umarım düzelir, şu an o kadar şiş ki şeklini kafamda oturtamadığım için çok gergin ve sabırsızım. tamponların çıkacağı gün danışayım o vakit. teşekkür ediyorumGüzel bir burnunuz olmuş şişlikleriniz vardır normal burun delikleriniz bilmiyorum şişlikten kaynaklanan birşey mi sonradan düzelir mi emin değilim düzelmezse doktorunuza danışın
burnunuz gayet güzel olmuş inanın :)umarım düzelir, şu an o kadar şiş ki şeklini kafamda oturtamadığım için çok gergin ve sabırsızım. tamponların çıkacağı gün danışayım o vakit. teşekkür ediyorum
Bu düzelmez sakn doktora inanmayin odemdir zamanla gecer yalanlari hep ayni. Ben bu yuzden revizyon ameliyati oldum. 6 ay icinde duzelmezse revizyon yaptirinmerhaba, 2 gün önce burun ameliyatı oldum. esabil bey'e. şu an suratım çok şiş ve mor. geçeceğini biliyorum. burun ucum da top gibi ve şiş. bu da sorun değil. ama kafama takılan şey burun deliklerimin asimetrik duruşu. doktorumdan ameliyat günü çektiği fotoğrafları istedim. yamuk orada da. bu sonradan düzelir mi acaba? bir de şu an sargıda olduğu için nasıl durduğunu anlamıyorum ve aşırı merak ediyorum. fotoğraftaki duruşuna göre yorum yapabilir misiniz acaba? tahmin edemiyorum ben çünkü :)
eğer geçmezse aynı doktora mı yaptırmalıyım sizce? bir de revizyon ücretleri nasıl? hiçbir fikrim yokBu düzelmez sakn doktora inanmayin odemdir zamanla gecer yalanlari hep ayni. Ben bu yuzden revizyon ameliyati oldum. 6 ay icinde duzelmezse revizyon yaptirin
Doktorunuza yaptirtin fiyatlari bilmiyorum ama ücretsiz yapamaz mi onun hatasi sonucta. Ozele bakin size foto aticameğer geçmezse aynı doktora mı yaptırmalıyım sizce? bir de revizyon ücretleri nasıl? hiçbir fikrim yok
Yandan sağ tarafta ki fotoda asimetri var. Doktorunuza sordunuz mumerhaba, 2 gün önce burun ameliyatı oldum. esabil bey'e. şu an suratım çok şiş ve mor. geçeceğini biliyorum. burun ucum da top gibi ve şiş. bu da sorun değil. ama kafama takılan şey burun deliklerimin asimetrik duruşu. doktorumdan ameliyat günü çektiği fotoğrafları istedim. yamuk orada da. bu sonradan düzelir mi acaba? bir de şu an sargıda olduğu için nasıl durduğunu anlamıyorum ve aşırı merak ediyorum. fotoğraftaki duruşuna göre yorum yapabilir misiniz acaba? tahmin edemiyorum ben çünkü :)
mesaj atmıştım kendisine şu an şiş o yüzden öyle dedi. ama nedense içimdeki kuşku gitmiyor. henüz ikinci günüm, perşembe günü tamponlarımı çıkarmak için gideceğim ve o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. moralimi bozdu bu durumYandan sağ tarafta ki fotoda asimetri var. Doktorunuza sordunuz mu
Hiiç bozma moralini. Birincisi; asimetri büyük bir asimetri değil. Ikincisi de 3 ay süre ver kendine. 3 ay sonra geçmezse doktordan düzeltmesini işte. Burun asimetrisi çok kolay düzelen bir şey. Rahat ol. Yapacaktır.mesaj atmıştım kendisine şu an şiş o yüzden öyle dedi. ama nedense içimdeki kuşku gitmiyor. henüz ikinci günüm, perşembe günü tamponlarımı çıkarmak için gideceğim ve o zaman tekrar sormayı düşünüyorum. moralimi bozdu bu durum
inşallah ya, çok teşekkür ederim sahiden içim rahatladı biraz. sağ olunHiiç bozma moralini. Birincisi; asimetri büyük bir asimetri değil. Ikincisi de 3 ay süre ver kendine. 3 ay sonra geçmezse doktordan düzeltmesini işte. Burun asimetrisi çok kolay düzelen bir şey. Rahat ol. Yapacaktır.
doğru söylüyorsunuz, peki burun ucumu daha sonra düzelttirmek istesem nasıl bir işlem ile karşı karşıya kalacağım acaba? yani yine böyle morluklar, şişlikler olacak mıHER şekilde mecburen beklemek ve sabretmek lazım. İnşallah düzelir. Düzelmezse de canını sıkma çözümü var
Bildiğim kadarıyla kemiğe müdahale olmayacağı için böyle morluk şişlik olmuyor. Bence bir alçınız çıksın şişler insin sonra düşünün bunları şimdiden araştırırsanız çok yorulursunuzdoğru söylüyorsunuz, peki burun ucumu daha sonra düzelttirmek istesem nasıl bir işlem ile karşı karşıya kalacağım acaba? yani yine böyle morluklar, şişlikler olacak mı
haklısınız, güzel cevaplarınız için teşekkür ederimBildiğim kadarıyla kemiğe müdahale olmayacağı için böyle morluk şişlik olmuyor. Bence bir alçınız çıksın şişler insin sonra düşünün bunları şimdiden araştırırsanız çok yorulursunuz
umarım benim de öyle olur, teşekkür ederim yanıt için1 ay önce ameliyat oldum bende, doktorum ameliyata girmeden önce ameliyat sonrasında deliklerin asimetrik görüneceğini telaşlanmamak gerektiğini söylemişti, sanırım tek delikten girip ameliyatı yaptığı için. Şu an 1. ayımdayım, delikler arasındaki asimetri geçti. Sizde içinizi ferah tutun