durumu yaşıorum.kaşımı kaldırıorum bütün derim hareket edio,ezik olan bölge hareket etmio yapışık sanki.çarşamba doktorumla bi daha buluşacağım bakalım ne dicek.her şey çok mükemmeldi halbuki.resmi koydum sol tarafı ezik olan kısım

Son düzenleme:
aslında çok az kişi farkedio ama ben taktım kafaya bi kere:gitme:önemli olan öyle demesi deil de geçecektir emin ol diyip gerçekten de geçmesi.mesela tasarıma 1e1 olacak dedi o oldu mesela.inşallah geçecek der ve geçer gerçekten:Saruboceq::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
aybegümcüm bence şişlikten önden,yandan gayet güzel duruo :) tasarımın aynısı oldu mu peki?

bana da şişlikten öyle duruo gibi geldi. zamanla geçicektir takma kafana. benimki de hala yamuk duruyo, 15 gün sonra kontrole gidicem bakalım. bu arada ameliyat sonrası kontrollerde ücret alınıo mu? haberi olan var mı?

aynısı bitek burnumdaki kemer alınıp eğrilik düzeltilecekti,kaldırılmadı burnuşum zaten kalkıkmış:jeyyar:.hafif bi kemer var ama o inecek eminim ama işte o önden olan olmasaydı.çarşamba ben dışkapı yıldırım beyazıta gidicem,sabahlaro orada oluyoyerimseniben

yarın gitmekten vazgeçtim zaten bi ara gidip beni ölümsüzleştiricez fotoyla falan:roflol:

aynı şeyleri yazmışsın edc1987,sdc burnunun fotolarını koyabilirmisin buraya çok merak ettim

sabretmek en iyisi kızlar valla :) boşu boşuna moralimizi bozmayalım,ben doktoruma o kadar güvendim ki yaptığı ameliyat resimlerine bile bakmadım,bastırınca ucu düzeliyor,inşallah düzelir hepimizin burnu çok güzel olur :)

Back