canım benim valla senin hiç ihtiyacın yok gibi zayıflamaya ama sıkı bir vücuta sahip olmak istiyorum diyosan koşu bandını öneririm yada kondisyon bisikletini uzay yürüyüşü çok zevklidir ama onu kullanırken hiç terlediğimi hatırlamıyorum
pahalı alamam demişssin ama bence kosu bandı. ben her üç aleti de kullandım.tavsıyem kesınlıkle kosu bandı. hepsiburada.com dan 800 kusur gıbı bır paraya, kosu bandı,mekik aleti,twist,pilates topu ve pompası ve 4 adet dumbell temin ettim.cok memnunum. hoop 10 kg gıttı.
bnce kondisyon bisiklet daha iyi gibi duruyor.
hiç_kes bu konuda bir fikrim yok canım yardım etmek isterim ama üzgünüm
ama avatar resmini değiştirmeseydin keşke sana türkan şoray çok yakışıyordu hele o pozuna bayılıyordum... :1no2:
ay ay ay ağzından bal damlıyoo leptabımm benim :1hug: dur öpücem, yok olmaz valla öpücem hem de şapur şupur, sulu sulu Şeniz Şeniz Şeniz kaydirigubbakcemile3 şişman biri sayılmam ama fazla kilom var diyelim şuna senağlama
canım, koşu bandı hakkaten alamam , hem cok pahalı hem de evde yerim yok, 2 oda 1 salon evim, uzay yürüyüşünü yatak odasına ortaya koyup kullanıp işim bitince katlaıp kapı arkasına dayamayı hayal ediyodum :uhm: ya tanıtımlarda zaten vücut ağırlığını hissetmiyosunuz diyo, ondan terlemiyosundur, ama bacakları calışıtırıyo diye gördüm ben herevelazım sitesinde "dengeli spor sistemi" ismiyle videosu var bu aletin...
estagfrllah canım yaa , yine de cok teşekkürler ilgilendigin için Şeniztatlım yardımcı olmak isterdim ama hiçbir firim yok kusura bakma emi:1no2:
ohhh öpüceklerini aldım canım benim:1hug: platesi neden düşünmüyosun evin madem küçükmüş işe yarar diye düşünüyorum
leptap nerden soktun şu pilates fikrini aklıma, geceden beri ebru şallıyla uğraşıyorum, hoşuma gitmedi degil hani kaydirigubbakcemile3 tv8 deki ilk videosunu izledim netten, topa ihtiyac olmadan, bugün deniycem, hoşuma giderse bi pilates topu alym diyorum, ama kilo verdirmiyomus , sıkılaştırıyomuş, aslında benm her ikisine de ihtiyacım var , biraz diyetle istegim forma kavusurmuyum bilmiyorum :uhm: ama pilatesi sevdim , bir de ben sürekli boynunu belini kıtır kıtır kıtlatan biriyim, düzenli yapılırsa kıtlatmaya ihtiyacım kalmaz gibi bi izlenim oluştu bende CADIARZU