• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgünüm :(

İyide noop dededen kalma ev kira değil ki
Teknik olarak bilmediğim bi detay var demek ki

ne bilem evin dizaynındaki imzadan bahsetmiyorlardır herhalde o kadar da değil diye fikir yürüttüm:))
ya zaten çocuk bir kaç aya çıkacakmış inşaat halindeki ev bitince o zaman kıza bırakmış olmuyor sanki.
bahaneler bahaneler kısaca..

ne bilem evin dizaynındaki imzadan bahsetmiyorlardır herhalde o kadar da değil diye fikir yürüttüm:))
ya zaten çocuk bir kaç aya çıkacakmış inşaat halindeki ev bitince o zaman kıza bırakmış olmuyor sanki.
bahaneler bahaneler kısaca..
Yaaaani kız oraya biyere imza atmış bırakıp gidemiyor demekki :D
İnşaat olan kızın anasının evi. Kafalar çorba oldu. :deli:
Kusura bakma konu sahibi yorumumu da yapayım. Kız geldikçe takılıyor bunlar. Aradaki zamanıda senle geçiriyor.:bicak:

Yaaaani kız oraya biyere imza atmış bırakıp gidemiyor demekki :KK70:
İnşaat olan kızın anasının evi. Kafalar çorba oldu. :deli:
Kusura bakma konu sahibi yorumumu da yapayım. Kız geldikçe takılıyor bunlar. Aradaki zamanıda senle geçiriyor.:bicak:

ha kızın anasının mı .
e böylede saçma çocuk gitsin bir yer bulsun iki üç aylığına. yine kıza bırakmış olmuyor çünkü. kız gidince döner..

Evet kizlar bu ikinci konum, ilk konumu bilenler bilir erkek arkadasimla ilgili. Kendisi yabanci ve ailemin kabul etmeyeceginden emindim. Is yerinden tanisiyoruz hatta beni ise o almisti. Bi kac aydir bir birimizi daha yakindan tanimaya calistik cokta iyi anlasiyorduk birbirimizden hoslaniyorduk egleniyorduk gülüyorduk her aksam isten sonra oturup bir seyler iciyorduk (restoranda calisiyoruz) sonra beni eve birakirdi kendide evine giderdi. Her sey bugüne kadarmis. En büyük sorun beyefendinin eski kiz arkadasi, 8 senelik iliskileri oldu ve zamaninda birlikte ev tutuklari icin hala ayni evde yasiyorlar. Kiz hostes oldugu icin bir iki haftada bir geliyor eve bir kac gunlugune. Erkek arkadasinin eski kiz arkadasiyla ayni evde yasamasi kimin hosuna gider ki, ama iste yeni ev bulup tasinana kadar kalacak dediginde altan aldim anlayis gösterdim sonucta sokaga atamaz, en gec 2 3 ay sonra annesinin evine tasinabilecek annesinin evi isaata oldugu icin. Bugün yine is yerindeyiz sabah geldim konustuk sakalastik güldük kahve ictik hic bir sorun yoktu ta ki bi kac saat sonrasina kadar. Ben calisiyorum o ofisinde. Birde baktim eski kiz arkadasi girdi onun odasina dogru gidiyor benim ellerim basladi sinirden titremeye, mesaj attim ne isi var onun burda diye, konusmak icin kendi cagirdigini söyledi ve ben sadece orta parmak emojisi yolladim geri kendisine. O sirada bende tabi düsünüyorum bu sekilde devam etmek istermiyim onunla diye ve tabiki hayir, bir degil iki degil kiz sürekli ariyor kendisini yine onunlami birliktesin diye telefonu acmadiginda onunlami ilgileniyorsun yine diye mesaj atmalar fln. Kiz gitti yarim saat sonra ve ben tabi tribimden gecilmiyor suratina bile bakmiyorum. Asaga yukari yarim saat sonra beni yanina cagirdi konusmak istedigini söyledi. Oturduk basladi konusmaya ve beyefendi dedigine göre bu durum kendininde hosuna gitmedigini ve bu konu kendini yordugunu ve benimde üzüldügümün farkinda oldugunu fln söyledi. Bu arada ben parmagimi isiriyorum aglamamak icin tutuyorum kendimi ve kiz evden gidene kadar aramizdaki iliskiye ara vermek istedigini söyledi bende sende rahatsiz oluyoruz bu durumdan fln dedi. Bana söyledigi herseyin gercek oldugunu beni gercekten sevdigini onun icin cok degerli oldugumu bana sarilmayi benimle gülmek ve eglenmek cok hosuna gitigini söyledi ama bi kac ayligina ara vermek istediginide söyledi. Bi kac ayligina cok iyi iki is arkadasi olmamizi istedigini ve kalbinde farkli bi yerim oldugunu söyledi ve hayatinda yaptigi en zor konusma oldugunu dedi. Ben hic bir sey söyleyemedim aglamamak icin tutuyorum kendimi ve sadece peki sen nasil istersen diyip sustum sonra kalktim tam kapidan cikarken biraz zamana ihtiyacin varsa zaman ayirabilirsin dedi, arkama bakmadan gittim isimin basina ama zor tutuyorum kendimi tuvalete gidip agladim:KK43: Daha sonra kendide geldi belli ki oda bir iki göz yasi dökmüs belli etmemeye calisiyor gözlerini ovaliyor fln. Daha dün aksam is arkadasimizin dogum günündeydik sarilmalar gülüsmeler fln ve bugün birden bu durumdayiz:KK43: tüm gün yüzüne bakamadim. Isten sonra geldim eve kendimi odama kilitledigimden beri agliyorum:KK43: hayir yani ne dememi bekliyorsun ki "olur tabi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden devam ederiz" flnmi:KK43: Benim ilk iliskim 7 sene önceydi ondan sonra bir daha olmamisti erkek arkadasim zaten bi ara bütün erkeklerden nefret etmistim sirf ataerkil zihniyeti yüzünden kimseyi kabul etmedim hayatimda kimseyi istemedim. Seneler sonra herkes ayni degildir ve insanlara sans vermem gerektigini düsündüm ve bu beyefendiden önce iki kisiyle görüstüm ama olmayinca olmuyor sonra bu cikti karsima iste:KK43: Bilmiyorum ki nasil yüzüne gülebilirim hic bir sey olmamis gibi:KK43: Sanirim bi 7 sene daha kimseyi kabul etmeyecegim:KK43:
Gerçekten çok seven adam kaybetme korkusundan ötürü ara filan vermez. Demekki size karşı hisleri kaybetme korkusu yaşayacak kadar yoğun değilmiş. Hayırlısı olmuş bence, siz de artık önünüze bakın, ne hali varsa görsün. Eski kız arkadaşıyla aynı evde oldukları için Bi ara eski duyguları depreşip yeniden başlayabilirler bile hiç sağlıklı bir durum değil... Hatta belki aralarında bişeyşer oldu, kız tehdit etti söylerim diye o yüzden belki de ara vermek zorunda kaldı

Ben uzulemedim sizin icin. 8 sene soz konusu, daha evler ayrilmamis, bu bana gore ayrilik kesinlesmemis demek. Ne aceleniz vardi ki iliskiye baslamaya calistiniz hemen? 8 senelik iliski kolay kopmaz, barisirlarsa hic sasirmayin. Her sey zaten cok ortadaymis. Sasirip kahrolacak bir sey yok ki. Bu kadar uzun iliskiden cikmis biriyle sevgili olmak zaten cesaret ister, kaldi ki daha tam bitmemis bir iliski var ortada. Bir de kiz benden nefret ediyor demissiniz, e eder tabi, suan aralarina girmis konumundasiniz. Boynunuza mi sarilacakti?

Almanlar ve Hollandalılar çok geniş olur. Kıskançlık nedir bilmezler ki! Bide adam ikisinin karışımıymış, Konya ovası gibi geniştir o. Anladığım kadarıyla kontrata imza atmışlar, ev kirada olsa Avrupa’da bir sonraki kiracıyı evden çıkan kişi seçebiliyor, bu durumda bazen ev kiraları daha uygun olabiliyor veya depozito ödemiyorsunuz. Birde Avrupa’da ev bulmak çok zor, muhtemelen onunla uğraşmak istemiyor ikisi de. Ama kusura bakma da, başka bi çözüm de bulabilirlerdi yani. Kız kimsesiz değil, kontrata beraber imza attılar diye nüfusuna almadı ya, bunu şimdiye kadar çözmesi gerekirdi. Size yeteri kadar değer verseydi tabi

Ay düz mantik yaa adam eski sevgilim dedigiyle devam edecek. konu sahibinide yumuşak geçişlerle savuşturdu hepsi bu..arada takilir yine konu sahibiyle ozledim ayagi yaparak. bu iştende bir cacık çikmaaaaz..!

Aynı şeyin laciverti benim de başıma geldiği için yazmak istedim, konununda hepsini okuyamadım kusura bakma eski yaşadıklarımı hatırlattı bıraz. Bak sana yalvarıyorum aynı evde yaşayan uzun süre ilişkileri sürmüs ayrılmıs 2 sevgili yalanına kanma. Zamanında kalbime söz geciremediğim ve bile bile söz göre göre sevgilimin söylediği herşeye inandım ve inandıgım için o kadar pişmanım ki ve hala pişmanlıklarını çok net yaşıyorum.

Bunlar düzgün insanlar olsalar ayrılınca aynı evde kalmazlardı. Eski sevgili ile aynı evde yaşamak ne demek? Bir de mesaj atıyor, sizle ilgili konuşuyor. Belli ki arada bir şeyler var hala sizi dışlayıp kıza sabır gösteriyor. Sakın ola ki geri dönmeyin. Keşke baştan öğrenince çizgiyi çekseydiniz ama tecrübesizlik işte. Bırakın ne istiyorsa öyle yapsın. Unutursunuz zaten flört aşamasında bitmiş.

her şey gerçekti demiş ya aslında hiçbir şey gerçek değildi demek istemiş çok ama çok açık. Eğer içindekiler gerçek hisler olsaydı o bayanı sizin rahatsız olacağınızı bildiğinden evden gönderir ya da kendi evden giderdi

Hepinizin yorumlarini tek tek okudum kizlar, tsk ediyorum hepinize. Hayir yani simdi dusunuyorum da gercekten ne kadar safmisim ve ztn degilim desem yalan olur gercekten saf biriyim. Bu gece uzun uzun dusundum ne yapmam lazim diye, dedim 1 uzulurum 2 uzulurum sonra gecer gider hayatima kaldigim yerden devam ederim ve erkeklerden nefret etmekte hakliymisim diye dusundum (biliyorum herkes bir degil). Hatta istifayi bile dusundum :D tabi istifa etmekte emin degilim henuz duruma bagli onu her gun gormeye ve eskisi gibi sadece iki is arkadasi olarak devam edebilirmiyim once buna bakmam lazim, baktim gercekten olmuyor basarim istifayi ise aldigi gibi cikarsinda :D Ve belki zor zamanima denk geldi, psikolojik sorunlar yasiyorum ztn annemle 9 ay görüsmüyorum bile yani bu aralar hayatim sirf stress ve hüzünden ibaret, ne bilim aylar sonra ilk kez kendimi tekrar biraz mutlu hisetmistim ama buyuk bi hata yaptigimin farkindayim ve bu hatayi kesinlikle tekrarlamayacagim. Bi kac ay sonra kaldigimiz yerden devam edelim derse o son gönderdigim emojinin orjinaliyla karsi karsiya gelebilir :D Neyse ki bugun izinli gunum bayaga dolmusum gideyim biraz para harcayayim iyi gelir :D

adam hollandalı. ama siz türk gibi düşünüp davranmasını bekliyoruz. onun da hataları var ama asıl hata sizde.

sen evde beraber kalmasını sorun etmeyip anlayış göstermişsin ama iş yerinde odasına gitmesine atar yapmışsın. en başta sen bitiricektin o değil. aslında ara vermek değil ayrılık konuşması olmuş. bence yoluna bakmalısın

Daha önce hosteslik yaptım 2 ayrı firmada.öyle 2 haftada 1 eve gelme falan yok hic bi yerde. Sabah ucusa gider gece gelirsin yada gece gider sabah gelirsin bazen yatı görevi gelirse baska sehirlere gider kalırsın ki oda nadir bi durumdur hep olan bisey degil. Ayda 1 kere 2 kere denk gelir..Öbür sorunlarınızı bilemicemde kız hic evde yok falan diyosa kanmayın yani yalan..

gerçekten bunlara inandınız mı?
yani bana aldatılmayı kabul eden,ve sevgilisinin her şeyine göz yuman bir kızmış gibi geldi o hostes hanım
siz olayın çok farklı bir yerindesiniz bence :(

Back