• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

Dün alçım alındı. şiştiği için aynaya bakmak istemedim önce ama sonra baktığımda çok beğendim. Yandan şiş belli olmuyo ve mükemmel görünüyo. Önden biraz şiş var ama yine de güzel. 1 hafta içinde bantlar da alıncakmış. Bu hali güzelse o zaman kimbilir nasıl olcak:)

Herkese tavsiye ediyorum Ünal Şahin'i.Öngörüşme, ameliyat, pansumanlar vs. için defalarca gittim Onep'e. Bekleme salonunda karşılaştığım bütün hastalar Ünal Bey'i bekliyolardı. Rağbet çok yani.

Benim Septum deviasyonuyla beraber olduğu için soldan nefes alamadım alçılar alınana kadar. Tek sıkıntım ya alamazsam diye korkmamdı. Ama çok güzel nefes alıyorum şu an. Şekilden de memnunum.
Ünal Şahin tek kelimeyle müthiş... Herkese tavsiye ediyorum.

bende çarşamba olucam.heyecan yok şimdilik de işte sonrası için korkularım var

canımm benim burnumun tasarımla pek alakası yok,ve şu an öyle güzel durmuyor bakalım 1 yılın dolmasını bekleyeceğim hala şiş

nasıl cnm ya bi alakası yok taslaklaeyvahedigeldismileeyvaaaahhhhh ki ne eyvahhhh:sinifsinif:
benim ameliyat da yarınnnn

Son düzenleme:
kızlar bugün bantlarım alındı. burnum yandan çok güzel. tasarımdan da daha güzel oldu ama önden şiş olduğu için pek hoş durmuo. göz altlarımda bile hala şiş var. genel olarak 6 ay-1 yıl arasında burun oturur diyolar ama bu şişler ne zaman iner acaba bilen var mı?

nasıl cnm ya bi alakası yok taslaklaeyvahedigeldismileeyvaaaahhhhh ki ne eyvahhhh:sinifsinif:
benim ameliyat da yarınnnn

aybegümcüm ya korkutmuşum seni moralim bozuldu valla,canım benim derim kalınmış doktor düzelcek zamanla dedi,inşallah senin burnun çok güzel olur korkuttuysam özür dilerim :(

kızlar burun derim kalın olduğu için tam oturmamış 6 ay oldu ameliyat olalı,düzelcek dedi doktor inşallah düzelir kızlar :)

benim yüzümdeki şişler azdı fakat bugun sabah bi baktım anamm gözlerim yokakannehirneyseki öğlene doğru şişlerim azaldı çok şükür.bu durum boyle olacaksa işe gitmeden 3 saat once falan kalkmalıyımbayanssulusmilehaftaya çarşamba alçım alınacak bakalım durum nasılboshayallersmile

benim yüzümdeki şişler azdı fakat bugun sabah bi baktım anamm gözlerim yokakannehirneyseki öğlene doğru şişlerim azaldı çok şükür.bu durum boyle olacaksa işe gitmeden 3 saat once falan kalkmalıyımbayanssulusmilehaftaya çarşamba alçım alınacak bakalım durum nasılboshayallersmile

canım öyle olması çok normal,1 ayda içinde tamamen normale dönersin merak etme:)

canım öyle olması çok normal,1 ayda içinde tamamen normale dönersin merak etme:)

bi aydan önce olur inş. çünkü çaliştiğim ortam o kadar da rahat bi yer deil.en kültürlüsü bile bazen öyle bi laf edio ki şok oluosun:1shok:
bu arada ameliyat olacak arkadaşlara bi not ameliyattan deil sonrasından korkun.bende sadec ilk gün akşam narkozdan kan istifra ederek uyandım,öbür sabah hala ki hiç uyumadan kan istifra etmeye devam ediodum.ama şükür geçti hepsiopuyorumnanaktan

bi aydan önce olur inş. çünkü çaliştiğim ortam o kadar da rahat bi yer deil.en kültürlüsü bile bazen öyle bi laf edio ki şok oluosun:1shok:
bu arada ameliyat olacak arkadaşlara bi not ameliyattan deil sonrasından korkun.bende sadec ilk gün akşam narkozdan kan istifra ederek uyandım,öbür sabah hala ki hiç uyumadan kan istifra etmeye devam ediodum.ama şükür geçti hepsiopuyorumnanaktan

canım morluklardan sonra yüzün biraz sararcak 1 hafta içinde,yani iyileşmeye başlıcaksın ben tamamı 1 ayda düzelcek dedim,merak etme daha iyi olcaksın,aman canım kim ne derse desin milletin lafına aldırırsan canın çok sıkılır,kimseyi umursama.ben öyle yaptım :)

canım morluklardan sonra yüzün biraz sararcak 1 hafta içinde,yani iyileşmeye başlıcaksın ben tamamı 1 ayda düzelcek dedim,merak etme daha iyi olcaksın,aman canım kim ne derse desin milletin lafına aldırırsan canın çok sıkılır,kimseyi umursama.ben öyle yaptım :)

ya nie her şeyin bi sonraki aşaması sıkıntı kibilmiyorumkismileameliyat sonrası sonra iyileşme süreci...zaman en iyi ilaçmış derler:utangac:bu arada desteğin için çoooookk teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile

bu arada kafamda o kadar çok soru varki
1.burnum çok tıkanıo,zaten hep tıkalı da,tamponlar çıktığı günden beri nefes almak için sümkürüorum,bide üstüne üstlük kulak çubuğuyla temizliorum-ama açılmıo,yapamıorum demekki-kanıo birazcık.zarar mı veriorum ki?
2.ne zamana kadar bu durum devam edecek?
3.derin nefes alırken sadece (kemiğim eğriydi düzeltildi)düzeltilen tarafım sanki mentol yutmuş gibi oluo ama hala kapalı,sanki delik var:roflol:
4.içindeki tuhaf şey çıkacak mı,içinde dikişler var mı,varsa alınacak mı(off ya düşünürken midem bulanıo,uygularken nasıl olurum bilemem)
şimdilik aklıma bunlar gelio.sabredemiorum ki altı üstü çarşamba görücem durumu.
inş. güzel olur burnuşum,pişman olmak istemiorum(bu da benim en büyük korkumeyvahedigeldismile)aa bak unutuodum ağzım bi türlü kapanmıo,üst dudağım muallakta ne zaman normale dönecek,mimiklerim ne zaman düzelicek:uhm:

bu arada kafamda o kadar çok soru varki
1.burnum çok tıkanıo,zaten hep tıkalı da,tamponlar çıktığı günden beri nefes almak için sümkürüorum,bide üstüne üstlük kulak çubuğuyla temizliorum-ama açılmıo,yapamıorum demekki-kanıo birazcık.zarar mı veriorum ki?
2.ne zamana kadar bu durum devam edecek?
3.derin nefes alırken sadece (kemiğim eğriydi düzeltildi)düzeltilen tarafım sanki mentol yutmuş gibi oluo ama hala kapalı,sanki delik var:roflol:
4.içindeki tuhaf şey çıkacak mı,içinde dikişler var mı,varsa alınacak mı(off ya düşünürken midem bulanıo,uygularken nasıl olurum bilemem)
şimdilik aklıma bunlar gelio.sabredemiorum ki altı üstü çarşamba görücem durumu.
inş. güzel olur burnuşum,pişman olmak istemiorum(bu da benim en büyük korkumeyvahedigeldismile)aa bak unutuodum ağzım bi türlü kapanmıo,üst dudağım muallakta ne zaman normale dönecek,mimiklerim ne zaman düzelicek:uhm:

canım bunların hepsi normal baştan bunu söyleyeyim :) şimdi sırayla cevaplayım,1.burnunla oynamadan sümkür bişey olmaz ben de demiştim doktora sümkürüyorum diye bişey olmaz demişti,2.si 1-2 haftaya düzelir daha çok yeni 3.sü ameliyat sırasında oraya çok müdahale olduğu için sanırım 4. sü dikişler kendilinden çıkan dikişler canım alınmayacak merak etme,kendiliğinden çıkarken de canın acımayacak :) son olarak umarım burnun çok güzel olur :)

dikiş olayını ben de merak ediyorum. nerden kestiler ki hiç iz de yok. bi de dikişler ne zaman eriyo? gülerken, esnerken açılıcak diye korkuyorum. eriseler de rahatlasam=)

valla ben bugun her zman ki gibi kurcalarken:jeyyar:plastik gibi bişeyi azıcık minicik zorladım.dedim bu ne.amanın bi baktım ki saimsiyah bi dikiş:bbo:dikiş mikiş eriri ya da kendinden düşer de benim bu burnumun içindeki plastik parça ne olacak asıl.en az 3 mm yüksekliği var,nasıl çıkacak anlamadım.bide sanırım iice de pekişti orayaakannehirof ya bi geçmioki zaman,ne olacağını bi görsem,nasıl oldu falanalkisalkisalkisinş her şey güzel olmuşturkaydirigubbakcemile3

dikiş olayını ben de merak ediyorum. nerden kestiler ki hiç iz de yok. bi de dikişler ne zaman eriyo? gülerken, esnerken açılıcak diye korkuyorum. eriseler de rahatlasam=)

biz seninle sanırım aynı olayı yaşamışız,bende de soldan nefes alamama vardıboshayallersmileiçinde plastik madde var mı sende de,varsa onu nasıl aldılar ya da alıolar mı:çok üzgünüm:

o plastik şey silikon. ben de kulak çubuğuyla değdiğimde baya tırsmıştım. bugün alçın alıncaktı di mi senin. o nu da alıcaklar. merak etme hiç hissetmiceksin. hatta bana ünal bey alçın rahat çıksın diye gelmeden önce duş al yıka yüzünü yumuşasın alçı demişti. bilmiyorum sana da dedi mi. çok rahat çıktı ben hiçbişi hissetmedim.

umarım içine sinen, güzel bir burnun olur=))

Back