üzgünüm :(

__Bsr__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
19
3
1
31
Evet kizlar bu ikinci konum, ilk konumu bilenler bilir erkek arkadasimla ilgili. Kendisi yabanci ve ailemin kabul etmeyeceginden emindim. Is yerinden tanisiyoruz hatta beni ise o almisti. Bi kac aydir bir birimizi daha yakindan tanimaya calistik cokta iyi anlasiyorduk birbirimizden hoslaniyorduk egleniyorduk gülüyorduk her aksam isten sonra oturup bir seyler iciyorduk (restoranda calisiyoruz) sonra beni eve birakirdi kendide evine giderdi. Her sey bugüne kadarmis. En büyük sorun beyefendinin eski kiz arkadasi, 8 senelik iliskileri oldu ve zamaninda birlikte ev tutuklari icin hala ayni evde yasiyorlar. Kiz hostes oldugu icin bir iki haftada bir geliyor eve bir kac gunlugune. Erkek arkadasinin eski kiz arkadasiyla ayni evde yasamasi kimin hosuna gider ki, ama iste yeni ev bulup tasinana kadar kalacak dediginde altan aldim anlayis gösterdim sonucta sokaga atamaz, en gec 2 3 ay sonra annesinin evine tasinabilecek annesinin evi isaata oldugu icin. Bugün yine is yerindeyiz sabah geldim konustuk sakalastik güldük kahve ictik hic bir sorun yoktu ta ki bi kac saat sonrasina kadar. Ben calisiyorum o ofisinde. Birde baktim eski kiz arkadasi girdi onun odasina dogru gidiyor benim ellerim basladi sinirden titremeye, mesaj attim ne isi var onun burda diye, konusmak icin kendi cagirdigini söyledi ve ben sadece orta parmak emojisi yolladim geri kendisine. O sirada bende tabi düsünüyorum bu sekilde devam etmek istermiyim onunla diye ve tabiki hayir, bir degil iki degil kiz sürekli ariyor kendisini yine onunlami birliktesin diye telefonu acmadiginda onunlami ilgileniyorsun yine diye mesaj atmalar fln. Kiz gitti yarim saat sonra ve ben tabi tribimden gecilmiyor suratina bile bakmiyorum. Asaga yukari yarim saat sonra beni yanina cagirdi konusmak istedigini söyledi. Oturduk basladi konusmaya ve beyefendi dedigine göre bu durum kendininde hosuna gitmedigini ve bu konu kendini yordugunu ve benimde üzüldügümün farkinda oldugunu fln söyledi. Bu arada ben parmagimi isiriyorum aglamamak icin tutuyorum kendimi ve kiz evden gidene kadar aramizdaki iliskiye ara vermek istedigini söyledi bende sende rahatsiz oluyoruz bu durumdan fln dedi. Bana söyledigi herseyin gercek oldugunu beni gercekten sevdigini onun icin cok degerli oldugumu bana sarilmayi benimle gülmek ve eglenmek cok hosuna gitigini söyledi ama bi kac ayligina ara vermek istediginide söyledi. Bi kac ayligina cok iyi iki is arkadasi olmamizi istedigini ve kalbinde farkli bi yerim oldugunu söyledi ve hayatinda yaptigi en zor konusma oldugunu dedi. Ben hic bir sey söyleyemedim aglamamak icin tutuyorum kendimi ve sadece peki sen nasil istersen diyip sustum sonra kalktim tam kapidan cikarken biraz zamana ihtiyacin varsa zaman ayirabilirsin dedi, arkama bakmadan gittim isimin basina ama zor tutuyorum kendimi tuvalete gidip agladim Daha sonra kendide geldi belli ki oda bir iki göz yasi dökmüs belli etmemeye calisiyor gözlerini ovaliyor fln. Daha dün aksam is arkadasimizin dogum günündeydik sarilmalar gülüsmeler fln ve bugün birden bu durumdayiz tüm gün yüzüne bakamadim. Isten sonra geldim eve kendimi odama kilitledigimden beri agliyorum hayir yani ne dememi bekliyorsun ki "olur tabi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden devam ederiz" flnmi Benim ilk iliskim 7 sene önceydi ondan sonra bir daha olmamisti erkek arkadasim zaten bi ara bütün erkeklerden nefret etmistim sirf ataerkil zihniyeti yüzünden kimseyi kabul etmedim hayatimda kimseyi istemedim. Seneler sonra herkes ayni degildir ve insanlara sans vermem gerektigini düsündüm ve bu beyefendiden önce iki kisiyle görüstüm ama olmayinca olmuyor sonra bu cikti karsima iste Bilmiyorum ki nasil yüzüne gülebilirim hic bir sey olmamis gibi Sanirim bi 7 sene daha kimseyi kabul etmeyecegim

Ben tabiki gerçekte olanı bilemem ama bu konudan okuduğum ve anladığım kadarıyla içime pek iyi şeyler doğmuyor açıkçası o kişinin sana olan sevgisine pek inanmadım

Son cumleni hiç onaylamıyorum insanlar düğüne 1 gün kala ayrılıyor ve yine aşk yaşayıp mutlu oluyor doğal olarak senin düşüncen çok yanlış tamam kendini çok kaptırdın derin duygular hissettin belki ama yine bir başkasına karşı böyle duygular hissedersin dünya o kişiden ibaret değil bence bukadar uzulmene değmez

çok saçma.
kız evden niye ayrılmıyor?
kendisi bir kaç aylığına kendine kalacak yer neden ayarlamıyor?
kolaya kaçmak kolay gelmiş.
timsah gözyaşı dökmesine gerek yokmuş.

Bana sorarsan kiz evden ayrilmaya ztn niyetli degil, annesi suan teyzesinde kaliyor istese gidip teyzesinde kalabilir ama koltukta yatmak istemedigi icin gitmek istemiyormus, ablasida var gecen yemek yemeye geldiler hayir yani ablan var madem git ondan kal sana verecek yatagimi yok. ve evet aynisini bende dusunmustum kiz surekli yurtdisinda ztn ama eve geldigi gunlerde git babanda ananda fln kal, konusmak istemistim bu konuyu ztn ama adam benden once davrandi. Ve ev dedesinden kalma oldugu icin kiza birakmak istemiyor.

Şimdi arkadaş nereli bilmiyorum, ama kültürlerde bazen değişiyor böyle şeyler. Yani bizde bir erkeğin eski kız arkadaşıyla hala aynı evde kalmasını geçtim şimdiki kız arkadaşıyla bile beraber yaşaması anormal karşılanabilirken onlarda "Beraber aldık/kirasını ödedik sonuçta bu evi tabi kalacak" şeklinde daha materyalist yaklaşabiliyorlar. Amaaaa bu konuda öyle kültürel bir algı çarpıtması olduğunu zannetmiyorum. Olay muhtemelen beyefendinin "iki kadın bir adam" şarkısını birebir yaşaması olarak gerçekleşmiş. Yani ikinizin arasında kalmış ancak diğerinde yaşanmışlık biraz daha baskın gelmiş, belki alışkanlık bunu bilemem ama senden kopmak daha kolay gelmiş ona. Canını yakmak istemiyorum ama ayrılmış olsalar bile "fuckbuddy"lik gibi durumlar içinde dahi olabilirler.

Kalbini ilişkilere kapatma ama benden sana bir dipnot, uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkmış insanlarla bence ilişkiye başlama. Kendim de benzer bir sürecin içindeyim, zor olabiliyor.

Ayyyyh sinirden içim fokur fokur kaynadı. Ayy nolur o adamla görüsmeyin sakın. Evli adamdan ne farkı var ki? Bıraksın o eski sevgili ayaklarını. Eski falan degildir o. Aynı evin icindeler.. Sokaga mı atsın falan diyorsunuz. Ne alaka adam alacak cantasini cikacak kendine yeni bir hayat kuracak. Kizin keyfini niye bekliyor? Bahane bunlar. Nolur üzülmeyin. DEGMEZ. Seven adam caresine bakardi bu zamana kadar. Adamin cözümü bavulunu alip cikmak degil. Sizden ayrilmak. O yüzden. DEGMEZ

Hersey gercekmis demis ya. Bence hicbirsey gercek degilmis. Gercek olsa dillendirmeye gerek olmaz.
Dusunsene yahu.. Biri eski sevgilisiyle ayni evde yasiyor..ayriyiz diyor..tasinamadi tasinacak diyor..sonra ayrilalim ama hersey gercekti diyor. Seviyorumus blabla..gozlerinizi acin bence.
Olay cikarmayasiniz diye bir kac aylik normal davranalim diyor peh.
Birdaha o kiz geldiginde kulagina ucurun bence sizinle birliktelik yasadigini "ev arkadasinin". Bakalim ne olacak..
O kizla barismis sizinle ayrilmis ayni gunde, boyle gozukuyor. Veya bu tarz birsey..ayni gunde kiz geliyor yanina ve yarim saat sonra adam sizden ayriliyor..

Ya da direk bosverin hayatiniza bakin en iyisi. Ben burda gercek birsey goremedim.
Kendinizi uzmeyin. Birdaha bu durumlara dusurmeyin yeter. Tekrar asik olursunuz merak etmeyin. 7 sene sonra asik olurum diye kendinizi kisitlamayin

Bu ne yaa? Ne laçka ilişkiler?yok orta parmaklar,yok sizinle görüşürken eski kız arkadaşla görüşmeler,hatta halaa aynı evde mi yaşıyorlar orayı tam anlamadım ama ne ondan size sevgili olur,ne siz o kadar dertlenip buraya konu açın..onlar yine,yeni,yeniden görüşürleryol yakınken önünüze bakın!

Bu arada eski sevgili iliskinizi biliyor muydu?

ama çözüm üretmek isteyen için bunlar bahane.
ev dedesinden kalma kira değil yani. kızı evden çıkarmak daha kolay bir yol ara vermekten.

Arkadas yari hollandali yari alman. Beyefendi onunla arasinda kesinlikle tekrar birseyler olamayacagini onunla arasinda hersey bittigini israrla söylüyor ztn bana, kizin benden haberi var ztn. Odalarida ayri, gizlisi saklisi yok herseyi aninda bana bildiren biriydydi mesela gecen bi haftaligina almanyaya gitmek zorunda kaldi otelde pesinde dolanan 40 yasindaki kadindan fln bahsediyor gizlemezdi ki bunlari. Ve biliyor evde ailemle aram iyi degil bana sürekli söylerdi ne zaman istersen bende kalabilirsin diye.

Ev dedesinden miras kaldigi icin kiza birakmak istemiyor ama iste mikropunda gitmeye niyeti yok ki.

Kizin benden zaten haberi var o yuzden nefret ediyor benden belli etmesede, iceri girerken ztn gozunun ucuyla bakti bana. arabada eve birakirken aradiginda benden bahseder beni eve biraktigini fln. ztn bi kac ay kendini beklemeye niyetli degilim ama zoruma gitmedi desem yalan olur

ama çözüm üretmek isteyen için bunlar bahane.
ev dedesinden kalma kira değil yani. kızı evden çıkarmak daha kolay bir yol ara vermekten.

Evet ev dedesinin evi ama ikisinin imzasi var, bu yuzden zor biraz. kiz israrla gitmiyor benimde imzam var diye. beyefendi kac defa konustu kendisiyle bir cözüm bulalim kal bir yerde diye ama hic orali olmuyor. birazda bana inadi var tabi yuzume gulsede asiri derece nefret ediyor benden farkindayim.

Israrla söylemesi doğruyu söylediği anlamına gelmeyebilir her zaman. Gelemeyeceğinizi bildiğinden bende kal diyor da olabilir misal.

Baştan hatalısınız.
İkinizde de aşırı dozda rahatlık söz konusu.
Baştan kabul etmemeliydiniz.
Ara vermek falan da bana çok saçma geliyor.
Ayrılalım deme cesaretinde bulunamamanın sonucu olarak ara verelim demiş.
Hiç masum değil bu adam.
Ağladı o da üzüldü falan filan diye de teselli etmeyin kendinizi.
Kızdan vazgeçmemiş ama sizi bir kalemde silip atmış.
Ayrıldığı sevgilisiyle dahi aynı evde yaşayan bir insanın size ara verelim demesi hiç mantıklı gelmedi bana.
İkiniz arasında kalmış kafası karışık bence.
Açıkçası ben güvenemezdim, bu ilişkiyi de sürdürmezdim, bitmesi isabet olmuş.

Sizin yaşınız kaç? Bu kadar saf mısınız siz gerçekten ? Sizinki iliski degilmis. Iliski diyelim aşk hic degilmis. Ne demekmis ayni evde yasamak bunu nasıl sindirdiniz merak ediyorum doğrusu ates ve barut yanyana sizde oturdugunuz yerden kendinizi mi yicektiniz? Resmen kizla barismis ya da o tarz biseyler iste. Zaten 8 sene ciddi iliskisi olan birisi anca yara bandi niyetine sizinle gorusur neden sizinle birlikte olsun ki zaman gecirmek icin olmustur yuksek ihtimalde o kiza geri döndü ve evlenirler de

Ne saçma ev arkadaşının ne işi var ofiste
Konuşacak zamanları mı yokmuş bu nasıl bir geniş zihniyet
Bekar kal daha iyi dönüp bakma bile bir daha

Nereye imza atmış bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…