Uzm. Dr. Ünal Şahin hakkında bilgi paylaşım

kızlar ben de temmuz gibi ameliyat düşünüyorum ama kararsızım ünal bey mi zühtü bey mi diye sizler neden ünal beyi seçtiniz? memnunmusunuz??

(cerencim henüz özel mesaj atamıyorum ne yazıkki o yüzden buradan yazıyorum)
canım ilgin için çok teşekkürler. mayısta onepe gidip bi görüşücem bakalım artık hayırlısı. bende ikisi arasında çok fark olacağını zannetmiyorum. bu arada burnunun düzelmesine çok sevindim eminin her geçen gün daha da güzelleşecek :) tekrar teşekkürler iyi haberlerini bekliyorum

canım benim :) çok sağol :) inşallah senin için en hayırlısı neyse o olur :) olumunekankayizsmile

ben ünal beye ameliyat olalı 4 hafta oluyor. Doktorumdan çok memnunum ama hala nefes almakta problemim var ne zaman tam anlamıyla açılıyor yazarsanız sevinirim.

ben ünal beye ameliyat olalı 4 hafta oluyor. Doktorumdan çok memnunum ama hala nefes almakta problemim var ne zaman tam anlamıyla açılıyor yazarsanız sevinirim.

sanırım biz sizinle onepte karşılaşmıştık,nefes olayı 1 aya düzelir,ama ben sağ tarafımdan hala nefes alamıoyrum,içerde büyük bi şişlik var

arkadaşlar bir arkadaşım bir ay önce ünal beye ameliyat oldu.oldukça başarılı şişleri var tabi..onepe ne zaman gitsek ünal beyin hastalarını görüyorum ençok ama kk en çok zühtü beyin hastalarının yazlıları var ve resimleride gerçekten güzel ünalve zühtü beyler aynı yerdeler bende burun ucumumdaki sarkıklığı ve burun deliklerimdeki büyüklüğü düzeltdirmek istiyorum ikinci ameliyatım olacak bu kapsamlı bir revizyon değil sadece burun ucu düzeltilecek ünal beye ameliyat olan yada revizyon olan arkadaşlar memlunmusunuz önerilerinizi bekliyorum

Ünal Şahin e ameliyat olan arkadaşlar nefes sorunlarınız düzeldi mi?Ne kadar süre sıkıntı çektiniz.

Ve aybegüm yanak dolgundan memnun musun?.Bu dolguyu sana doktorun mu önerdi yoksa kendin mi tercih ettin?Başka tür dolgular da yapıyor mu?(yanak için yine)Ve bildiğim kadarıyla yağ dolguları bir süre sonra eriyor.Doktor yüzde kaç kalıcılık olur dedi.Sendekiler hiç eridi mi?Çok soru sordum ama.

arkadaşlar daha öncede belirdiğim gibi arkadaşım ünal beye burun estetiği oldu her geçen gün burnu daha iyi görünüyor ve dudak üzerine dolgu yaptırdı oda çok iyi oldu.çok yakın arkadşım olduğu ve bende revizyon düşündüğüm için sık sık arkadaşımın kontorleri için onepe gidiyoruz.ünal beyinde zühtü beyinde sonuçları oldukça başarılı bu doktorlar tasarım yapıyorlar istediğinizi neredeyse o tasarımda görme şansınız oluyor.ve çok ilgililer, istediğiniz zaman kendilerine ulaşabiliyorsunuz bence bunlar çok önemli ameliyat olacağınız doktor yapacaklarını tasarım üzerindede göstermeli diye düşünüyorum...sevgiler...

merhaba pozi06 arkadaşının nefes sorunu var mı?bunu ısrarla soruyorum çünkü şu anda nefes sorunum yok ameliyat olduktan sonra böyle bir sıkıntı yaşarım diye korkuyorum.açıkçası bu beni acıdan veya ağrıdan daha fazla korkutuyor .sürekli ağızdan nefes almak zorunda kalmak çok rahatsız edici birşey.

görüşmeyi düşündüğüm doktorlar arasında ünal bey de var.eminim arkadaşın burnunu kendi istekleri doğrultusunda tasarlamıştır.ama merak ediyorum doktoru hiç fikir belirtti mi?yani açıkçası doktorun cerrahi yetenekleri yanında kuvvetli bir estetik duygusu olmasını da isterim.ünal bey olacak veya olmayacak şeyleri belirtiyor mu?ameliyatlı başka hastalar da görmüşsünüzdür.burunlar (aslında sadece burun değil genel olarak operasyonlar) abartılı mı duruyor yoksa doğal mı?

çok soru soruyorum biliyorum :kedi:ama son bir soru daha.arkadaşın dolgu yaptırdı. ben dudağıma değil yanak kısmıma dolgu düşünüyorum ama yine de merak ettim.dolgu maddesi olarak ne kullanıldı?kalıcı mı geçici mi?geçici ise ameliyatının üzerinden nekadar geçti.ve dolgunun ne kadarı eridi ?

salalacım arkadaşımın burnu bandajlıyken nefes sorunu vardı şimdi gayet iyi.tasarımı arkadaşımın istekleri doğrultusunda oluşturdu bence tasarımdan daha güzel bir burnu oldu.ünal beyde nasıl yapacağını anlattı.bence kişi ne istediğini çok iyi anlatmalı doktorun estetik duyusu ne kadar kuvvetlide olsa kişinin estetik anlayışı daha farklı olabiliyor.diğer hastalarınfda da sonuçlar oldukça başarılı daha kötü olmuş diyebilecim bir sonuç görmedim,gayet doğaldı.benim tavsiyem size birbir görüşmeniz diğer hastalarını bilgisayarda resim olarakta görebilir oneptete karşılaşabilirsiniz..dolgu olarak kendi vücudundan alınan yağ kullanıldı sanıyorum tam emin değilim 2 sene durbiliyor ameliyat olalı iki ay kadar oldu gayet iyi cnmhihoyyyt

o kadar kısa süreli nefes sorunu normaldir zaten heralde.o kadarına dayanırım.

bence de istenilen şeyin doğru biçimde doktora anlatılması çok önemli.ünal bey için şimdiye kadar olumlu şeyler okudum ama sanırım tam fikrim yaz tatilinde kendisiyle birebir görüşünce oluşacak.cevapların için çok teşekkür ederim pozi06 a.s.

yardımcı olabildiysem ne mutlu cnm.evet tecrübeyle sabittir ki doktor ne kadar tavsiye alırsa alsın en son karar kişiye ait olmalı.doktor mutlaka tasarım yapmalı ki seni ne kadar anlamış ve açıkçada konuşmalı yapabileceklerini yada yapamayacaklarını. doktorumuzdan güven duygusu almamızda çok önemli.vede daha önce yaptığı ameliyat sonuçlarını görmelisin ...sevgiler

bunu birdaha sorayım.ameliyat olanlara daha sonra sayfada ulaşmak zor oluyor.ama bu doğal sanırım.

özellikle aybegüm yağ dolgunla ilgili son durumu merak ediyorum

ya arkadaşlar ameliyattan sonra burnunuzu rahat bi şekilde kullanabiliyormusunuz. yani ameliyat öncesindeki gibi. yoksa aman şimdi bişey olur. kopar,yırtılır gibisinden

ya arkadaşlar ameliyattan sonra burnunuzu rahat bi şekilde kullanabiliyormusunuz. yani ameliyat öncesindeki gibi. yoksa aman şimdi bişey olur. kopar,yırtılır gibisinden

ben ameliyat olmadığım için birşey söyleyemem.ama mesajına bayağı güldüm.Kopma , yırtılma ?:roflol:

ama yine de sanrım endişelerin çok haksız değil.çünkü önceden ameliyat olmuş ve üzerinden aylar , hatta yıllar geçen kişilerin burunları konusunda oldukça hassas olduğunu birilerinin dokunması yada kıyafetlerini giyerken kıyafetin değmesi vb. şeylerde oldukça tedirgin olduğunu okudum.Tabi eminim ilk aylarda fiziksel olarak dikkat etmek lazım ama bir süre sonra durum birazcık psikolojikte olabilir.

haziran ayına ben de ameliyat olacağım. ankara'ya yanlız gideceğim. refakatçi çok lazım olacakmı. bu konuda sıkıntı çekermiyim acaba

arkadaşlar 15 haziran da ameliyat olacağım son defa bilgi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. açıkçası korkmaya başladım ve motivasyonum azaldı. oldukça da heyecanlıyım. üstelik ameliyata tek başına gideceğim .:uhm:

semkar bilgi veya tavsiye veremiyeceğim çünkü henüz ben de ameliyat olmadım.yazın düşünüyorum ve düşündüğüm bikaç doktordan birisi Ünal Şahin.(en çok ağır basan kişi de o)motivasyon kısmına yardımcı olabilirim sadece. :)

eğer bu ameliyata gerçekten ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan , psikolojik olarak hazırsan ,ne istediğini güzelce anlattıysan , ve en önemlisi doktoruna güvendiysen bence devam et.

insanlar ne kadar "çok kolay" falan dese de sonuçta bu bir ameliyat.korkman ve heyecanlanman çok normal.sıfır riskli bir şey değil bu sonuçta.

keşke yanında refakatçin olsaymış.bence bunu doktoruna bir sor."yalnız gelip dönmemde sakınca olur mu" diye. birde kullanılacak anestezi yöntemine göre belki etki değişebilir.Lokal , genel gibi?...Eminim doktorun daha iyi bilgi verecektir sana.

daha önce forumda tek başına şehirdışından ameliyat gidip olmuş birisini okuduğumu hatırlıyorum(yüzde yüz emin değilim ama galiba ufuk bilkaya ameliyat olmuştu).ameliyat olduktan sonra otobüse binip sorunsuz biçimde geri döndüğünü yazmıştı.ama işte olunan ameliyat , anestezi şekli ve en önemlisi bünyeye göre durum değişebilir.sen bence doktoruna bir danış

neyse umarım sorunsuz bir biçimde bu süreci atlatırsın.

deneyimi olanlar daha çok yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…