ben ilk ameliyatımı olacağımda çok güvenerek yaptırdım doktorumu çok övüyolardı çünkü, doktorum burnumu doğal yapmak istediğini söylemişti o yüzdn uç kısmı kalkık yapmamıştı ve kendi kemer görünümüme çok müdahele etmeden törpüleme yapmıştı ama malesef ben çok dikkat etmedim masajları düzgün yapmadım yatışıma vs dikkat etmemiştim biraz da o yüzden kaynaklı oldu sanırım baya şekil bozukluğu oluştu kısa sürede, doktorum da farkındaydı zaten yeniden müdahele etmesi gerektiğini, ayeıca ameliyat sonrası beğenmiştim burnumu ama yüz şeklime çok yakışmamıştı minicik olmuştu burnum önceki hali biraz uzundu çünkü
şükür 2. ameliyatımı da atlattım ama 1. ameliyatımdaki yaşadığım ağrıların 3-4 katını çektim morluklarım fazla oldu gözlerim çok şişti kusma baş ağrısı gibi bi çok şey yaşadım doktorumun yanında kustum
o da şaşırdı benim yüzümü ve o halimi görünce ama geçti gitti şükür ki
şuan çok iyiyim burnumda hoşuma gdiyo sadece deliklerin orta kısmında kalan yerlerin bi tarafı farklı duruyo ama çevremdekiler belli değil diyo
burun deliklerini eşitlemek için bi aparat aldırdı doktorum onu kullanıyorum 1 ay gece gündüz kullan sonrası sadece geceleri dedi 6. aya kadar, masajlara da devam ediyorum yan yatmamaya özen gösteriyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcak bilmiyorum
ben ücret konusunu konuşmak istemiyorum açıkcası ama devlet hastanesinde oldum bende. Ve şunu söyliyim kemer kısmına aşağıdan yukarı doğru masaj yapıyo musun doktorun söyledi mi böyle bişey sana o çok etkili ilk aylarda kemeri düzeltmek için bazı doktorlar önermiyomuş ama bence o masaj etkili oluyo kemere, umarım 2. bir ameliyata ihtiyaç duymazsın çünkü hem aynı acıyı çekiyosun hemde aynı doktora oluyosun ama sonuç aynı olursa korkusu oluyo,