ben ünal beye ameliyat olalı 4 hafta oluyor. Doktorumdan çok memnunum ama hala nefes almakta problemim var ne zaman tam anlamıyla açılıyor yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar daha öncede belirdiğim gibi arkadaşım ünal beye burun estetiği oldu her geçen gün burnu daha iyi görünüyor ve dudak üzerine dolgu yaptırdı oda çok iyi oldu.çok yakın arkadşım olduğu ve bende revizyon düşündüğüm için sık sık arkadaşımın kontorleri için onepe gidiyoruz.ünal beyinde zühtü beyinde sonuçları oldukça başarılı bu doktorlar tasarım yapıyorlar istediğinizi neredeyse o tasarımda görme şansınız oluyor.ve çok ilgililer, istediğiniz zaman kendilerine ulaşabiliyorsunuz bence bunlar çok önemli ameliyat olacağınız doktor yapacaklarını tasarım üzerindede göstermeli diye düşünüyorum...sevgiler...
salalacım arkadaşımın burnu bandajlıyken nefes sorunu vardı şimdi gayet iyi.tasarımı arkadaşımın istekleri doğrultusunda oluşturdu bence tasarımdan daha güzel bir burnu oldu.ünal beyde nasıl yapacağını anlattı.bence kişi ne istediğini çok iyi anlatmalı doktorun estetik duyusu ne kadar kuvvetlide olsa kişinin estetik anlayışı daha farklı olabiliyor.diğer hastalarınfda da sonuçlar oldukça başarılı daha kötü olmuş diyebilecim bir sonuç görmedim,gayet doğaldı.benim tavsiyem size birbir görüşmeniz diğer hastalarını bilgisayarda resim olarakta görebilir oneptete karşılaşabilirsiniz..dolgu olarak kendi vücudundan alınan yağ kullanıldı sanıyorum tam emin değilim 2 sene durbiliyor ameliyat olalı iki ay kadar oldu gayet iyi cnmhihoyyyt
Ünal Şahin e ameliyat olan arkadaşlar nefes sorunlarınız düzeldi mi?Ne kadar süre sıkıntı çektiniz.
Ve aybegüm yanak dolgundan memnun musun?.Bu dolguyu sana doktorun mu önerdi yoksa kendin mi tercih ettin?Başka tür dolgular da yapıyor mu?(yanak için yine)Ve bildiğim kadarıyla yağ dolguları bir süre sonra eriyor.Doktor yüzde kaç kalıcılık olur dedi.Sendekiler hiç eridi mi?Çok soru sordum ama.
ya arkadaşlar ameliyattan sonra burnunuzu rahat bi şekilde kullanabiliyormusunuz. yani ameliyat öncesindeki gibi. yoksa aman şimdi bişey olur. kopar,yırtılır gibisinden
arkadaşlar 15 haziran da ameliyat olacağım son defa bilgi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. açıkçası korkmaya başladım ve motivasyonum azaldı. oldukça da heyecanlıyım. üstelik ameliyata tek başına gideceğim .:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?