Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm benim burnumun tasarımla pek alakası yok,ve şu an öyle güzel durmuyor bakalım 1 yılın dolmasını bekleyeceğim hala şiş
nasıl cnm ya bi alakası yok taslaklaeyvahedigeldismileeyvaaaahhhhh ki ne eyvahhhh:sinifsinif:
benim ameliyat da yarınnnn
benim yüzümdeki şişler azdı fakat bugun sabah bi baktım anamm gözlerim yokakannehirneyseki öğlene doğru şişlerim azaldı çok şükür.bu durum boyle olacaksa işe gitmeden 3 saat once falan kalkmalıyımbayanssulusmilehaftaya çarşamba alçım alınacak bakalım durum nasılboshayallersmile
canım öyle olması çok normal,1 ayda içinde tamamen normale dönersin merak etme:)
bi aydan önce olur inş. çünkü çaliştiğim ortam o kadar da rahat bi yer deil.en kültürlüsü bile bazen öyle bi laf edio ki şok oluosun:1shok:
bu arada ameliyat olacak arkadaşlara bi not ameliyattan deil sonrasından korkun.bende sadec ilk gün akşam narkozdan kan istifra ederek uyandım,öbür sabah hala ki hiç uyumadan kan istifra etmeye devam ediodum.ama şükür geçti hepsiopuyorumnanaktan
canım morluklardan sonra yüzün biraz sararcak 1 hafta içinde,yani iyileşmeye başlıcaksın ben tamamı 1 ayda düzelcek dedim,merak etme daha iyi olcaksın,aman canım kim ne derse desin milletin lafına aldırırsan canın çok sıkılır,kimseyi umursama.ben öyle yaptım :)
bu arada kafamda o kadar çok soru varki
1.burnum çok tıkanıo,zaten hep tıkalı da,tamponlar çıktığı günden beri nefes almak için sümkürüorum,bide üstüne üstlük kulak çubuğuyla temizliorum-ama açılmıo,yapamıorum demekki-kanıo birazcık.zarar mı veriorum ki?
2.ne zamana kadar bu durum devam edecek?
3.derin nefes alırken sadece (kemiğim eğriydi düzeltildi)düzeltilen tarafım sanki mentol yutmuş gibi oluo ama hala kapalı,sanki delik var:roflol:
4.içindeki tuhaf şey çıkacak mı,içinde dikişler var mı,varsa alınacak mı(off ya düşünürken midem bulanıo,uygularken nasıl olurum bilemem)
şimdilik aklıma bunlar gelio.sabredemiorum ki altı üstü çarşamba görücem durumu.
inş. güzel olur burnuşum,pişman olmak istemiorum(bu da benim en büyük korkumeyvahedigeldismile)aa bak unutuodum ağzım bi türlü kapanmıo,üst dudağım muallakta ne zaman normale dönecek,mimiklerim ne zaman düzelicek:uhm:
dikiş olayını ben de merak ediyorum. nerden kestiler ki hiç iz de yok. bi de dikişler ne zaman eriyo? gülerken, esnerken açılıcak diye korkuyorum. eriseler de rahatlasam=)