sen evde beraber kalmasını sorun etmeyip anlayış göstermişsin ama iş yerinde odasına gitmesine atar yapmışsın. en başta sen bitiricektin o değil. aslında ara vermek değil ayrılık konuşması olmuş. bence yoluna bakmalısın
Daha önce hosteslik yaptım 2 ayrı firmada.öyle 2 haftada 1 eve gelme falan yok hic bi yerde. Sabah ucusa gider gece gelirsin yada gece gider sabah gelirsin bazen yatı görevi gelirse baska sehirlere gider kalırsın ki oda nadir bi durumdur hep olan bisey degil. Ayda 1 kere 2 kere denk gelir..Öbür sorunlarınızı bilemicemde kız hic evde yok falan diyosa kanmayın yani yalan..
gerçekten bunlara inandınız mı?
yani bana aldatılmayı kabul eden,ve sevgilisinin her şeyine göz yuman bir kızmış gibi geldi o hostes hanım
siz olayın çok farklı bir yerindesiniz bence
Muhtemelen olan şu,
Kız ağladı zırladı.
8 yılın hatırı var, seni bir başkası ile görmek bana acı veriyor, en azından evden gidene kadar geçmişimizin hatrına saygı duy bu isteğime, hayatında biri olmasın vs....
Bir kaç aylık araya karar verildi
Bu sürede kız döndürebilirse adam döner.
Yok döndüremezse, sizinki 2 ay sonra gelir.
(Kız yine rahat vermez o ayrı)
He bence eski sevgilisi yerine sizi üzmeyi tercih eden biri ile asla birlikte olmayın.
Tamam eski sevgililer, isterlerse zaten birlikte olurlardı ama 8 yıl bir arada olmalarının da sebepleri var sonuçta. Yaşanmışlıkları akıllarına gelmiyor değildir.
Muhtemelen erkek arkadaşınız, orta parmak emojisini yolladığınızda sabrınızın kalmadığını ve sizi daha fazla kandıramıyacağını anladığı için o konuşmayı yapmış. Eski kız arkadaşı değildir, hala birlikte olduğu kadın olduğuna kalıbımı basarım. Malesef burada siz ikinci kadın olmuşsunuz hayatında, sevgilisi yurt dışı seyehatlerindeyken sizinle vakit geçirip eğlenmiş o kadar. Sonra işlerin sarpa saracağından endişe ettiği için size yol vermiş.
Küs oldukları bir dönemde sizle oyalanmış sadece. Tekrar barışmışlar. Ondan sonra o konuşma yapılmış. Biz tekrar denicez olmazsa senle bakarız demiş. Ayrıca hosteslikte öyle ayda bir iki gelme yok diye biliyorum yemiş seni. Duygusal bağ yoksada cinsel bağ kesinlikle var.
Ne kız evden gider ne sevgilin geri döner ..onlar kısaca seni aradan çıkarmışlar .
Anasına bugün seviyorum der ,yarın vazgeçtim yara bandıydı der ..anası da : elinin kiri, aslan oğlum ,der ,sırtını sıvazlar ..Evde beraber kalmalari kolay kolay kabullenebildigim bi konu degil kendiside kac defa konustu kizla bi cözüm bulalim kalabilecegin bi yer ayarla diye, benim yanimdada benden ayrida. Güvenmistim zaten ona biliyorum hata yaptim siz söylemeden ben söyleyeyimama bu hata bir kere yapilir zaten ne inanc ne güven kaldi kendini bi kac ay bekleyecek degilim.
evet bazen yatili fln kaliyor bir yerlerde ama sürekli ucusta yani. geldiginde gitiginde haber ediyordu bana ztn. gecen evine gittim komusular görmüs hemen yetistirmis kiza eve baska bi kizla geldi diye tabi kiz sürekli aramalar yazmalar kiyameti kopardi son olarak evden ayrilmayi kabul ettigini söyledi ama bi kac saat sonra kararindan vazgecti.
Peki kizlar herseyi gectimde, benimle ciddimiydi degilmiydi orasini allah bilir ama düsünüyorum yani ciddi olmasaydi benden annesine kiz kardesine bahsedermiydi, biri bana bunu aciklasin bi kizla oyun pesinde olan adam annesine bahsedermi. Anneler gününde annesine hediyesini birlikte sectik annesi bana tsk etti. Bahsetmemistir sana yalan söylemistir diyorsaniz, telefonda felan yanimdaykende bahsetmisligi var. off of kafam alt ust oldu yemin ederimEvet biliyorum hata yaptim vurmayin yüzüme Ama kesinlikle tekrarlamayacagim ayni hatayi!
Anasına bugün seviyorum der ,yarın vazgeçtim yara bandıydı der ..anası da : elinin kiri, aslan oğlum ,der ,sırtını sıvazlar ..
Bide tanistirmasi illa bir ciddiyet emaresi değil ki ..ben anamla kinleri kimleri tanıştırdım da sonra elimin kiri oldular :)))
Bence sizin o orta parmaktan sonra ayrılmaya kalktı.Gerisi bahane..
Anasına bugün seviyorum der ,yarın vazgeçtim yara bandıydı der ..anası da : elinin kiri, aslan oğlum ,der ,sırtını sıvazlar ..
Bide tanistirmasi illa bir ciddiyet emaresi değil ki ..ben anamla kinleri kimleri tanıştırdım da sonra elimin kiri oldular :)))
Ciddilikten kasıt ne ? Annesine bahsetti diye evlenir diye umut etmediniz umarımEvde beraber kalmalari kolay kolay kabullenebildigim bi konu degil kendiside kac defa konustu kizla bi cözüm bulalim kalabilecegin bi yer ayarla diye, benim yanimdada benden ayrida. Güvenmistim zaten ona biliyorum hata yaptim siz söylemeden ben söyleyeyimama bu hata bir kere yapilir zaten ne inanc ne güven kaldi kendini bi kac ay bekleyecek degilim.
evet bazen yatili fln kaliyor bir yerlerde ama sürekli ucusta yani. geldiginde gitiginde haber ediyordu bana ztn. gecen evine gittim komusular görmüs hemen yetistirmis kiza eve baska bi kizla geldi diye tabi kiz sürekli aramalar yazmalar kiyameti kopardi son olarak evden ayrilmayi kabul ettigini söyledi ama bi kac saat sonra kararindan vazgecti.
Peki kizlar herseyi gectimde, benimle ciddimiydi degilmiydi orasini allah bilir ama düsünüyorum yani ciddi olmasaydi benden annesine kiz kardesine bahsedermiydi, biri bana bunu aciklasin bi kizla oyun pesinde olan adam annesine bahsedermi. Anneler gününde annesine hediyesini birlikte sectik annesi bana tsk etti. Bahsetmemistir sana yalan söylemistir diyorsaniz, telefonda felan yanimdaykende bahsetmisligi var. off of kafam alt ust oldu yemin ederimEvet biliyorum hata yaptim vurmayin yüzüme Ama kesinlikle tekrarlamayacagim ayni hatayi!
Evde beraber kalmalari kolay kolay kabullenebildigim bi konu degil kendiside kac defa konustu kizla bi cözüm bulalim kalabilecegin bi yer ayarla diye, benim yanimdada benden ayrida. Güvenmistim zaten ona biliyorum hata yaptim siz söylemeden ben söyleyeyimama bu hata bir kere yapilir zaten ne inanc ne güven kaldi kendini bi kac ay bekleyecek degilim.
Tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum .ben bide direkt babamla tanıştırırdım ,fazla anlam yuklerlerdi, durumu açıklayınca da bütün büyü bozulurDu :))) şimdi eskisi gibi ilk tanistirdiginla evlenmiyosun ,senin de söylediğin gibi ..Elinin kiri demez çocuk Hollandalıymış :) Ama şey konusunda katılıyorum, ben de eski sevgililerimi hep ailemle tanıştırdım. Eskisi gibi çok anlam yüklememek lazım, karşı cinsten kankalarım bile kız kardeşimle, annemle falan tanışıyorlar yeri geldi mi.
Hee öğrendim ecnebiymişBunlar elinin kiri aslan oglum demezlervay be demek ki benim kafa farkli calisiyor, bildigin safim, gercekten safim
canım şimdiki erkekler anne babayı artık ciddi düşündüklerine değil herkesle rahatça tanıştırıyor bizim türk erkekleri bile. seninki yabancı birde onlarda sevdiğim kızı tanıştırırım olayının olduğunu sanmıyor. yani herkesi tanıştırırlar bence. sen bu kişiyi çok düşünme canım. yoluna bak. herkes hakettiğini bulur o da bulur
Tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum .ben bide direkt babamla tanıştırırdım ,fazla anlam yuklerlerdi, durumu açıklayınca da bütün büyü bozulurDu :))) şimdi eskisi gibi ilk tanistirdiginla evlenmiyosun ,senin de söylediğin gibi ..
Yalnız çocuk nasıl Hollandalı ya , hayal kırıklığına uğradım :))) (tabi ki her yerli olabilir fakat ben Türk sanıp ,elimin kiri ,teorisine sarılmıştım : )
Biz bu yan yanayken notlaşma mektuplasma işini en son lisedeyken yapıyorduk :) telefonunuz yok mu sizin :))Neyini düsüneyim ki, alti ustu sadece 2 gun agladim gecti bile, ztn o konusmadan sonra 1 hafta gelmedi.
haha cocuk yari hollandali yari alman cnm hollandada yasiyoruz :) bey efendi o son konusmadan sonra 1 hafta gelmedi sadece 1 gun gelmis oda benim calismadigim gun. Bugün geldi tekrar ilk kez gördüm 1 haftadan sonra tabi hala küsüm yüzüne bile bakmiyorum galiba sadece 1 kere göz göze geldik. Günün sonunda bi diger is arkadasimizla cileklerin tadina bakiyorlardi bitanesini bana uzatti ben yanlizca kafa salladim istemiyorum diye daha sonra gittim ürünlerin tarihlerini kontrol etmeye kisa süre sonra kendi girdi ve geri cikti ve yanima baktigimda bi mektup biraktigini farkettim. üzerine artik yeniden arkadas olalimi sessizligi sevmiyorum diye bir not birakmis üzgün yüz ifadesiyle. Cevap olarak yazisnin altina zamana ihtiyacim var uzun süre kizgin kalabiliyorum yazdim ve o kagidi oracikta birakip ustumu degismeye ciktim. Arkamdan o ayni is arkadasi yollamis bana tekrar cevap olarak yazdigi kagidi vermek icin uzerine tekrar konusmak icin kendini hazir hisettiginde haber et, seninle konusmak icin her zaman hazirim bu gün icin tsk ederim fln yazmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?